Bye, bye July morning :(

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Re: Bye, bye July morning :(

Мнение от Kpetrov »

Bistra написа:Между другото...има доста територии в България, които имат нужда от развитие и жители. Смятам, че там трябва приоритетно да се продават имоти със задължение за заселване. Черноморската ивица и зимните курорти можем да си ги експлоатираме и ние, вместо да ги даваме без пари на втора ръка колхозници. Все пак руснаците са тези, които ги влече придобиването на собственост в държава от Европейския съюз. Имайте малко повече достойнство! Те не са ни никакви освободители! По-скоро натрапници.
Строителството по морето хич не го знам, кой, как и къде. Ясно е че е корупция.
Мен ми беше по-интересно за чуждите интереси дето не трябва да им слугуваме. IMF (International Monetary Fund) влиза ли в тея чужди интереси?
Някой да е спрял англичаните да купуват по морето?
Аз съм съгласен, че по принцип не трябва да продаваме, ако можехме да бъдем независими, но тогава не трябва да продаваме и инфраструктура, предприятия и т.н.
А на англичаните да им дадем щото те са ни освободители ли?!
umeiko

Мнение от umeiko »

Аз викам, че родината има нужда от настървени българи и българки. А досега, науката познава само един начин за създаването им....
Сещай се Бистре, и....действай по въпроса :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Коя родина? Канада ли? :rofl:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
umeiko

Мнение от umeiko »

Тя канада си има джулай морнинга, нея не я мисли.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

umeiko написа:Тя канада си има джулай морнинга, нея не я мисли.
Аз не я мисля нея. Мисля за себе си.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
jovani

Мнение от jovani »

Bistra написа:
umeiko написа:Тя канада си има джулай морнинга, нея не я мисли.
Аз не я мисля нея. Мисля за себе си.
И къде е джулай морнинга в Канада?
Може би в Куба през януари/февруари?
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Де, го чукаш, де се пука! Ти прочете ли в статията за какво въобще става въпрос? :^)
А в Канада се опитай да заобиколиш еколозите, та да те видя! Ама то, в България въобще такива има ли? :sweat:
Упс, забравих....Имаааа! Ура, ура, ура. :party: :rock: Я си спомнете как се противопоставиха на проучванията за шистовия газ. Абе, чудя се що не им раздадат направо по един руски паспорт?
Майка ми веднага ще я признаят канадците за бежанец по политически причини. :D
jovani

Мнение от jovani »

Bistra написа:Де, го чукаш, де се пука! Ти прочете ли в статията за какво въобще става въпрос? :^)
А в Канада се опитай да заобиколиш еколозите, та да те видя! Ама то, в България въобще такива има ли? :sweat:
Упс, забравих....Имаааа! Ура, ура, ура. :party: :rock: Я си спомнете как се противопоставиха на проучванията за шистовия газ. Абе, чудя се що не им раздадат направо по един руски паспорт?
Канада и екология?
А аз съм останал с впечатление че целта е да шитнат каквото изкопаят, а "екологията" е на заден план.
http://www.canadiangeographic.ca/magazi ... _sands.asp
http://www.huffingtonpost.ca/2013/12/05 ... 94457.html
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
jovani

Мнение от jovani »

Bistra написа:Де, го чукаш, де се пука! Ти прочете ли в статията за какво въобще става въпрос? :^)
Канада и екология?
А аз съм останал с впечатление че целта е да шитнат каквото изкопаят, а "екологията" е на заден план.
http://www.canadiangeographic.ca/magazi ... _sands.asp
http://www.huffingtonpost.ca/2013/12/05 ... 94457.html
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Ами то не може хем вълкът сит, хем агнето цяло ...
Не може да искаш енергийна независимост и ниска безработица и в същото време недокосната природа, просто няма как да стане, поне на сегашния етап в развитието на технологиите. Важното е да има някакъв разумен баланс между двете ... Според мен в ВС балансът е доста добър: провинцията е един от световните лидери в добива на шистов газ, но в същото време природата е запазена (засега) ... ако някой не е обърнал внимание, доста голям процент научнопопулярни филми са снимани именно в ВС (най-вече Vancouver Island).

Абе с 2 думи, ако не искаш да плащаш ток и газ на тройни цени и да бичиш на цоциал, ще си празнуваш July Morning-а на concrete beach, това е положението ... :D Или отиваш да го празнуваш там, където оцеляват предимно от туризъм.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Тук нищо не схванах ,усещам само някакви жалки напъни- канадското по убаво от всичко българско ! :puke:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа:Тук нищо не схванах ...
Нищо ново под слънцето .... :D
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Пак не схванах... :rofl: :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Публикувай отговор