Продавам:
** Телевизор LG 47LK520__47 Inch | Full HD 1080P | 120Hz | LCD TV | Smart Energy Saving почти нов, купен преди 1,5 година и много малко ползван! Върви със стоиката-елегантна стъклена масичка, с оригиналната си стоика+със стоика за окачване на стена ако е необходимо; има и 5 тон-колони по желание (ако искате да правите Cinéma Maison). С оригиналното си опътване, дистанционно и всички необходими кабели.
** Бюро за компютър в отлично състояние, тип all in one: със секции за принтер и дискове, на колелца. Солидно и компактно.
** Комплект мебели за спалня, с включена база за матрак размер King. Цвят: светло кремаво.
** Имам и някои други дребни артикули, по договаряне на място.
За контакт: 514-238-1433 или на : laram1982@yahoo.ca (за предпочитане!)[/b]
Местя се: имам полезни неща за продан! Монреал !
- optics
- Модератор
Re: Местя се: имам полезни неща за продан!
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Re: Местя се: имам полезни неща за продан!
Напълно съглсен!optics написа:http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... =9&t=46286
Още повече не се споменават дори и приблизителни цени, да не говорим за снимки.
Хора, като продавате нещо, ами поне малко го "маркетирайте"
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Re: Местя се: имам полезни неща за продан!Montreal
Продавам:
** Стоика за Телевизор-елегантна стъклена масичка на 2 нива+ стоика за окачване на стена ако е необходимо.
** Бюро за компютър в отлично състояние, тип all in one: със секции за принтер и дискове, на колелца. Солидно и компактно.
**3 чифта ски с 3 чифта боти размери: 42, 36, 37.
За контакт на : laram1982@yahoo.ca
Мерси!
** Стоика за Телевизор-елегантна стъклена масичка на 2 нива+ стоика за окачване на стена ако е необходимо.
**3 чифта ски с 3 чифта боти размери: 42, 36, 37.
За контакт на : laram1982@yahoo.ca
Мерси!