Контрапротест в защита на кабинета "Орешарски"
- optics
- Модератор
Re: Контрапротест в защита на кабинета "Орешарски"
Аз наистина се замислих да не сте някъде, проверих Хаваи, но беше само 12000

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Хм, мосю шумкар си върна старата "картинка".....Bistra написа: И на мен ми е интересно, Господин Шумкар, защо си сменихте картинката?...Може да се нарече административен въпрос, ама си е чисто любопитство: Какво изобразява? Прилича ми на некролог, но не мога нищо да прочета даже и с очила.
Бистре, ти да не упражняваш някакви свърхестествени сили???

Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
ГЕРБераст си момче, признай си!Pointzero написа:И от къде, аджеба разбра, че въпросната госпожа е "другарка"?MrGeek написа: Аха, интересна е. Тази другарка....Типичен пример на **** модерирано, да се счита за предупреждениеMrGeek написа: ...предполагам ефекта се получава след дългогодишно посещаване на Бузлуджа.....
Горното (в червено) доказва моята теза. Дай противо-теза!!!!
Ама смееш ли???
П.С. Хич не ми пука дори ако ми "баннеш" акаунта!
Да, знам вече, в този форум (цитирам) "...демокрация няма..."
Но колко ще се задържи този форум без "демокрация"
По-долното да се игнорира от нормалните представители на този форум.
Пич, не забравяй, че phpBB е отворен код!!!!!
Ай сега ме "банни"!!!!
Мдам, сега разбирам защо бях цензуриран...agent Ozo написа: ..... да питаш Гийка дали е гербераст е също толкова малоумно...
Ама все пак - мосю Гийк гербераст ли е? (това е въпрос единствено и само към мосю Гийк - да си го каже в ПРАВ ТЕКСТ)
No comment! Червеното в цитат по-горе изразява моята позиция.roumensp написа:Не може ли човек свободно да изкаже мнение, без да го асоциират с някой ? 'Що трябва непременно да си някакъв ... ако не сме националисти, значи сме турци, и обратното.
Кой не скача е червен !!!![]()
Ми не, няма да скачам, времето на скачането е в миналото, сега съм щастлив, че съм на 15000 км от там, където постоянно "скачат" за нещо, но без резултат. Явно само "скачане" не е достатъчно, иска се и още нещо ...

- MrGeek
- Путлер Капут
Колко точно повторения ти трябват за да схванеш, че съм гербераст, защото очевидно с едно казване не се получава? Кажи бройката за да знам точно къде да спра, че все пак времето ми е ценно. Ако не схващаш български, кажи на какъв език най-лесно възприемаш? Мога също и да го нарисувам, ако това ще помогне.Pointzero написа:Ама все пак - мосю Гийк гербераст ли е? (това е въпрос единствено и само към мосю Гийк - да си го каже в ПРАВ ТЕКСТ)

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Ако успеете намерете и изгледайте "Темата на Нова" от днес. Има какво да се види!
F*ck Google, ask me!
Ето и линк: http://play.novatv.bg/play/317462/?autostart=true"dzverum написа:Ако успеете намерете и изгледайте "Темата на Нова" от днес. Има какво да се види!
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
Sorry! My bad!MrGeek написа: Колко точно повторения ти трябват.......
Не бях видял предния ти пост.
Аз защото съм в София, да кажа,че търсих, търсих къде да ми платят,ама не намирам. Специалиста по плащането да ме информира къде да отида да си искам парите.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Предполагам, че сте гледали това? Иначе поста Ви изглежда много не на място!
http://play.novatv.bg/play/317462/?autostart=true"
http://play.novatv.bg/play/317462/?autostart=true"
F*ck Google, ask me!
- MrGeek
- Путлер Капут
Днес се проведе традиционния събор на комунистите в подножието на прословутата летяща чиния на Бузлуджа. Разбира се мотивът беше безрезервната подкрепа за олигархичното правителство на Орешарски, пардон, Олигархски.
Ето малко кадри, показващи същината на сборището.
"Родолюбива" привърженичка на БиеСиеПие-то:

Знамената на комунистите продължават да са с няколко епохи назад във времето. "Пролетарии от всички страни, съединявайте се" трябва задължително да бъде сменено с "Олигарси от всички страни, съединявайте се".

Основните мераци на цоциалистите са за връщане на цоциализЪма (интересно, защо искат да си дават толкова зор, като далеч по-лесно би било да емигрират в Северна Корея да речем).

Секс символа на БиеСиеПие-то, другарката Мая Манолова в предизвикателен червен потник с лозунг в подкрепа на Олигархски, най-вероятно причинил хипертоничните кризи на голяма част от твърде възрастните привърженици на столетната партия. Детенцето вероятно сочи излитащата летяща чиния на прословутия комплекс.

Наистина, няма измама. Летящата чиния на Бузлуджа най-накрая полетя, отнасяйки ръководството на столетницата към Червената планета.

Ето малко кадри, показващи същината на сборището.
"Родолюбива" привърженичка на БиеСиеПие-то:

Знамената на комунистите продължават да са с няколко епохи назад във времето. "Пролетарии от всички страни, съединявайте се" трябва задължително да бъде сменено с "Олигарси от всички страни, съединявайте се".

Основните мераци на цоциалистите са за връщане на цоциализЪма (интересно, защо искат да си дават толкова зор, като далеч по-лесно би било да емигрират в Северна Корея да речем).

Секс символа на БиеСиеПие-то, другарката Мая Манолова в предизвикателен червен потник с лозунг в подкрепа на Олигархски, най-вероятно причинил хипертоничните кризи на голяма част от твърде възрастните привърженици на столетната партия. Детенцето вероятно сочи излитащата летяща чиния на прословутия комплекс.

Наистина, няма измама. Летящата чиния на Бузлуджа най-накрая полетя, отнасяйки ръководството на столетницата към Червената планета.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Браво г-н Шума, не съм гледал новини, но се твърдеше вчера, че има медиен чадър на Бузлуджа, за да не се види реалният брой цоциалисти. Имаше инфо, че били 50к горе, снимките от къде са? Не мога да преценя колко червени фена са впрегнати в чинията... 

F*ck Google, ask me!
Докато се цепите на Червени и Бели или ,така ще е !
Гайка,не те е срам,благодарение на бай Тошо се изучи и образова безплатно,сега да се периш в Канада като знаещ и можещ ,"рани кучи да де лае" !

Гайка,не те е срам,благодарение на бай Тошо се изучи и образова безплатно,сега да се периш в Канада като знаещ и можещ ,"рани кучи да де лае" !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- optics
- Модератор
Мухата традиционно не е в час. Когато едно нещо изглежда безплатно, обикновено е платено от някой друг (и/или по друго време).
Но тая Мая си е жив двойник на Гаа-гаа !
Но тая Мая си е жив двойник на Гаа-гаа !
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel