SFBG82 написа:"Биволъ" = fictional website
Мелницата в Несебър си е OK и няма да се пипа от никого.
Стига с тия сгради и офиси, време е за по-сериозни инвестици
Re: Стига с тия сгради и офиси, време е за по-сериозни инвес
- MrGeek
- Путлер Капут
Той вече я посочи няколко страници по-назад. Щели да правят заедно с CNN нов 24/7 новинарски канал, при това във формат Full HD, което всъщност е СВЕТОВЕН ПРЕЦЕДЕНТ, защото дори самите CNN не излъчват основните си програми в този формат, а все още използват 720p60.optics написа:Що не посочиш някоя свястна медия например ? А, сещам се - ТВ7 с придворния шут Бареков и новото попълнение - Карбовски.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Наскоро четох някъде, че ГЕРБ мобилизирал хора да ходят да оправят имидж по форумите. Като че ли ще се окаже вярно...
Интересно ми е, дали им плащат, или са партийни надъхани активистиGodis написа:Наскоро четох някъде, че ГЕРБ мобилизирал хора да ходят да оправят имидж по форумите. Като че ли ще се окаже вярно...
- optics
- Модератор
На много места писаха, даже го коментирахме и тук.Godis написа:Наскоро четох някъде, че ГЕРБ мобилизирал хора да ходят да оправят имидж по форумите. Като че ли ще се окаже вярно...
Тоя който е подписал даването на тия пари трябва да отиде в затвора.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Като гледам, идеалистите в ГЕРБ са кът, по-скоро безплатно с обещание за кариера...
Но този този РСФСР 100% вече ми мяза на такъв.
Но този този РСФСР 100% вече ми мяза на такъв.
Момчета, я ако обичате настроението да бъде малко по-неутрално, към оптимистично 
За "Биволъ" съм съгласен. Всичко се финансира от хората, които по времето на царА и тройниците винаги са били на държавната хранилка. Преди 4 години ги отрязаха и сега отчаяно драпат да се наредят пак на трапезата.SFBG82 написа:"Биволъ" = fictional website
За мелницата си малко нагъл, мисля.
ПП. Това достатъчно неутрално, към оптимистично в тон с партийната директива ли е, miteto?
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics
powered by Optics
- optics
- Модератор
Aз не съм митето, но нищо оптимистично не видях.
Можеше една биричка да пуснеш накрая:
Това вече е оптимистично

Можеше една биричка да пуснеш накрая:
Това вече е оптимистично
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- roumensp
Според последния доклад на Българската стопанска камара отвсякъде сме "цъфнали":SFBG82 написа:Евростат:
http://epp.eurostat.ec.europa.eu/tgm/ta ... 4&plugin=1"
От 2001г. до 2011 г. БВП на глава (GDP per capita in PPS) в БГ се е покачил от 30% на 56% от БВП спрямо ЕС27 (100%).
Почти сме стигнали нивото на Полша от 2001 г.
БСК: България е загубила 360 000 работни места от 2008 г.
Данев посочи, че в периода на криза (от 2008 до 2012 г.) са закрити 363 000 работни места, а 400 000 души са останали без работа.
Регистрираната безработица е нараснала от 5,2 на 12,5%, а реалната (регистрирани безработни + обезкуражени лица) от 9,4 през 2008 г. е достигнала 18,8% в края на 2012 г.
„Задълженията на нефинансовия сектор на икономиката достигнаха 2,2 пъти размера на БВП при едва 17% държавен дълг. Това означава, че държавата прехвърли цялата тежест на икономическата криза върху реалния сектор", категоричен бе Божидар Данев.
Ха наздраве (нали ще сме оптимисти):64% от работодателите се нуждаят от работници с инженерно и техническо образование, а едва 27% от студентите се обучават в такива специалности.
- roumensp
Защо да е нагъл, мелницата наистина си е ОК, дори са я опаковали, за да не настине през зимата.tonich написа:За "Биволъ" съм съгласен. Всичко се финансира от хората, които по времето на царА и тройниците винаги са били на държавната хранилка. Преди 4 години ги отрязаха и сега отчаяно драпат да се наредят пак на трапезата.SFBG82 написа:"Биволъ" = fictional website
За мелницата си малко нагъл, мисля.
ДъъъъъGodis написа:Наскоро четох някъде, че ГЕРБ мобилизирал хора да ходят да оправят имидж по форумите. Като че ли ще се окаже вярно...
Аз затова гласувах да го резнат.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- roumensp
Аз гласувах да остане, защото си върши работата съвестно, а не като тия мърлячи:Павел написа:ДъъъъъGodis написа:Наскоро четох някъде, че ГЕРБ мобилизирал хора да ходят да оправят имидж по форумите. Като че ли ще се окаже вярно...
Аз затова гласувах да го резнат.
Гаф на пресцентъра на ГЕРБ изпрати партийни повели на медиите
Колко по-оптимистично, колкото вероятността този, който плаща на подлоги да баламосват хората по форумите, да намали краденето и бюджета на МВР за да останат манги за повишане на пенсиите в Бг?miteto написа:Момчета, я ако обичате настроението да бъде малко по-неутрално, към оптимистично
Ако аз поставя диагноза на Бистра и горещо И препоръчам да започне да посещава FA* meetings, вие, модераторите, ше ме резнете одма. Ако кажа, че бълващият денонощно снимки и партенки трябва да се спре, ще ми кажате, че не било честно. Тук въпроса не е дали пречи и е досаден с хилядите си снимки на непостроени молове или дупки за кенефи, а това, че обижда интелигентността на пишещите тук, правейки се на утрепан. Въпроса е принципен! Само защото служи на крадци, които унижават нашите родители, баби и дядовци, трябва да му се отнеме достъпа до този форум!!!
*FA - forumholic anonymous
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Момчета Боко Тиквата никога не ми е бил симпатичен.
Никога не съм и няма да гласувам за ГЕРБ, като политическа сила.
Никога не съм и няма да гласувам за ГЕРБ, като политическа сила.