Благодаря за информациятаpepiliverpool написа:geronimo, резултатите от интервюто ще получите по пощата(БГ пощи). По принцип всички трябва да получат по пощата писмо(успешно или неуспешно интервю) в което подробно е направена таблицата с точките и колко точки сте получили за всеки параграф с обяснение защо толкова точки получавате. След интервюто повечето от комуникациите са си по пощата и по е-майл само ще получите покана да си изпратите паспортите за да Ви сложат визи.
Интервю Октомври 2012г.
Re: Интервю Октомври 2012г.
Честито на миналите дотук и успех на следващите 
martatabs, и аз мисля, че след като проверят дипломата ти, ще ти пратят сертификат. Ако съветникът е имал основания да ти даде отказ, щеше да си го получил. Съчувствам ти, защото е гадно да си положил толкова усилия за подготовка, да помагаш редовно във форума с всякакви материали и съвети ( подкрепени от официални източници ) на всички нас и същевременно да живееш ( до скоро ) в неблагоприятна среда, каквато е нашата държава - изпълнена с ежедневно напрежение от всякакво естество и борба за оцеляване, професионални, лични, обществени грижи... С всичко това искам да кажа, че това което си постигнал дотук ( а аз не те познавам, само впечатление от форума ) е страшно, страшно много. Средностатистическият човек от една развита държава с висок стандарт дори не може и да си представи нечовешките усилия, които ние тук ( и в други, подобни на нашата, държави ) полагаме, за да сме щастливи. Щом си стигнал дотук, ще стигнеш и много по-далече. Всъщност това важи за всички нас

martatabs, и аз мисля, че след като проверят дипломата ти, ще ти пратят сертификат. Ако съветникът е имал основания да ти даде отказ, щеше да си го получил. Съчувствам ти, защото е гадно да си положил толкова усилия за подготовка, да помагаш редовно във форума с всякакви материали и съвети ( подкрепени от официални източници ) на всички нас и същевременно да живееш ( до скоро ) в неблагоприятна среда, каквато е нашата държава - изпълнена с ежедневно напрежение от всякакво естество и борба за оцеляване, професионални, лични, обществени грижи... С всичко това искам да кажа, че това което си постигнал дотук ( а аз не те познавам, само впечатление от форума ) е страшно, страшно много. Средностатистическият човек от една развита държава с висок стандарт дори не може и да си представи нечовешките усилия, които ние тук ( и в други, подобни на нашата, държави ) полагаме, за да сме щастливи. Щом си стигнал дотук, ще стигнеш и много по-далече. Всъщност това важи за всички нас

Последно промяна от Montre на Вто Окт 09, 2012 9:22 am, променено общо 1 път.
Виена : 25.10.2011
Интервю : 04.11.2013 - CSQ
Нова Скотия: 04.12.2013
Баркодове : 30.01.2014
Покана за медицински : 24.04.2014/28.04.2014
Втора покана за медицински : 13.03.2015/17.03.2015
Покана за визи: 25.05.2015
Интервю : 04.11.2013 - CSQ
Нова Скотия: 04.12.2013
Баркодове : 30.01.2014
Покана за медицински : 24.04.2014/28.04.2014
Втора покана за медицински : 13.03.2015/17.03.2015
Покана за визи: 25.05.2015
На това му казват задълбочено изследване на действителността ни.Montre написа:Честито на миналите дотук и успех на следващите
martatabs, и аз мисля, че след като проверят дипломата ти, ще ти пратят сертификат. Ако съветникът е имал основания да ти даде отказ, щеше да си го получил. Съчувствам ти, защото е гадно да си положил толкова усилия за подготовка, да помагаш редовно във форума с всякакви материали и съвети ( подкрепени от официални източници ) на всички нас и същевременно да живееш ( до скоро ) в неблагоприятна среда, каквато е нашата държава - изпълнена с ежедневно напрежение от всякакво естество и борба за оцеляване, професионални, лични, обществени грижи... С всичко това искам да кажа, че това което си постигнал дотук ( а аз не те познавам, само впечатление от форума ) е страшно, страшно много. Средно статистическия човек от една развита държава с висок стандарт дори не може и да си представи нечовешките усилия, които ние тук ( и в други, подобни на нашата, държави ) полагаме, за да сме щастливи. Щом си стигнал до тук, ще стигнеш и много по-далече. Всъщност това важи за всички нас

Виена 31.03.2011
Интервю 23.10.2012
Нова Скотия 12.11.2012
Медицински формуляри 04.03.2013
Покани за визи 07.08.2013
Интервю 23.10.2012
Нова Скотия 12.11.2012
Медицински формуляри 04.03.2013
Покани за визи 07.08.2013
-
- последно предупреждение за БАН
Мартински,знам,че си още афектиран,което влияе на обективната ти оценка за случилото се и респективно на това което пишеш.Когато се успокоиш,направи една ретроспекция на станалото в оранжевата зала и върни много ясно лентата назад.От това което си написал аз лично си вадя други изводи за съжаление не много положителни като переспектива за издаване на сертификат.Много ми се иска да напиша,споко всичко ще бъде ОК и т.н.Обаче пич ти казваш,че оня ти взема дипломата казвайки,че ако е фалшива,няма да можеш да си подадеш документите при евентуално повторно кандидатстване.И тук се пита,кво трябва да значи тва евентуално повторно кандидатстване?Тоест какво се чака сега от Монреал?Да ти кажат,че можеш да кандидатсваш втори път защото дипломата ти е ОК,което означава,че мосюто не е имал намерение въобще да ти издаде сертификат без значение дали дипломата ти е редовна или не,или ще ти издадат сертификат щом се уверят,че дипломата ти е наред.Разбираш какво искам да кажа.От поста ти не ми стана много ясно този тънък момент.Защото,ако са ти взели дипломата само за проверка и от това зависи изхода,щом си убеден,че си я придобил легално,няма от какво да се притесняваш.Имам приятели с такъв казус.Чакаха около 8 месеца след интервюто и получиха сертификатите по пощата.
Иначе и на мен ми се струва несправедливо да се отнесат по този начин точно с тебе.Човека направил толкова много за този форум.Според мен е трябвало да му кажеш за работата си тук и да го накараш да отвори форума и да види лично,че си положил не малко усилия да систематизираш и подредиш огромния обем от информация,помагащ на кандидат имигрантите.
Пожелавам ти успех
Иначе и на мен ми се струва несправедливо да се отнесат по този начин точно с тебе.Човека направил толкова много за този форум.Според мен е трябвало да му кажеш за работата си тук и да го накараш да отвори форума и да види лично,че си положил не малко усилия да систематизираш и подредиш огромния обем от информация,помагащ на кандидат имигрантите.
Пожелавам ти успех

Марто, много неприятна ситуация, но съм сигурна че всичко ще се развие добре в крайна сметка. Просто денят не е бил от лесните, но вярвам, че толкова много помощ към останалите ще допринесе за заслужен положителен изход. 
Montre, напълно споделям мнението ти
Много ни е трудно всеки ден и хора, които са имали щастието да имат по-лек живот, никога не могат да го разберат.
Джеронимо, благодаря за разказа! Стискам палци за всички, които ще чакат отговор по пощата - да е по-скоро и да е положителен. Определено изпитвам облекчение, че се движи по стандартните въпроси, а не разпитва за някакви абстрактни глупости.
Имам няколко въпроса към преминалите - кое ниво на езиците сте писали в документите, защитихте ли го? Бяхте ли с търсени професии? А възрастта ви каква е?
Ние се притесняваме не само на въпроса дали ще докараме френския, а и за възрастта. Аз съм на 34 (водещ кандидат), мъжа ми е на 40 и се чудим дали няма да изпаднем заради някакви си 1-2 точки
Вчера гледах точките в една таблица и се разтревожих.
Иначе преди интервюто сме решили да пийнем по една малка водка - да ни вървят езиците, че от стрес човек понякога и дума не може да обели.

Montre, напълно споделям мнението ти

Джеронимо, благодаря за разказа! Стискам палци за всички, които ще чакат отговор по пощата - да е по-скоро и да е положителен. Определено изпитвам облекчение, че се движи по стандартните въпроси, а не разпитва за някакви абстрактни глупости.
Имам няколко въпроса към преминалите - кое ниво на езиците сте писали в документите, защитихте ли го? Бяхте ли с търсени професии? А възрастта ви каква е?
Ние се притесняваме не само на въпроса дали ще докараме френския, а и за възрастта. Аз съм на 34 (водещ кандидат), мъжа ми е на 40 и се чудим дали няма да изпаднем заради някакви си 1-2 точки

Иначе преди интервюто сме решили да пийнем по една малка водка - да ни вървят езиците, че от стрес човек понякога и дума не може да обели.
Бих искал да попитам Мартин, дали е имал трудова книжка с нанесен в нея стаж и ако да, то означавали това че тя няма никаква стойност като документ ?martatabs написа:
Сега се стих, че като ми каза че ми отнема 3 години от стажа аз от своя страна възроптах. Най-спокойно ми обясни, че иска доказателства, тоест документ.... Сега, като се прибера ще осмисля нещата и ще реша дали евентуално ще подавам пак документи.
DCS изпратени 27.08.2011
DCS пристигнали 31.08.2011
Accusé 15.03.2012
Мейл за изчакване на интервю 02.10.2012.
Интервю на 19.09.13
Медицински 20.01.14
Доп. док. до Букурещ 10.03.14 - копия на университетските дипломи
DCS пристигнали 31.08.2011
Accusé 15.03.2012
Мейл за изчакване на интервю 02.10.2012.
Интервю на 19.09.13
Медицински 20.01.14
Доп. док. до Букурещ 10.03.14 - копия на университетските дипломи
Много се радвам и поздравявам всички минали успешно интервюто!
Благодаря за всички споделени мнения!
Що се отнася до Мартин доста се изненадах, дори се ядосах. Надявам се, че се е получило някакво недоразумение и всичко ще се развие в положителна посока. Лично за мен всеки достигнал до този етап е направил не малко усилия, пропилял е доста време и пари, и заслужава да премине по-нататък с процедурата. За Мартин пък да не говорим. Всеки малко или много се е възползвал от всичко, което е направил за този форум и продължава да прави. Стискам палци всичко да мине наред и случилото се да остане като една малка спънка по пътя.
Благодаря за всички споделени мнения!
Що се отнася до Мартин доста се изненадах, дори се ядосах. Надявам се, че се е получило някакво недоразумение и всичко ще се развие в положителна посока. Лично за мен всеки достигнал до този етап е направил не малко усилия, пропилял е доста време и пари, и заслужава да премине по-нататък с процедурата. За Мартин пък да не говорим. Всеки малко или много се е възползвал от всичко, което е направил за този форум и продължава да прави. Стискам палци всичко да мине наред и случилото се да остане като една малка спънка по пътя.
Хм, добре си напипал почвата. Точните думи на мосюто бяха, че ще изчака да пристигнат и другите документи, ще направят сверка с тях, ще проверят дипломата и ще ми бъде върната по пощата заедно с решението.borkoo написа:Обаче пич ти казваш,че оня ти взема дипломата казвайки,че ако е фалшива,няма да можеш да си подадеш документите при евентуално повторно кандидатстване.И тук се пита,кво трябва да значи тва евентуално повторно кандидатстване?Тоест какво се чака сега от Монреал?Да ти кажат,че можеш да кандидатсваш втори път защото дипломата ти е ОК,което означава,че мосюто не е имал намерение въобще да ти издаде сертификат без значение дали дипломата ти е редовна или не,или ще ти издадат сертификат щом се уверят,че дипломата ти е наред.Разбираш какво искам да кажа.От поста ти не ми стана много ясно този тънък момент.Защото,ако са ти взели дипломата само за проверка и от това зависи изхода,щом си убеден,че си я придобил легално,няма от какво да се притесняваш.
Колкото до втората част от мнението, това на кого съм помагал не е от значение, живи и здрави......, фактите са други. Както забеляза не търся виновни или оправдания. За следващият път ще знам...

Дано до края на интервюто да има повече положителни емоции.
Не, не я погледна, въпреки че му я предоставих. Взе ми само финансовата независимост, дипломата, сертификата за професионално обучение и офертите за работа. DCS не ми го поиска.tinval написа:Бих искал да попитам Мартин, дали е имал трудова книжка с нанесен в нея стаж и ако да, то означавали това че тя няма никаква стойност като документ ?
Здравейте и от нас!
Честито на преминалите успешно!
Колкото до днешният ден за огромно съжаление го отнасят качествени хора!Единственото,което цял ден не мога да вдена е как така е блокирала системата?Вие видяхте ли го това с очите си или просто така ви беше казано?Защото е мега странно на втори ден интервюта да нямат никаква ама никаква информация,за хората които ще се явяват.
Лично аз не бих се доверил на 100% и може би бих опитал вариант при който да разбера дали наистина е така.Може да ви се струва странно или налудничаво ,но наши съседи които вече са в Канада имаха подобен инцидент със уж задържани дипломи за проверка и въпросната проверка им отне точно 4 месеца
С това не искам да ви шашкам,а по-скоро аз съм си такава птица да подлагам всичко на съмнение.
Значи какво излиза?Чакаме година и половина до интервю само за да дойде тук някакъв африканец и понеже вината не е ваша за блокиралата система чак прибира и дипломи и точки маха,разбираш ли...
Къде дават така?
А това с точкуването отдавна стана ясно,че е само бегъл ориентир.За мен/а и не само за мен/точки няма.Или по-скоро ги има за да могат емиграционните офицери да си правят с тях математика./удобно им е просто/
Марто,кое точно прибра?Оригиналният превод или самата БГ диплома?Защото не съм убеден дали по закон има право.А ако ти трябва за друга институция?Все едно да ти прибере задграничният паспорт?!
Ужасно нелепа ситуация,нямам думи!Но си търсете правата някак си.Това,че те нямат достъп до система,НЕ Е ВАШ ПРОБЛЕМ!Кураж!Кураж и на останалите на които им предстои интервю!
Колкото до днешният ден за огромно съжаление го отнасят качествени хора!Единственото,което цял ден не мога да вдена е как така е блокирала системата?Вие видяхте ли го това с очите си или просто така ви беше казано?Защото е мега странно на втори ден интервюта да нямат никаква ама никаква информация,за хората които ще се явяват.

С това не искам да ви шашкам,а по-скоро аз съм си такава птица да подлагам всичко на съмнение.
Значи какво излиза?Чакаме година и половина до интервю само за да дойде тук някакъв африканец и понеже вината не е ваша за блокиралата система чак прибира и дипломи и точки маха,разбираш ли...

А това с точкуването отдавна стана ясно,че е само бегъл ориентир.За мен/а и не само за мен/точки няма.Или по-скоро ги има за да могат емиграционните офицери да си правят с тях математика./удобно им е просто/
Марто,кое точно прибра?Оригиналният превод или самата БГ диплома?Защото не съм убеден дали по закон има право.А ако ти трябва за друга институция?Все едно да ти прибере задграничният паспорт?!
Ужасно нелепа ситуация,нямам думи!Но си търсете правата някак си.Това,че те нямат достъп до система,НЕ Е ВАШ ПРОБЛЕМ!Кураж!Кураж и на останалите на които им предстои интервю!
DSC 05/07/2011
Получени във Виена 06/07/2011
Accuse de reception 16/02/2012
e-mail листа на чакащите дата 15/08/2012
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
Получени във Виена 06/07/2011
Accuse de reception 16/02/2012
e-mail листа на чакащите дата 15/08/2012
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
-
- Напуснал форума
Евалата......Misho76 написа:Здравейте и от нас!
Колкото до днешният ден за огромно съжаление го отнасят качествени хора!Единственото,което цял ден не мога да вдена е как така е блокирала системата?Вие видяхте ли го това с очите си или просто така ви беше казано?Защото е мега странно на втори ден интервюта да нямат никаква ама никаква информация,за хората които ще се явяват.Лично аз не бих се доверил на 100% и може би бих опитал вариант при който да разбера дали наистина е така.Може да ви се струва странно или налудничаво ,но наши съседи които вече са в Канада имаха подобен инцидент със уж задържани дипломи за проверка и въпросната проверка им отне точно 4 месеца
![]()
Значи какво излиза?Чакаме година и половина до интервю само за да дойде тук някакъв африканец и понеже вината не е ваша за блокиралата система чак прибира и дипломи и точки маха,разбираш ли...Къде дават така?

Здравейте,
Вече разбрахте за кофти деня, който ни сполетя днес...да ви кажа как премина при нас...
г-н Alcide пристигна в 8:29...след около 2 мин. преводачката, дойде и ни извика...влизаме той се беше заврял в лаптопа и не ни отрази много...след около 10 сек. ни каза да се настаним и ни поздрави...
Попита ни дали говорим френски...потвърдихме...
Извади лист с таблица с кандидатите за днешния ден и започна да ни въвежда номера на досието в някаква програма или сайт...пробва 2-3 пъти без успех (при всяка проба се чуваше досадния звук "дзън" ,който сигнализира за не успешно действие)...поиска ни поканата за интервю, за да сравни номера на досието оттам...пак не успех...това продължи 20 мин.
След това леко се ядоса...поиска ни DSC-тата.
Почна с въпроси на френски към мъжа ми...Какво ще правим в Квебек?Ценностите на Квебек?После го пита знае ли английски и му зададе 2-3 въпроса (какво ще прави,ако не си намери работа по едната професия...знае ли че тя е в ордер и друго не се сещам)...
Оттук вече всичко беше на френски...
Поиска дипломите му и го пита кога е завършил...
Продължи с документите за работата...трудова книжка, договор ,атестация от работодател...Пита къде през последните години има най-много трудов стаж и колко години е...Дадохме му бележка от НОИ...Кога е почнал предната си работа и колко време е работил (иска дати)...
Поиска договора за финансова независимост...
После захвана мен...работя ли?дипломите ми...пита ме за името на учителката ни по френски...не му разбрах единия въпрос и той каза на преводачката да ми го преведе...много бях притеснена и тотално забих...
Пита ни на колко си оценяваме знанията по френски...
Накрая ни върна всички документи...казахме му ,че дипломата ми за висше образование е придобита след подаването на документите и чак тогава ни поиска копието и с превода...
И почна да обяснява ,че сега не можел да ни каже нищо, защото имало проблем и той си водел записки и да чакаме решение след сесията...
Продължителност : 1 час
Това направо ни отчая...бяхме решили днес да се приключи с това не известно чакане дали ще ни одобрят или не, но ето ,че не се получи...
Чакахме 1 година за интервю...дадохме им 1000 лв. да ни обработят документите, а накрая такава подигравка на интервюто...не вярвах ,че такова нещо може да се случи...
Сега остава да треперим този колко точки ни е писал за език и за адаптация, за да видим дали ще съберем 63...
Вече разбрахте за кофти деня, който ни сполетя днес...да ви кажа как премина при нас...
г-н Alcide пристигна в 8:29...след около 2 мин. преводачката, дойде и ни извика...влизаме той се беше заврял в лаптопа и не ни отрази много...след около 10 сек. ни каза да се настаним и ни поздрави...
Попита ни дали говорим френски...потвърдихме...
Извади лист с таблица с кандидатите за днешния ден и започна да ни въвежда номера на досието в някаква програма или сайт...пробва 2-3 пъти без успех (при всяка проба се чуваше досадния звук "дзън" ,който сигнализира за не успешно действие)...поиска ни поканата за интервю, за да сравни номера на досието оттам...пак не успех...това продължи 20 мин.
След това леко се ядоса...поиска ни DSC-тата.
Почна с въпроси на френски към мъжа ми...Какво ще правим в Квебек?Ценностите на Квебек?После го пита знае ли английски и му зададе 2-3 въпроса (какво ще прави,ако не си намери работа по едната професия...знае ли че тя е в ордер и друго не се сещам)...
Оттук вече всичко беше на френски...
Поиска дипломите му и го пита кога е завършил...
Продължи с документите за работата...трудова книжка, договор ,атестация от работодател...Пита къде през последните години има най-много трудов стаж и колко години е...Дадохме му бележка от НОИ...Кога е почнал предната си работа и колко време е работил (иска дати)...
Поиска договора за финансова независимост...
После захвана мен...работя ли?дипломите ми...пита ме за името на учителката ни по френски...не му разбрах единия въпрос и той каза на преводачката да ми го преведе...много бях притеснена и тотално забих...
Пита ни на колко си оценяваме знанията по френски...
Накрая ни върна всички документи...казахме му ,че дипломата ми за висше образование е придобита след подаването на документите и чак тогава ни поиска копието и с превода...
И почна да обяснява ,че сега не можел да ни каже нищо, защото имало проблем и той си водел записки и да чакаме решение след сесията...
Продължителност : 1 час
Това направо ни отчая...бяхме решили днес да се приключи с това не известно чакане дали ще ни одобрят или не, но ето ,че не се получи...
Чакахме 1 година за интервю...дадохме им 1000 лв. да ни обработят документите, а накрая такава подигравка на интервюто...не вярвах ,че такова нещо може да се случи...
Сега остава да треперим този колко точки ни е писал за език и за адаптация, за да видим дали ще съберем 63...
10/10/2011 - Vienne
02/11/2011 - Accusé
09/10/2012 - Интервю
06/08/2013 - документи Сидни
21/10/2013 - получени формуляри за медицински
30/10/2013 - направени медицински
06/11/2013 - покана за визи
07/12/2013 - получени визи
-----------
2 години и 59 дни
02/11/2011 - Accusé
09/10/2012 - Интервю
-----------
2 години и 59 дни
Маргарет, наистина е ужасно това, което се е случило с всички на днешния ден...
Но за разлика от Мишо, аз вярвам, че е напълно възможно да има някакъв проблем със системата и съответно, че ще получите всички положителен отговор. Между другото, Маргарет, вие не бяхте ли също търсени професии? Нещо стана ли на въпрос в тази връзка?

Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.
-
- Напуснал форума
Margaret Зрасти,
оправихте ли се до магазина??? Както ти казах днес;НЕ СЕ НЕРВИРАЙ всичко ще е ОК
Не разбирам много от компютри но ми се иска да споделя нещо
Според мен човека си идва с компа с всички файлове на кандидатите(или програма)
от там след интервюто всичко се записва на флашка и се праща по ел. път до Канада.
Миналата година на Mr. le Blang му пратих всички документи по DHL 5 кашонадо Виена., и май това беше за последно,незнам ще разбера като се свърши цялата лудница.
Интернета в хотела е доста добър,така че според мен всичко е на моментна преценка от Mr. Afrika. Аз бих се заял с него ако реши да ми задържи оригинал на който и да е документ с цената на скандал и скъсването ми на интервюто
оправихте ли се до магазина??? Както ти казах днес;НЕ СЕ НЕРВИРАЙ всичко ще е ОК
Не разбирам много от компютри но ми се иска да споделя нещо
Според мен човека си идва с компа с всички файлове на кандидатите(или програма)
от там след интервюто всичко се записва на флашка и се праща по ел. път до Канада.
Миналата година на Mr. le Blang му пратих всички документи по DHL 5 кашонадо Виена., и май това беше за последно,незнам ще разбера като се свърши цялата лудница.
Интернета в хотела е доста добър,така че според мен всичко е на моментна преценка от Mr. Afrika. Аз бих се заял с него ако реши да ми задържи оригинал на който и да е документ с цената на скандал и скъсването ми на интервюто
- jasmin_veni
аз това изумях, как така задържат оргинал на документ!
DSC Виена - 03.06.2011г.
Интервю - 09.09.2013г.,Успешно
Изпратени/получени в Сидни - 09.10.2013/15.10.2013
Полет - 26.05.2014г.
Интервю - 09.09.2013г.,Успешно

Изпратени/получени в Сидни - 09.10.2013/15.10.2013
Полет - 26.05.2014г.
Да имаше проблем...аз мисля, че наистина не можа да влезе ,където трябваше...щом се опитва 20мин.karelia79 написа:Маргарет, наистина е ужасно това, което се е случило с всички на днешния ден...Но за разлика от Мишо, аз вярвам, че е напълно възможно да има някакъв проблем със системата и съответно, че ще получите всички положителен отговор. Между другото, Маргарет, вие не бяхте ли също търсени професии? Нещо стана ли на въпрос в тази връзка?
Ами уж я призна...само, че направи малко заядлив коментар с преводачката...пита мъжа ми кога е завършил образованието си и той каза 04.2011 и дали има стаж по него (а той няма), а след това кога сме подали документи...10.2011 и после подхвърли на преводачката (доколкото го разбрахме, щото си мънкаше) ,че най-вероятно тази диплома е изкарана заради процедурата ...
10/10/2011 - Vienne
02/11/2011 - Accusé
09/10/2012 - Интервю
-----------
2 години и 59 дни
02/11/2011 - Accusé
09/10/2012 - Интервю