Работа

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Публикувай отговор
Аватар
WVM

Работа

Мнение от WVM »

Здравейте, търся си работа фулл или парт тайм. Става въпрос за Монтреал.Добре съм с френският, английският ми има какво още да се желае ;)
Мерси!
YOUPPI

Re: Работа

Мнение от YOUPPI »

WVM написа:Здравейте, търся си работа фулл или парт тайм. Става въпрос за Монтреал.Добре съм с френският, английският ми има какво още да се желае ;)
Мерси!
Здравейте! Имам идеи, но имам въпрос:

Вие сте ТОЙ, ТЯ, или ТО?

Ако получа отговор, може би ще има отговори на обявата.
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
IFF

Мнение от IFF »

YOUPPI написа:
WVM написа:Здравейте, търся си работа фулл или парт тайм. Става въпрос за Монтреал.Добре съм с френският, английският ми има какво още да се желае ;)
Мерси!
Здравейте! Имам идеи, но имам въпрос:

Вие сте ТОЙ, ТЯ, или ТО?

Ако получа отговор, може би ще има отговори на обявата.
В Канада е забранено със закон да се обявява работно място само за НЕГО, само за НЕЯ, а пък за ТО-то, не знам как да го коментирам.
YOUPPI

Мнение от YOUPPI »

IFF написа:В Канада е забранено със закон да се обявява работно място само за НЕГО, само за НЕЯ, а пък за ТО-то, не знам как да го коментирам.
Ako авторът на обявата е от женски пол, трудно би започнал работа в някой склад, където има изисквания да се вдигат кашони с тегло над 50 либри. От друга страна, някой двуметров 120-130 килограмов нашенец трудно би започнал като бейбиситер ... Но както казваш, няма изисквания за пол, само за желание :handshake:

http://placement.emploiquebec.net/mbe/u ... &CL=french"
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
IFF

Мнение от IFF »

YOUPPI написа:
IFF написа:В Канада е забранено със закон да се обявява работно място само за НЕГО, само за НЕЯ, а пък за ТО-то, не знам как да го коментирам.
Ako авторът на обявата е от женски пол, трудно би започнал работа в някой склад, където има изисквания да се вдигат кашони с тегло над 50 либри. От друга страна, някой двуметров 120-130 килограмов нашенец трудно би започнал като бейбиситер ... Но както казваш, няма изисквания за пол, само за желание :handshake:

http://placement.emploiquebec.net/mbe/u ... &CL=french"
Може би не си работила във фабрики като мене, та затова не си видяла това, което съм видял аз. Тука жените не само ги дигат 50-те либри, ама и жална ти майка ако речеш да им помогнеш, може дори и да ти коства работното място.
STEFO
Обратна връзка:

Мнение от STEFO »

По закон никой не може да ви задължи да вдигате повече от 40либри.
stefo
Публикувай отговор