Трудов стаж - помощ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Hipnotyc

Трудов стаж - помощ

Мнение от Hipnotyc »

Здравейте:)Доста четох из форума и така и не можах да разбера получаваш ли точки за стаж ако последните 5 години работата която си работил не е по специалността от дипломата?
Аватар
emili_vn

Re: Трудов стаж - помощ

Мнение от emili_vn »

Да. Критерия е трудов стаж (като квалифициран работник), а не трудов стаж по специалността от дипломата. Този втория има значение, ако си с търсена професия (информация тук във форума колкото искаш по въпроса).
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
borisboris
Изгонен от форума

Мнение от borisboris »

Hipnotyc
Скоро ще дойде бургаския корифей на емиграционото право :lol: но...до тогава прочети тук http://wiki.bgcanada.com/index.php?titl ... 0%BA%D0%B8"
Аватар
emili_vn

Мнение от emili_vn »

borisboris написа:Hipnotyc
Скоро ще дойде бургаския корифей на емиграционото право :lol: но...до тогава прочети тук http://wiki.bgcanada.com/index.php?titl ... 0%BA%D0%B8"
:clap:
Последно промяна от emili_vn на Сря Май 18, 2011 1:55 pm, променено общо 2 пъти.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Hipnotyc написа:Здравейте:)Доста четох из форума и така и не можах да разбера получаваш ли точки за стаж ако последните 5 години работата която си работил не е по специалността от дипломата?
Тази информация си я има по официалните сайтове, ама си е друго някой друг да прочете вместо теб нали и да ти каже на готово.
Manchester United Football Club
Hipnotyc

Мнение от Hipnotyc »

mufc написа:
Hipnotyc написа:Здравейте:)Доста четох из форума и така и не можах да разбера получаваш ли точки за стаж ако последните 5 години работата която си работил не е по специалността от дипломата?
Тази информация си я има по официалните сайтове, ама си е друго някой друг да прочете вместо теб нали и да ти каже на готово.

Не знам защо си мислиш ,че ме мързи да прочета?Как направи това заключение?Заради такива като теб които сигурно си нямат друга работа освен да критикуват и да се правят на компетентни по този начин съм написал ,че "ДОСТА СЪМ ЧЕЛ ИЗ ФОРУМА" за да не получавам съобщение като твоите но явно няма ефект.Заяждането професия ли Ви е?Вместо да ми намеквате колко ме мързи можеше да ми отговорите точно и ясно като сте толкова компетентни и сте чели из форума.След като за хора като теб това са тъпи въпроси защо си правите труда да четете и дори да си търкате кожата по върха на пръстите като натискате клавишчетата и да отговаряте??????????????????????????????????Благодаря на emili_vn :clap: .
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Не знам защо си мислиш ,че ме мързи да прочета?
От въпроса ти е ясно.
Също както е ясно , че масовия кандидат е със заболяването "мързел".
Благодаря на emili_vn
Естествено, че ще благодариш, като милата повтаря като папагал едно и също през няколко дена на такива дето се "скъсват да четат".
Отговор на въпроса ти е даден много подробно в гида, но само ако има кой да чете.
Или сега ще попиташ къФ гид?
Hipnotyc

Мнение от Hipnotyc »

mufc написа:
Не знам защо си мислиш ,че ме мързи да прочета?
От въпроса ти е ясно.
Също както е ясно , че масовия кандидат е със заболяването "мързел".
Благодаря на emili_vn
Естествено, че ще благодариш, като милата повтаря като папагал едно и също през няколко дена на такива дето се "скъсват да четат".
Отговор на въпроса ти е даден много подробно в гида, но само ако има кой да чете.
Или сега ще попиташ къФ гид?
Къф гид?
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Много се радвам, защото за последните 10години, ми се събират само около 2 в България.
borisboris
Изгонен от форума

Мнение от borisboris »

mufc
Ае мислех повече да не се занимавам с вас,обаче сте толкоз нахални,че некой трябва да ви каже истината в очите.Глей ся,тоя форум не е бащния на никой тука.Значи той е направен за въпроси и отговори.Действа се по схемата питаш,отговарят ти който иска,но с нормален тон и по възможност с вярно инфо.Та значи нито Емили нито Матин нито ти или който и да е било не ви кара да пишете насила тука да отговаряте и да се мислите за много полезни.Тази процедура е вървяла преди вас и ще продължи и след вас и колкото и да не ви се вярва може и без вас.Значи ако някой тука се мисли за по-важен от другите,че давайки инфо за което забележи не е бил молен и да държи назидателен тон какъвто срещам тука от споменатите от мен лица значи по-добре да ходи да си лекува некъде нервите.Нито някой ви иска инфо,нито някой ви задължава да го давате,нито пък изпъквате в очите на когото и да е било.Бъдете така добри да спазвате добрия тон и да не се заяждате с хората,щото тва всеки го може.Хубаво ще бъде да проумеете,че хората тука си пишат и питат за тва което ги интересува и ще продъжават да го правят от мързел, незнание или просто ейтака,защото това е същината на форума.И разберете накрая,че никой не му пука нито за вас,нито за тва на къв етап от процедурата сте,нито за успеха ви в нея.Надявам се,че въпреки критичния ми тон сте ме разбрали правилно и ще спрете с безмислените си нападки.
От мен успех!
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Ако си забелязъл, не кълва на провокации.
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

borisboris написа:Та значи нито Емили нито Матин нито ти или който и да е било не ви кара да пишете насила тука да отговаряте и да се мислите за много полезни....Нито някой ви иска инфо,нито някой ви задължава да го давате,нито пък изпъквате в очите на когото и да е било.
Прав си, никой не ни задължава, но никога нищо не сме правели, за да изпъкнем. Форума наистина е много полезен, но за онези които знаят какво търсят. Точно защото сме безполезни и се мислим за важни, Аз и Емили даваме път на можещите и знаещите. :rock:
borisboris написа:И разберете накрая,че никой не му пука нито за вас,нито за тва на къв етап от процедурата сте,нито за успеха ви в нея
Аз съм на фаза подаване на документи за Виена, а emili и mufc си чакат медицинските...не че на някой му пука за Нас.

п.п. A ти, Борисе, с какво си допринесъл, за да го има този форум и хората в него да бъдат информирани правилно, твърдиш че четеш форума от години....помагай и ти, никой не те спира. Отговори на колегата Хипнотик. Когато някой ви отговори на въпроса не запазвате отговора за себе си, това е много егоистично от ваша страна. Споделяйте наученото с другите, които идват на свой ред след вас. :fubar:
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

borisboris,
Добре дошъл отново, спокич няма да казвам кои са ти предишните никове тук. :D
Аватар
sudju4e
Обратна връзка:

Мнение от sudju4e »

Да така е - той човека явно си е достатъчно комплексиран, за да пише подобни постове, така че остави го да се радва и да "помага" на хората тук :devil:
DSC - 30.04.2010
Entervue - 08.03.2011 - успешно
DRP - Букурещ -23.03.2011
Медицински - 22.08.2011 (направени - 23.08.2011)
Покани - 24.01.2012
Визи - 23.02.2012
Полет - 25.03.2012
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

sudju4e,
между другото той наистина отдавна чете форума и е на път да получи поредото си изгонване от форума.
Аз за това по принцип не ги взимам на сериозно потребителите скоро регистрирали се и с малко мнения
Публикувай отговор