Пръстови отпечатъци

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
mihi10000

Пръстови отпечатъци

Мнение от mihi10000 »

Здравей те.В момемта съпругът ми ме спонсорира и на 19 януари съм на интервю в Румъния.Проблема е там, че аз съм била в Канада като рефеджи и си тръгнах без да мина през имиграцията . За интервюто ми изискват доста документи който трябва да преставя, но най-много ме изненадаха ,че ми искат да направя пръстови отпечатаци.Те имат мой данни там.Въпроса ми е "Като ги изпратя на адреса който мие посочен после те ли ги изпращат в посолството или ще ги върнат на мен".Моля ако някой е запознат с тези неща или е минал по този път да пише. Благодаря предварително.
'

.
Последно промяна от mihi10000 на Чет Дек 23, 2010 3:54 pm, променено общо 1 път.
Аватар
optics
Модератор

Re: Пръстови отпечатъци

Мнение от optics »

Ауу колко правописни грешки. Перла до бисер.
Където ти искат - там пращаш. Няма да ти ги връщат.
Не си питала къде се снемат отпечатъците, значи знаеш. Успех !
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
mihi10000

Мнение от mihi10000 »

optics написа:Ауу колко правописни грешки. Перла до бисер.
Където ти искат - там пращаш. Няма да ти ги връщат.
Не си питала къде се снемат отпечатъците, значи знаеш. Успех !
Благодаря за отговора.
mihi10000

Мнение от mihi10000 »

Здравеите. Пръстови отпечатъци могат да се направят и в полиция само вие трябва да си свалите
бланката на FBI.Така пропускате ходене до Института по криминалистика и криминологиа в София и такса 30.90лв. и 6 лв. за превот в банката.
Публикувай отговор