КАКВО ХАРЕСВАМ/НЕ ХАРЕСВАМ В КАНАДА
Re: КАКВО ХАРЕСВАМ/НЕ ХАРЕСВАМ В КАНАДА
Канадците с които съм общувала са двулични и подмолни..
Не може да се разчита на тях. Хлъзгави са.
Това е лично мое мнение.
Това е лично мое мнение.
Особено когато става въпрос да си вардят работата.prace написа:Канадците с които съм общувала са двулични и подмолни..
Това е лично мое мнение.
Ябълке, кахърите ти са като на 80 годишна бабичка, дето я е страх че ще забременее. Айде ела в Канада, намери си работа и тогава се притеснявай от забиване на работното място. Май имаш време бол.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Много грубо бе Павле! Явно на тебе мобинга ти се отдава да го прилагаш. Дано не си шеф на някого пич
И къде видя кахъри и притеснения? Беше просто питане и не го намирам за маловажно в сравнение с други теми. Нещо много емоционален ми се виждаш по темата, защо ли???
Да не криеш някоя стара травма по темата
!

- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Ябълке, "офис политикс" има навсякъде.
В Канада също. Подлизурковци и точни хора също има. Според мен няма от какво да се притесняваш, защото както вече споменаха хората законите за дискриминация и харасмент може да се интерпретират по всякакъв начин.
Наскоро четох че един бил толкова дебел че го уволнили защото не можел да си върши работата като (flagger) и той осъдил работодателя си за дискриминация..
Така че.. Щом има дискриминация срещу дебелите що да няма дискриминация и спрямо неспособните.
В Канада също. Подлизурковци и точни хора също има. Според мен няма от какво да се притесняваш, защото както вече споменаха хората законите за дискриминация и харасмент може да се интерпретират по всякакъв начин.
Наскоро четох че един бил толкова дебел че го уволнили защото не можел да си върши работата като (flagger) и той осъдил работодателя си за дискриминация..
Така че.. Щом има дискриминация срещу дебелите що да няма дискриминация и спрямо неспособните.
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Ами всичко зависи от това къде бачкаш, и в канада и в бг е едно и също. На строителната площадка и в някои префинено-гейски офис, приказката и закачките няма как да са еднакви. Канадците са хора като всички останали и не се намират на друга планета. Приказките на последните 3 работни места на които съм бил са се едни и същи ... ех на тая да има начин да и го ... или вчера едикояси как ме продуха в почивката... и те така сичко си е нормално. Не се крия в женската тоалетна та да знам другия пол за кво си говори докато подплисква катерицата ама мойта ми вика че е същото
Иначе за подливане на вода за натегачество и др. просто работата ми винаги е била в такава сфера че такива простотии нема как да виреят, в лъскавите офиси при тия дет се разкарват с клуп на врато и миришат на непроветрен бардак е по друга играта.

Dead Eyes See No Future
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Именно. Да сте чули да се оплаква някой друг, а не онзи на който мечтата му е да се уреди именно в такъв лъскав офис.
И за който "бачкатор" е мръсна дума.
И дори не му пропива, че бачкатор може да е и програмиста и учителят и лекарят и т.н.
Или пък и те и хората на ръчния труд, всички те да са просто заплатаджии и тунеядци.
И за който "бачкатор" е мръсна дума.
И дори не му пропива, че бачкатор може да е и програмиста и учителят и лекарят и т.н.
Или пък и те и хората на ръчния труд, всички те да са просто заплатаджии и тунеядци.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Иначе за подливане на вода за натегачество и др. просто работата ми винаги е била в такава сфера че такива простотии нема как да виреят, в лъскавите офиси при тия дет се разкарват с клуп на врато и миришат на непроветрен бардак е по друга играта.

Иначе да ви припомня емигранти, че в БГ без деебели, ама мнооого дееебели връзки не можеш да започнеш работа в държавна или общинска иституция та ако щеш да имаш и 10 дипломи и да си квалифициран на макс в областта за която кандидатстваш. Говоря го компетентно, защото съм в бранша все още. Така, че за връзките ако смятате, че в БГ ги няма вече заповядайте обратно - на борсата за безработни с канадския ви експириънс и българската си наивност... Айде със здраве или я по добре

IFF написа:Особено когато става въпрос да си вардят работата.prace написа:Канадците с които съм общувала са двулични и подмолни..
Това е лично мое мнение.

Ябълке и тук е така за държавната администрация. Но като се има предвид че в Торонто хората вече са от кол и въже и 50% са не са родени канадци
има шансове за пробивни и способни жени. За бели здрави мъже, естествено никакъв шанс
...
За харасмънта, където аз работя няма никакви свалки защото сме почти само жени. Има 2-3 мъже но всички са прекалено заети и наплашени да не ги осъди някой че не вдигат очи от земята. Делата са толкова скъпи, а и професионалната организация прибира лиценза на провинените, никой със здрав разум не се занимава с такива неща
...
Така че не се притеснявай, опасност на този фронт няма. Чак може да ти липсва, даже от строежите не подсвиркват
.......

За харасмънта, където аз работя няма никакви свалки защото сме почти само жени. Има 2-3 мъже но всички са прекалено заети и наплашени да не ги осъди някой че не вдигат очи от земята. Делата са толкова скъпи, а и професионалната организация прибира лиценза на провинените, никой със здрав разум не се занимава с такива неща

Така че не се притеснявай, опасност на този фронт няма. Чак може да ти липсва, даже от строежите не подсвиркват

Циганите - на Сатурн !
Абе, хора какво ви става? За пореден път уточнявам нямам предвид сексуален тормоз на работното място, А:
!
Този феномен ме интересува, а не недоклатените канадци и канадки, които си позволяват да са напористи. И да ги има и да ги няма все тая след БГ школата в този аспект сме тренираниЦитат:
Мобинг означава подлагане на даден служител на тормоз от страна на негови колеги, подчинени или началници, включващ в себе си постоянни негативни изказвания, постоянна критика по адрес на работника, неговата социална изолация вътре в организацията, изключването му от служебните действия, разпространяване на лъжлива информация за него и т. н.

Има такива неща много. Колкото повече отговорности и интереси има в дадена работа, токлова повече интриги.apple написа:Абе, хора какво ви става? За пореден път уточнявам нямам предвид сексуален тормоз на работното място, А:Този феномен ме интересува, а не недоклатените канадци и канадки, които си позволяват да са напористи. И да ги има и да ги няма все тая след БГ школата в този аспект сме тренираниЦитат:
Мобинг означава подлагане на даден служител на тормоз от страна на негови колеги, подчинени или началници, включващ в себе си постоянни негативни изказвания, постоянна критика по адрес на работника, неговата социална изолация вътре в организацията, изключването му от служебните действия, разпространяване на лъжлива информация за него и т. н.!
В моя офис например се въртят много пари. Когато става дума за кой да вземе голямата сделка или комисионата, стават такива интриги, че просто ти е бедна фантазията. Тва, което си гледала в БГ е нищо.
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
Като ще ставате канадци, ползвайте канадски термини. Мобинг-шмобинг...
Тук му викат poisoned work environment, демек отровна атмосфера.
http://www.tbs-sct.gc.ca/gui/mibh-sjh01-eng.asp"
Канада е развита държава и, както си му е реда, и "харасмънта", и отровната атмосфера, са добре развити, както и борбата срещу тях. Иначе много HR хора ще останат без работа.
Тук му викат poisoned work environment, демек отровна атмосфера.
http://www.tbs-sct.gc.ca/gui/mibh-sjh01-eng.asp"
Канада е развита държава и, както си му е реда, и "харасмънта", и отровната атмосфера, са добре развити, както и борбата срещу тях. Иначе много HR хора ще останат без работа.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Типично изказване на неподготвен и заблуден кандидат имигрант. След няколко години работа в Канада номерата в БГ фирмите ми се виждат плоски като филия с маслоapple написа: Този феномен ме интересува, а не недоклатените канадци и канадки, които си позволяват да са напористи. И да ги има и да ги няма все тая след БГ школата в този аспект сме тренирани!

Единственото нещо, по което БГ и канадските шефове и служители си приличат като две капки вода, е че спазват стриктно желязното правило - "Relatives are always first and sex partners come second". Във всичко останало онези ни водят с обиколки.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
Pepon написа:
Типично изказване на неподготвен и заблуден кандидат имигрант. След няколко години работа в Канада номерата в БГ фирмите ми се виждат плоски като филия с масло
Единственото нещо, по което БГ и канадските шефове и служители си приличат като две капки вода, е че спазват стриктно желязното правило - "Relatives are always first and sex partners come second". Във всичко останало онези ни водят с обиколки.

Последно промяна от prace на Чет Ное 11, 2010 11:25 pm, променено общо 1 път.