Да залепя или да закача с телбод снимката към DCS за Виена?
Да залепя или да закача с телбод снимката към DCS за Виена?
Въпросът е дали да я залепя с някакво хубаво лепило или да я закача с телбод /не ми харесва като вариант/ или просто да я закача с кламер. Joindre /joignez/ се превежда и като присъединявам, и като залепям, и като съединявам, което ме насочва към залепянето, но все пак ако може да споделите опит.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Re: Да залепя или да закача с телбод снимката към DCS за Виена?
Ами аз например използвах парченца тиксо сгънати на малки колелца със залепващата се страна навън.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аз си бях залепила снимката с лепило, нямаше проблеми.
Мерси,
явно ще я залепя.
явно ще я залепя.
да,и аз така.трябва ти хубаво лепило и я залепяш.нищо повече.
Най-правилно е за я залепите с тиксо, широко 15 мм и дълго 40 мм, като върху снимката няма повече от 20 мм, но не и по-малко от 15 и също така тиксото да не покрива никоя видима част от лицето. Косата може, но само ако прозрачността на тиксото е над 93%, при 7500 лумена осветление 
PS. Знам, че съм голям идиот, не е нужно дам и го казвате. По-важно е какво пише в молбата, от това с какво е залепена/прикачена снимката ви. Не се стягайте за дреболии, че ще се побъркате докато получите визите, а и след това на място в Канада. Успех...

PS. Знам, че съм голям идиот, не е нужно дам и го казвате. По-важно е какво пише в молбата, от това с какво е залепена/прикачена снимката ви. Не се стягайте за дреболии, че ще се побъркате докато получите визите, а и след това на място в Канада. Успех...
- hellstorm
- Обратна връзка:
Всичките снимки с телбод закачих така че....
Щтракай там няма проблеми.
Щтракай там няма проблеми.
Je respecte ton avis, mais c'est pas le mien donc c'est pas le bon.
еха каква тема, само; може към статиите да се приложи!
да кажа и аз по случая: лепи и забождай, както намериш за добре. аз си бях написала името и там каквото трябваше на гърба с неподходящ химикал и като дойде време за визата, ми се обадиха от букурещ да изискат нови снимки, защото тези се били повредили ... такиви ми ти работи, проточи се още месец голямото чакане.
успех!
да кажа и аз по случая: лепи и забождай, както намериш за добре. аз си бях написала името и там каквото трябваше на гърба с неподходящ химикал и като дойде време за визата, ми се обадиха от букурещ да изискат нови снимки, защото тези се били повредили ... такиви ми ти работи, проточи се още месец голямото чакане.
успех!
Мерси,
аз си знам, че моите въпроси са полезни не само за мен.
Тази снимка е за Виена и няма да пиша нищо на гърба, надявам се всичко да е наред с нея
.
аз си знам, че моите въпроси са полезни не само за мен.

Тази снимка е за Виена и няма да пиша нищо на гърба, надявам се всичко да е наред с нея