Здравейте!
..бременна съм в третия месец и вече чакаме покани за визи. Имиграционните не знаят за това. Ако им съобщя, ще ускорят процедурата или ще ударим греда?
..ако има подобен случай ще се радвам да чуя мнението ви
Благодаря!
Дали ще се разбързат няма гаранция.
Ако се роди преди да тръгнете ще трябва да изчакате виза и за него.
Обикновено самолетните компании правят проблеми ако сте в напреднала бременност.
E поканата за виза не става ли бързо?
Ако е така по мое мнение си трайте да не вземат да решат че наистина не можете да пътувате със самолет след 6 месеца и да ви забавят визите.
kill_u написа:E поканата за виза не става ли бързо?
Ако е така по мое мнение си трайте да не вземат да решат че наистина не можете да пътувате със самолет след 6 месеца и да ви забавят визите.
Не давай съвети по въпроси, от които нищо не разбираш!
Бил ли си бременен?
Трябвало ли е да пътуваш в самолет бременен?
Знаеш ли какви са рисковете за майката и бебето?
Имаше подобна тема, която се въртя месеци. Потърсете из архивите. И трябва да знаете, че всички рискове са изцяло ваши и никой от този форум, по никакъв начин няма да отнеме и милиграм от тези рискове!
Аз станах адски любопитен за тези рискове. Не съм бил бременен, няма и да бъда (not without a miracle - както се казва в един култов за мен филм ), но ми е супер интересно за тези рискове. Може пък, като ги обсъдим да помогнем на някоя бременна майчица да си ги спести.
Пътувала съм бременна със самолет в 5-тия месец (не за Канада). Нищо страшно и по-различно няма, ако бременността е нормална и жената е здрава. Ако сте минали медицинските и не ви предстоят тепърва, за да не можете да си направите снимките за туберкулоза, тогава няма никакъв проблем. Тук в Канада зависи в коя провинция ще отидете може първите три месеца да нямате право на медицински здравни карти и всичко трябва да си плащате, ако ви се наложи преглед или здравна помощ. Така е в Онтарио и БС.
Ако получите скоро визите няма нищо страшно. Успех!
Има много такива теми в този форум. Ето Ви една от тях: http://bgcanada.com/pforum/viewtopic.ph ... D%EE%F1%F2
По принцип, от лекар знам, че пътуването със самолет е най-малко рисковано пътуване от всички останали видове транспорт, за една бременна жена. Това, до кой месец може да се пътува ,трябва да се попита в самата авиокомпания, защото е различно.Но със разрешително от лекар, може да се качиш в самолета и в последния месец.Но в случая, неможе да се стигне до там, тъй като поканата за виза идва бързо.
Успех във всичко!
Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !
Tsvetelina Tsvetcova написа:Здравейте!
..бременна съм в третия месец и вече чакаме покани за визи. Имиграционните не знаят за това. Ако им съобщя, ще ускорят процедурата или ще ударим греда?
..ако има подобен случай ще се радвам да чуя мнението ви
Благодаря!
Според мен и опита, който имам от всичко научено до тук интоицията ми подсказва, че не бива да информирате емиграционните, за да не си усложните нещата, но вие си знаете най-добре как стоят нещата при вас и сами ще си решите. В едно съм 100% сигурен, че няма да ви ускорят процедурата, а напротив... Един Бог знае какво могат да измислят?! Успех от мен! Дано всичко мине гладко и благополучно за вас! Важното е да не се притесняваш излишно за тези глупости!
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.