Успех!
Ти пък не даваш човек една дума да напише,какво правиш само разбор на този и онзи,както съм казвал многократно,нали е форум,за да може всеки да пише какво мисли.не плачи ти за мойто щастие.То и затова много хора спират да пишат,защото постоянния разбор на всички е много подтискащ.Съвет-напиши си просто мнението,и не коментирай мненията на другите,за да може форума да си действа по предназначение.Rosi написа:Kazah, 4e ne pi6at za6toto ne iskat da budat opluti.a taia tema e potvurjdenie na tova koeto govoria , kakto i tvoia komentar, taka i na pove4eto tuk.Edinia komentira 4e keepara bil tujen, drugia potvu4jdava.Abe 6to ne si gledaite si va6eto 6tastie? Vie nali ne ste tujni?:lol:goliama mechka написа:Ама пък Роси да казва че се плашели,че ще са оплюти-това е смешно![]()
:lol:Aman ot dava6ti ton v jivota
A tova deto ti si napisal gore s 4ervenkoto da ne bi da ne e razbor?goliama mechka написа:Ти пък не даваш човек една дума да напише,какво правиш само разбор на този и онзи,както съм казвал многократно,нали е форум,за да може всеки да пише какво мисли.не плачи ти за мойто щастие.То и затова много хора спират да пишат,защото постоянния разбор на всички е много подтискащ.Съвет-напиши си просто мнението,и не коментирай мненията на другите,за да може форума да си действа по предназначение.goliama mechka написа:Ама пък Роси да казва че се плашели,че ще са оплюти-това е смешно :lol:
Много интересно думи и доста говотят. Ще се въздържа от коментар, от уважение към дядо ти. Както и да е ...... bateto само дано наистина не мислиш точно така, че с такова мислене не се стига далече било в Канада, било другаде.bateto написа: - moga i da kopam, moga i da ne kopam, ama sto da kopam, kato moge da ne kopam ...
Mda... purvo gi zaraboti, posle si kupi bilet i togava moje i da se broi. Sus su6tia uspeh moga da kaja kakto sum go planirala i ako vsi4ko vurvi ok sega kato spe4elia 30mln ot super7 i az se vru6tam v bg, taka sum go planirala, broite me i men. Samo deto nito 6te gi ostavia , nito 6te se vurna v Bg da si gi har4a.I za da razseya podobni samneniya pishete me parvi v spisaka na vrashtashtite se, sled ima nyama 3god. se zavrashtam i ako sam giv i zdrav i neshtata koito sam planiral varvyat dobre ,kakto i dosega ste ostavya zaplata ot 100k chisto
spored Fraser Institute za taia godina Tax Freedom Day (kogato zapochvame da rabotim za sebe si) e July 1stmirkaa написа:shte triabva da zadam edin glupav vyrpos - abe kolko procenta sa danycite v taia pusta canada?? che kato slusham kak vsichki se oplakvat...
ama po dumite na sasho71, matematikata pokazva che sa malko poveche ot 30%, pochti tolkova kolkoto v usa.. ot 70k ako mu ostavat ~46...
hmm, i zashto kogato vsichki govoriat, izkliuchvat usa ot smetkite, vse edno tova e raia na zemiata i vseki koito poiska, ili e otishyl tam, ne moje da se question-va..? :)
znachi neshto sym propusnala niakyde, zashtoto chuvam ot mnogo mesta za "strahotnite" danyci v canada. po-kakvo tolkova se razlichavat ot amerikanskite? za bylgarskite niama kvo da govorim, zashtoto tam malko hora gi plashtat po prinicip (nai-veche tezi deto ne triabva), a za evropeiskite pyk izobshto da ne stava i duma..
niakoi shte me osvetli li? :D
mira
Keeper of the 7 keys написа:Lubo, az sum si napravil smetkata, che v blizkite niakolko godini v BG niama da vzimam poveche pari otkolkoto tuk. Inache veche rabotia level 2 support v Convergia i znam, che skoro shte vzimam tia 50-60 K, za koito govorish
I v dulgosrochen plan vse oshte mislia, che v Canada e po-lesno da si osigurish starinite, no ne parite sa opredeliashtoto pri men