Моля споделете кое ви кара да мечтаете за имиграция в Канада

Не се заяждам и не Казвам че в Канада няма живот , и тук се живее като навсякаде и пожелавам на всички подали документи да ги получат в най скоро време.Успех
tanq82 написа:Ами,Крали Марко,защо не се върнеш в България като не ти е толкова добре в Канада и изобщо не си сигурен в нищо там.
Ела си тук да опъваш 300-тата синджира с роби.Тук всичко ще ти се изясни
П.С Ти недей мисли за нас бъдещите емигранти,гледай себе си.
Ние си имаме глави на раменете,можем да мислим и данък обществено мнение не искаме.
каде прочете че ме гони носталгията ????????????????????????????????? каде ?????? Ти кво работиш ? на колко год си ?? и ако мога да попитам колко изкарваш на месец--не е задължително да ми одговаряшtanq82 написа:Прав си,сега не е 1990,сега сме още по назад...
Има само много лъскави магазини(молове) и богаташи(мутри и депутати нагли до шия) ,които си харчт парите.
Казваш гоните носталгията,аз ще ти предложа да намериш време и да останеш за месец в България,да си потърсиш работа,да си плащаш сметките и други.....и ще разбереш че сме и преди 1990.
Тук е като в Каменната ера,пълно с вълци....но при теб сега от твоя поглед нещата изглеждат по друг начин.
Mi6o76 написа:....Аз честно си признавам че се замислям все по често че Бг не е чак толкоз лошо място за живот ....ей,това изречение показва носталгията ти..поне от нашата камбанария!Когато започваш да се замисляш.
Вслушай се в думите на tanja82 ,защото това е действителноста за много хора тук.А и да не забравяме,че ромското население има повече права от теб в БГ,независимо че ще се разхождаш с канадският сипаспорт тук.
Защото, kralimarko, в България се живее много по-трудно отколкото (както разправят) в Канада. Защото повечето хора знаят Английски или/и Френски и нямат алтернатива на Канада. Просто Канада е най-доброто място за установяване за сега. Има и Австралия ама там процедурата е доста по-дълга и скъпа. Ако идат във Франция ще се чувстват хората много по-дискриминирани и отритнати от обществото поради това, че ас емигранти. В Англия нещата стоят по същия начин като във Франция - е, малко по-добре е там ама пак не е цвете за мирисане. Повечето хора са със семействата си и имат деца, на които исак да дадат по-добър старт в живота, като ги отделят от тинята и чалгарщината наречена България. В Канада доколкото знам битовизма ти не е затруднен и посрещането на първичните нужди не е приоритет, защото просто се счита за даденост. Защото на решилите да емигрират им е писнало да виждат как те се борят със зъби и нокти и леят кръв и пот за да си извоюват по-нормален (не казвам добър) живот, а на фона на това една прослойка съставляваща 15-тина хиляди души си прави каквото си иска и се размотава с крадените пари на останалия народ и то безнаказано, защото част от тея хора са създавали законите и държавността на иначе красивата ни родина. Защото кандидат-емигрантите не искат децата им да израснат дегенерати с изродена ценностна система, втълпена им от вече скапаната ни образователна среда и чалгаджийското ни общество.kralimarko написа:Аз съм в Канада от 1.5 години и да ви кажа честно не съм сигурен че е толкоз добро място за имигриране и живеене .Чудно ми е защо все още има доста българи които биха имат желание да напуснат БГ и голям % от тях се насочват към Канада .Предполагам че желаещите да напуснат Бг са 80% по малко от колкото преди 10-15 -20 год когато аз напуснах БГ-1989 .Аз честно си признавам че се замислям все по често че Бг не е чак толкоз лошо място за живот и сериозно допускам че бих се върнал да живея там. Не знам дали остарявам(40 год. съм),носталгия нямам от 15 год насам и нищо от бг не ми липсва ,но знам че имигрантският живот не е лесен а в Бг ми изглежда Ок да се живее.Единици от имигрантите които успеят да получат тъй мечтаните канадски документи ще ''успеят в живота''--( всички от нас тълкуваме успех различно) и ще се нагодят към живота тук и да речем ще изкарват от порядака на $50 000-$90 000 годишно което си е сериозна сума(над 70 000) и хората с такива заплати се чустват доста комфортно ,НО 90-95% Ще СИ ПЛАЩАТ сметките и ще съществуват и никога няма успеят да спестят $100 000-150 000 доллара а обикновенно взима 10 години преди да разбере човек че и тук ще си е един обикновен работник --ЕДИН ОТ МНОГОТО
Моля споделете кое ви кара да мечтаете за имиграция в Канада![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се заяждам и не Казвам че в Канада няма живот , и тук се живее като навсякаде и пожелавам на всички подали документи да ги получат в най скоро време.Успех