Минимален брой изискуеми часове по френски език

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
mpmi

Минимален брой изискуеми часове по френски език

Мнение от mpmi »

Здравейте приятели!
Отдавна не съм писал във форума.Първо да се похвалим.Нашето семейство е на финалната права.Пратихме си паспортите за визи.Сега по същество.Баджанака и балдъзата също поеха по нашия път.Питането ми е съвсем конкретно.Има ли минимум часове по френски език,
които се изискват да бъдат удостоверени с документ за водещия кандидат и съответно за придружаващият.
Моля за извинение, ако някъде е писано по въпроса, но отдавна съм на друга вълна :) Благодаря на всички предварително за отговорите.Надявам се баджо скоро сам да пише тук :wink:
БЪДИ КАТО ОРЕЛА, КОЙТО СЕ РЕЕ ВИСОКО В НЕБЕТО!ОРЕЛЪТ НЕ МИСЛИ ЗА СВОЯ ПОЛЕТ, ТОЙ ПРОСТО ЗНАЕ, ЧЕ ЛЕТИ!
IFF

Мнение от IFF »

Няма за часове,само за нива.Но това е ако ти поискат да докажеш изрично.
rustan67

изискуеми часове по френски

Мнение от rustan67 »

За тях е по-важно / а това сигурно го знаеш вече/, нивото , вписано в молбата му да отговаря на показаното от тях на интервюто или казано по друг начин-реално да преценят и впишат нивата си със помощта на преподавател по френски език , запознат с процедурата / и да не забравят да прибавят и по една степен нагоре от себе си за кураж/ :)
Публикувай отговор