Добре де Коко. за какво според теб Любо се е "хабил"(според ТНС) да ни разправя в крайна сметка ? И не иска ли изказването " .. още по-добре щяха да бъдат. " да покаже , че няма икономически проблеми ?
Може и аз да си въобразявам, но ТНС иска да покаже, че ние неграмотните ботове не знаем истината за икономическото състояние (т.е. то е далеч по-добро отколкото си представяме ) , щото не сме на неговото ниво.
П.С. Също и увеличения износ не е само заради ниския долар (според ТНС) а и поради ....... вероятно засилена икономика ( ???)
Засиления внос няма отношение към въпроса за икономическото състояние и за това не съм го цитирал.
Real-Estate - Sell, Sell, and Sell
Аз и на 5 панелки съм съгласен, особено ако са софийски, ама нямааааLub0 написа:Какво съм седнал да ви слушам колко се живеело добре в БГ-то, все едно аз там не съм живял... и 10 панелки днес някой да ми подари там, веднага бих ги продал дори без да ходя да ги видя...

"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
филипинец не се трови, че си неудачник
панта реи и тва, че аз,ти или еди кой си сега пикае в лапада не значи, че утре няма да сме заедно на опашка в ...(където там дават социала) и да мачкаме каскета
пойнта беше, че вестникарската криза е различна от истинското състояние.
инъче-коя икономика няма проблеми?
и още, че все пак в щатите работа има много и повече от на други места.
търговията им е в подем и тва че бай реднек не си напраил сметка, че 5 ипотеки са му много, не значи катастрофа за всички.
ей дълго стана ма карай и без тва си нямам работа - конвейера е спрял и не идват нови торби с цимент да си ги кача на гърбината

панта реи и тва, че аз,ти или еди кой си сега пикае в лапада не значи, че утре няма да сме заедно на опашка в ...(където там дават социала) и да мачкаме каскета
пойнта беше, че вестникарската криза е различна от истинското състояние.
инъче-коя икономика няма проблеми?
и още, че все пак в щатите работа има много и повече от на други места.
търговията им е в подем и тва че бай реднек не си напраил сметка, че 5 ипотеки са му много, не значи катастрофа за всички.
ей дълго стана ма карай и без тва си нямам работа - конвейера е спрял и не идват нови торби с цимент да си ги кача на гърбината