Zoom airlines

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

sasho71 написа:Air Transat+Easy Jet (страхотна комбинация, няма що :lol: )= 960$ гранд тотал. Някаде края Август , връшане средата Септември. Не сменяш летища, прекачваш само на Гетвик Лондон.
Саше, грейт майндс мислят еднакво. И на мене тази комбинация ми излезе под 1000 долара миналия месец, хем излитане от село, а не от големите градове.

Надявам се само да не си голям любител на самолетната храна, щот едните не дават, а другите... по-добре да не даваха :)
bp_de

Мнение от bp_de »

Marto написа:Само дето Еър Тразат слагат по 9 седалки на ред (3+3+3) в същия самолет където нормалните авиолинии слагат само 8 (2+4+2).

Но за цената... 688 (с данъците) от Фредериктън до Лондон през юни не мога да се оплача.
Не знам с какъв самолет си летял-но 2 пъти летя с Трансатците и самолета е Airbus A-330 300 -може да му видиш устроиството на станичката на Аирбус и седалките са си 2+4+2.

И друг фактор-аз летя само Фра -Ван и даже и да закъснее самолета ми е все тая - така че от таз гледна точка не ми пречи .
pumpy

Мнение от pumpy »

bp_de написа:
Marto написа:Само дето Еър Тразат слагат по 9 седалки на ред (3+3+3) в същия самолет където нормалните авиолинии слагат само 8 (2+4+2).
Не знам с какъв самолет си летял-но 2 пъти летя с Трансатците и самолета е Airbus A-330 300 -може да му видиш устроиството на станичката на Аирбус и седалките са си 2+4+2.
не спорете. Air Transat имат два типа самолети: 310 и 330
знам го защото години наред съм приготвял нещото, което те наричат "храна" и количките са специфични за двете модификации самотели, с които летят. Имат повече машини 330.
Аз лично съм летял до Брюксел и бяхме 3+3+3
Аватар
aligator

Мнение от aligator »

Добре де,гледам в официалния сайт на Air Transat,че цената за възрастен от London Gatwick до Montreal International(Трюдо) ,за 28 септември е около 50 Паунда.Това възможно ли е?Верно ли е такава цената?

http://www.airtransat.co.uk/en/index.aspx
Документи Виена 07.05.2007
Интервю 27.05.2008
Документи Букурещ 29.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
Alina

Мнение от Alina »

Като си говорим за храна и самолети, като летяхме миналата година до Лондон си взех в ръчната чанта 5 сандвича и плодове, и си беше сууупер. По време на полета си хапнахме доволно, и то каквото ние си искахме.

:lol:

Иначе е вярно, че храната не е нещо особено, но все пак я има. Защото като летяхме до Хавай, 9 часа Чикаго - Хонолулу ни дадоха 2 (два) пъти солетки и това беше всичко. :?
Последно промяна от Alina на Сря Сеп 23, 2009 8:06 am, променено общо 1 път.
Alina
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

aligator написа:Добре де,гледам в официалния сайт на Air Transat,че цената за възрастен от London Gatwick до Montreal International(Трюдо) ,за 28 септември е около 50 Паунда.Това възможно ли е?Верно ли е такава цената?

+ летищни такси излиза около 160GBP за въпросната дата. Но, ако се гласите за такъв полет, не забравяйте, че имате право на регистриран багаж 1бр/човек до 23 кг, което никак не е много за новодошъл. И това е цената в случай, че закупите билета предварително или пък имате късмет в последната минута.
becks

Мнение от becks »

aligator написа:Добре де,гледам в официалния сайт на Air Transat,че цената за възрастен от London Gatwick до Montreal International(Трюдо) ,за 28 септември е около 50 Паунда.Това възможно ли е?Верно ли е такава цената?

Не точно, но пак е евтино:
FLIGHT GBP 38.50
AIRPORT TAX & SURCHARGES GBP 120.50

тотал: GBP 159.00
Аватар
aligator

Мнение от aligator »

Накрая ,като сметнах всичко за въпросната дата при комбинацията Air Transat+Easy Jet всичко на всичко ми излезе крайна цена за 2 възрастни и 1 дете 850 Евро.Хич не е зле.

Благодаря за инфото.Сигурно ще се възползваме.
Документи Виена 07.05.2007
Интервю 27.05.2008
Документи Букурещ 29.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

aligator написа:Накрая ,като сметнах всичко за въпросната дата при комбинацията Air Transat+Easy Jet всичко на всичко ми излезе крайна цена за 2 възрастни и 1 дете 850 Евро.Хич не е зле.

Благодаря за инфото.Сигурно ще се възползваме.
абе не е зле ,с поедин багаж от 23 кила на калпак .е ако доете с 50к не ви требе и повече багаж
THE LAST LINE OF DEFENSE
smotan

Мнение от smotan »

becks написа:Абе дори и да изпуснеш полета, за 200-300 $ разлика можеш да изкараш една вечер в Париж доста приятно ;)
да да, много хубаво. аз веднъж изпуснах самолета ( с 2 часа прекачване) и така направих. има около летището хотели с цени по избор и безплатни шатъли до тях. аз си намерих един за 29 евро. с влак до центъра около 18 евро беше за цял ден за всички видове транспорт и така...приятно прекарване в париж ;)
batkoto

Мнение от batkoto »

smotan написа:
becks написа:Абе дори и да изпуснеш полета, за 200-300 $ разлика можеш да изкараш една вечер в Париж доста приятно ;)
да да, много хубаво. аз веднъж изпуснах самолета ( с 2 часа прекачване) и така направих. има около летището хотели с цени по избор и безплатни шатъли до тях. аз си намерих един за 29 евро. с влак до центъра около 18 евро беше за цял ден за всички видове транспорт и така...приятно прекарване в париж ;)
уви прословутата френска любов не е толкова безплатна...
becks

Мнение от becks »

batkoto написа:
smotan написа:
уви прословутата френска любов не е толкова безплатна...
риск печели - аз си взех билет, в най-лошия случай ще спя на някоя пейка в Булонския лес ;)
Публикувай отговор