СМЯНА НА СТАТУС ПРЕДИ ЗАМИНАВАНЕ ПОМОЩ-СПЕШНО

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
crespo77

СМЯНА НА СТАТУС ПРЕДИ ЗАМИНАВАНЕ ПОМОЩ-СПЕШНО

Мнение от crespo77 »

Здравейте.Моля Ви да ми дадете съвет.Цялата процедура за емиграция напавих самостоятелно.Сега получих поканата за виза и имам един месец време в което трябва да си изпратя паспорта.Ако се оженя за приятелката си сега,ще може ли и тя да дойде с мен?Моля някой,ако знае нещо по този въпрос да ми пише.Благодаря Ви предварително.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Няма как да тръгне с теб веднага съпругата. Сключването на брак не е достатчъно основание за издаване на виза. Този факт просто променя профила на твоята кандидатура, което налага тя да бъде преоценена отново включително и по Фактор 6. - Характеристики на съпругът/та или фактическия съжител, по който ти не си бил оценяван. Ако покривате като двойка изискващия се минимум от 68 т., то ще ви се издадат нови сертификати за селекция и на двамата, след което следва молба за виза, медицински изследвания за нея или и за двамата (ако наближи застрашително крайният срок от 1 г. след твоите медицински) и т.н., процедурата ти е позната.
За да стане всичко това трябва да изпратиш акта за брак заедно с молбата за селекция и всички документи за съпругата във Виена, както и да върнеш издадения ти вече сертификат за селекция.
Различното от първия път е само това, че няма да има ново интервю за селекция за теб или за съпругата ти.
Това е в общи линии.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Публикувай отговор