Пресни впечатления от БГ

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
becks

Мнение от becks »

krimon написа:Жени, много си объркана, моме :roll:
Сама си противоречиш отвсякъде. Намери някое социално жилище от Канада и ни го сравни със снимките от Столипиново :shock: Довечера ще ти снимам "социални" жилища от съседния квартал, които приличат на новобогаташките резиденции в Лозенец да речем и хората не водят цигански начин на живот, нито са само имигранти, нито са пропаднали и вегетират. Вземи да си учиш ученето, че съвсем си се сбъркала :wink:
Снимай, ама снимай и обитателите. Отиди и вечер да снимаш.

Тука в Торонто където има "социални" жилища е ужасна мизерия, наркотици и вс. други екстри. Едва ли в Монреал е нещо по-различно. Новоботашките резиденции само ще ги сънуваш.

Паралела на Жени с циганите е много уместен - и те живеят от детски и социални помощи. Децата са бизнес - колкото повече - толкова по-голям семейния бюджет.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

даже в нотканада не можете да намерите и бегло подобие на българската цигания

аз ще снимам, но по-интересно е вие какво ще намерите да снимате по Торонто 8)
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
becks

Мнение от becks »

krimon написа:даже в нотканада не можете да намерите и бегло подобие на българската цигания

аз ще снимам, но по-интересно е вие какво ще намерите да снимате по Торонто 8)
О, ще се разходя в източната част на даунтауна, мат'риал има.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

бекс, а ти защо стоиш все още в Торонто, като е по-голяма цигания от България :)
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
becks

Мнение от becks »

krimon написа:бекс, а ти защо стоиш все още в Торонто, като е по-голяма цигания от България :)
ама аз не живея в държавно жилище. Мойта квартира е с екстри.

Тука циганията е отделена и не е навсякъде. Мен, оттам за където ти разправям, ме е страх да минавам.
Две пресечки по-надолу кондо-тата са с космически цени
Жени

Мнение от Жени »

krimon написа: ......Можеш само да дадеш отговор на въпроса защо живееш в тази "цигания" в Канада, защо учиш и защо не искаш да се върнеш в прекрасната България, където не се вегетира :roll:
Аз много пъти казах, но ти пак не внимаваш! :wink:

Защото съм от отбора на мишките, като теб и като мнозинството в този форум! :roll:

Никога не съм твърдяла, че в Канада е цигания! Дори Канада ми харесва! Ти се научи да боравиш добре с фактите, а не да ги изопачаваш и да знаеш, че в малките букви се крие истината!

Грозно ми е обаче, когато се плюе по БГ! Ами не се ли сещате, че там сте ОТКЪРМЕНИ! Това е, като да плюеш в чинията, от която си се хранил и от където все още се хранят децата на братята и сестрите ни!

Лицемерно е поведението на бягство и после на преразказване на това поведение като смелост!
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Жени, ти май нещо не разбираш, никой не плюе по БГ-то, просто показваме какви са фактите и дискутираме проблемите на БГ-то.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

аре бе, откърмени ... ЛОЗУНГИ, ЛОЗУНГИ ...
Нали беше от мишките, къде си тръгнала да се правиш на капитан :lol:
Ти да не си станала по-качествена мишка като не плюеш ?
Дела и пак дела, както беше казал едно време другаря Тодор Живков :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Жени

Мнение от Жени »

krimon написа:аре бе, откърмени ... ЛОЗУНГИ, ЛОЗУНГИ ...
Дела и пак дела, както беше казал едно време другаря Тодор Живков :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Не се правя на капитан! Капитанството ти отстъпвам на теб! :roll:

Просто съм неплюеща мишка! :wink:

А с делата на другаря Живков ти си по-запозната. Аз съм от по-младото поколение! :D
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Жени написа:
krimon написа:аре бе, откърмени ... ЛОЗУНГИ, ЛОЗУНГИ ...
Не се правя на капитан! Капитанството ти отстъпвам на теб! :roll:

Просто съм неплюеща мишка! :wink:

А с делата на другаря Живков ти си по-запозната. Аз съм от по-младото поколение! :D
едва ли си по-млада, само си по-сляпа :idea:
Жени

Мнение от Жени »

krimon написа:
едва ли си по-млада, само си по-сляпа :idea:
Ами по-млда съм като ти казвам! Може и да съм по-сляпа, но това пак не ме прави по-стара!
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

да не гледаш на карти Таро :lol:
danielle

Мнение от danielle »

Жени написа: Ами то на тях не им трябва ток, вода и други благинки, които са от първа важност за социалджията в Канада!
Жени,
недей бърка Canada с Quebec. Аз незнам за кой път ще задам този въпрос :къде е социала по другите провинции? тъй като не го намерих из нашта. започнала сам работа от 2-рата седмица и вече 2 години и половина го търся тоя ми social и аз да намажа и аз от него...:evil: и да спра да работя ...хехехе :lol:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

А и тма има и социални жилища има и всичко...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
danielle

Мнение от danielle »

примери ми дайте не голи факти.. 8)
Заключено