НОВА СРЕЩА В БИРАРИЯ АЛБА -01.06. Неделя 18ч.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Dparo u TaHq

НОВА СРЕЩА В БИРАРИЯ АЛБА -01.06. Неделя 18ч.

Мнение от Dparo u TaHq »

Здравейте Българи-Юнаци :wave2:
ОБЯВЯВАМЕ нова среща в неделя 01.06.2008г. в Бирария АЛБА.
Това е едно заведение в централната част на центъра на Варна :roll:
(аз нищо не разбрах,но.....дано вие да сте разбрали).
Мястото е безопасно за деца и майки,но за привърженици на БИРА е добре дошло :wink: :D :lol:
Там на входа може да ви чака един почти 2-ву метров мъж(2см. бонус през последните месеци-поне така твърди).
Ако него го няма ще бъда Аз -1.60см. (плюс минус),ако не ме видите значи сте ме стъпчили .....или чичко полицай ме е прибрал вкъщи мислейки ,че съм загубено дете :beer:
Хайде,чакаме ви ,обичаме ви(да не си помислите нещо ей) и умната(или русата)
:D :) 8) :? :lol: :wink: :roll: :P :x :wave: :rotfl: :smoke: :dent: :mrgreen: :smokin: :angel: :krila: :specs: :nut: :evillaugh3: :crossbones: :duga: :partytime: :partysmiley: :liefde: :smlove: :love: :drink: :beer2: :haplio: :tuut: :dance: :llove: :baby: :infant: :kissy: :kitty: :ear: :rotate: :redghost: :queen: :kral: :freak: :king: :cajsi: :rotaeye: :giavol: :astro: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
efirna

...

Мнение от efirna »

Хихихих, Драго как ме развесели! :D :D
Там сме! До скоро! :wink:
19.12.2008 - Документи Букурещ
23.01.2009 - Баркодове
30.01.2009 - Получени медицински
06.02.2009 - Направени медицински
20.02.2009 - ОК на медицинските
30.04.2009 - Покана за визи
26.05.2009 - Визи!
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Всички ЧЕТНИЦИ са длъжни да дойдат!

В тази 2008 година избухна на 26.Май Първомайското Въстание,което ще бъде помнено векове от Четниците застанали на Връх София и опазвайки последните човешки черти в себе си :haplio:
Да се поклоним пред Първите Смелчаци и попътен вятър :smlove:
Ние сме след Вас- Втората вълна ще залее everything
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Мосю енд Мисис ,да не забравите да дойдете на срещата 8).Часът и мястото са известни.Всички случайности и събития са плод на сценаристите.Орее Воар.....

П.с. Ал би Бек

:baby: :baby: :baby:
Публикувай отговор