Докога ще останете в Канада?
Докога ще останете в Канада?
Аз гласувах с последна опция, затова и пускам анкетата.
А вие как го чувствате?
А вие как го чувствате?
Re: Докога ще останете в Канада?
Мисля че анкетата не е пълна - би трябвало да има още един отговор:Andy D написа:Аз гласувах с последна опция, затова и пускам анкетата.
А вие как го чувствате?
- Ще поживея в Канада няколко години, след което ще се преместя към трета държава.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
е че ти вече не си тукpoumpy написа:Доколкото човек може да каже "завинаги" аз съм за първата опция

аз клоня към "нищо не се знай", обаче и първия, втория и третия (видоизменен - не приберем в България, а преместим другаде) отговор са възможни при нас
така е то, веднъж имигрирал, много по-лесно става преместването и желанието за промяна
ам, мдам, и мен климата много ме мъчи, само че не намирам нищо по-добро, може би нейде из южна Калифорния, слънчево и на ниска влажност, Маями не става, там лятото е ужас от жега, съчетана с влага, Карибите същата работата...Всъщност най-добрия климат си е в БГ, чак тука го осъзнах
Ама май с това се изчерват плюсовете...

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
На мен лятото в канада си ми харесва.
Ама зимата...
Абе трябваше да дойда тук за да разбера че не ми понася.
Та идеята е да поработя още десетина години тук, после да си купя някое дребно бизнесче да има с какво да се занимавам (примерно в мексико - много ми харесва там) и между ноември и април - бай бай канада
Ама зимата...
Абе трябваше да дойда тук за да разбера че не ми понася.
Та идеята е да поработя още десетина години тук, после да си купя някое дребно бизнесче да има с какво да се занимавам (примерно в мексико - много ми харесва там) и между ноември и април - бай бай канада
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Батка кога за последно прелетя над Тенерифеbateto написа: Ако не е България ,моите предпочитания са за Тенерифе.

...мразя мастика без айрян...