Монреал-Торонто-Ванкувър...? Вече тотално се обърках
Всички инженери дето ги знам работят на двата езика т.е френския е абсолютно необходим. Най-малкото за да станеш пълноправен член на ордера трябва да минеш изпит по френски.
Последно промяна от IRA на Пет Сеп 07, 2007 2:17 pm, променено общо 1 път.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
Не се доучва, бре. Явяваш се на някой друг изпит, ако ти назначат. Ако помниш какво си учил преди 100 години евентуално може и да минеш без учене.
:
И в САщ ги има тия организации
Голяма далавера е да се докопаш до печат на Ню Йорк, примерно. За архитектите дори изпитите са почти едни и същи , обаче в Квебек пак си имат френски език като екстра. За тях дори е по -зле, няма значение къде си учил, една колежка таман беше завършила бакалавър по архитектура в Магил и пак трябваше да държи 10 изпита за да може да носи гордото название архитект, единственото успокоение й беше, че веднъж взела тия изпити важат за цяла северна Америка.

И в САщ ги има тия организации

Радой Ралин
Радой Ралин
- Lub0
- Обратна връзка:
За Торонто мога да ви призная два ресторанта: Блак Ангъс и снощи бях в този:
http://www.rodneysoysterhouse.com/
препоръчвам го на всички любители на ойстери... обаче няма какво да си кривя душата ред карпет ивентите са гола вода...
http://www.rodneysoysterhouse.com/
препоръчвам го на всички любители на ойстери... обаче няма какво да си кривя душата ред карпет ивентите са гола вода...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
- Independent
Така като те гледам, май всичи ти бъркат в червата с нещо? Да взема да се присъединя и аз. В Монреал си има цял квартал с готини заведения, ма там телета с тъп поглед и име Зорина нямат шанс да припарят.zorina написа:БГ имигрант ако не е разбрал, трябва да дойде непременно в Торонто, защото има 2 много готини ресторанта???![]()
Наш Любчо ще го потвърди, нали![]()
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Кой е тоя квартал?!
Да не би да е около прословутият Кресент, щото аз познавам много телета, които ходят там и спокойно си ги пускат.
Той всъщност за телета е направен.
ПС: Ако ще идваш заради ресторантите в Канада, най-доброто ти решение ще е да си стоиш в Европа.
В началото тук ще отказваш да се храниш.

ПС: Ако ще идваш заради ресторантите в Канада, най-доброто ти решение ще е да си стоиш в Европа.

"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Кресен е улица,а не квартал. По- всяка вероятност става дума за Плато, там има доста добри португалски и италиански ресторантчета, не са луксозни , но пък доста добре готвят.
А за Европа така обобщено да се говори( все едно си американец) не върви. Страни много, разлики големи между тях.
А за Европа така обобщено да се говори( все едно си американец) не върви. Страни много, разлики големи между тях.
Радой Ралин
Радой Ралин
Аз така съм и написала - около Кресент. Плато-то е още няколко нива надолу...
Центърът на Европа знаем всички къде е.

"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
-
Центърът на Европае спорен.dartcherniat написа:ЪЪЪ. Кои сме всички и кУде е центъро , мари?Joana написа: Центърът на Европа знаем всички къде е.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лично аз гласувам за Бобруйск, който, както знаем от класическата литература, е прекрасно и културно място и където уважават децата на лейтенент Шмид.
Последно промяна от speedy на Пет Сеп 07, 2007 3:58 pm, променено общо 1 път.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
-
v toronto cenite sa bradva, zaplatite sredni za stranata.
srednata stavka za toronto e okolo 19 na chas. tova e sredna. no ako imash opit ot shtatite moje da pochnesh i na 20-22 na chas.
no e skapichko v toronto.
davat ti - vzimat ti. tova e toronto.
v montreal e po-evtino. no s rabotata e po-trudno.
v mtl ima mnogo rabota s angliiski. vaprosa e dali e dobre platena.
zavisi v kakva oblast si. zaplashtaneto e okolo 28-38k. s kasmet i preporaki moje i poveche.

srednata stavka za toronto e okolo 19 na chas. tova e sredna. no ako imash opit ot shtatite moje da pochnesh i na 20-22 na chas.
no e skapichko v toronto.
davat ti - vzimat ti. tova e toronto.
v montreal e po-evtino. no s rabotata e po-trudno.
v mtl ima mnogo rabota s angliiski. vaprosa e dali e dobre platena.
zavisi v kakva oblast si. zaplashtaneto e okolo 28-38k. s kasmet i preporaki moje i poveche.