Въпросът ми е има ли форумци минали процедурата които са използвали пощ.кутия под наем за кореспонденцията си ?
Нашата кутия е аадски несигурна и пощальонката винаги хвърля всичко на земята пък после кой каквото си намери за него си е.
Та взех че се замислих за варианта поща под наем.Струва около 25-30лв за година.
Също ме интересува къде във формулярите трябва да се попълни този адрес (пощата под наем) ,както и ако някой е ползвал, как се разбира когато имаш писмо? Уведомяват ли те някакси или просто трябва да се проверява редовно
Мерси
DCS-15.03.08
Accuse - 10.04.08
Interview-16.06.08 ОК
Букурещ - 10.07.08
Баркодове - 04.08.08
Медицински - 21.08.08
OK - 18.09.08
Покани за виза - 20.10.08
06.11.08г. - ВИЗИ !!!
Ние ползвахме пощенска кутия преди известно време по същите причини, за които ти пишеш. Отиваш в Централна поща и намираш гишето за пощенски кутии под наем. Пишеш молба до Български пощи да ти предоставят пощенска кутия за еди-какъв си период от време и след 3-4 дни отиваш пак да видиш дали молбата ти е "одобрена". Най-вероятно ще е одобрена както се досещаш. Тогава плащаш таксата и ти дават ключа за кутията. А за да разбереш дали имаш поща трябва да ходиш да проверяваш редовно. Това е. Дано съм ти помогнал. Ако има още нещо-питай!
Поздрави
Ние отидохме в кварталния ни пощенски клон и там си взехме пощенска кутия. Така ни е много близко до вкъщи. Като се има предвид колко са несигурни пощенските кутии в блоковете мисля, че това е най-добрия вариант!
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Не знам при вас как е, но в нашия вход сигурно живеят най-любопитните хора на света - в момента в който получиш писмо в пощата си, това вече се знае от всички - от къде е, за какво е и т.н. Не дай си боже да е с адрес извън България - е тогава са синьо-зелени от любопитство (и от завист в много случаи). Не бих се изненадал ако някои писма въобще не са стигали до мен. Затова не си и помислих да си дам домашния адрес за кореспонденция, а от самото начало си наех и дадох номер на пощенска кутия. Вземате си пощенска кутия и ви е мирна главата. Само това с ходенето си е мъка, особено когато чакаш ли чакаш, и нищо не идва...
Знам и за друг случай:
човека получава писмо с дата за интервю
намира го дни по-късно накъсано на парченца хвърлено под вратата на мазетата
добре че по това време е имал път към мазетата
абе мани мани
DCS-15.03.08
Accuse - 10.04.08
Interview-16.06.08 ОК
Букурещ - 10.07.08
Баркодове - 04.08.08
Медицински - 21.08.08
OK - 18.09.08