Спешно питане!!!
Спешно питане!!!
Актуална ли е информацията в пидиеф-а с указанията за снимките, които се изпращат с документите за Букурещ – тук чета, че на гърба на всяка снимка трябва да се напише името и фамилията, датата на раждане и датата, на която е направена снимката.След това снимките за всеки член от семейството се слагат в плик, затворен с кламер, на който да пише имената, датата на раждане и родствена връзка с главния апликант!Ще се радвам да ми отговорите възможно най-бързо!
Това пише в официалния сайт за изискване за снимките
On the back of one photo (and only one) in each set, write the name and date of birth of the person appearing in the photo as well as the date the photo was taken.
• Enclose each set of photos in separate envelopes. Write the family member’s name, date of
birth and relationship to you on the corresponding envelope and close the envelope with a
paper clip.
• Photos must not be stapled, scratched, bent or bear any ink marks.
On the back of one photo (and only one) in each set, write the name and date of birth of the person appearing in the photo as well as the date the photo was taken.
• Enclose each set of photos in separate envelopes. Write the family member’s name, date of
birth and relationship to you on the corresponding envelope and close the envelope with a
paper clip.
• Photos must not be stapled, scratched, bent or bear any ink marks.
ре
В отделен плик за всеки член от семейството нали?
ре
А на IM0008 F /молбата / лепат ли се снимките? Или отделно в плаик по 6 бр, и други които се поставят на формуляра? Все нещо не ми е ясно 

Re: ре
Доколкото разбрах по 6 снимки за всеки член в пликове.На молбата не се лепи нищо.Diavolo написа:А на IM0008 F /молбата / лепат ли се снимките? Или отделно в плаик по 6 бр, и други които се поставят на формуляра? Все нещо не ми е ясно
ре
Вече съвсем се обърках.Както го пише така........това е :idea:
Re: ре
В официалния сайт пише 6, но Carribian Pirate ме посъветва да пращам 8 за всеки случай.Diavolo написа:Ясно ама защо пише 8 бр. - като те са 6
Дяволо, и аз смятам да направя така, както си е в официалните изисквания, пък от Букурещ ако имат други-ще се обадят!!!
Аз пращах 8 доколкото си спомням, и май после от там идва разликата, на някой им искат по 2 снимки, когато получат поканата за визи, те сигурно са пратили 6, а на мен не ми искаха по 2 допълнителни. На всяко пакетче със снимки също напишете имената на човека и това какъв е, съпруг/а, дете и тнт.
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано