За срещата в "Дървеното"

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
saaber
Обратна връзка:

За срещата в "Дървеното"

Мнение от saaber »

Привет на всички :wink:

След последната среща на живо в "Дървеното" и последвалата неприятна случка със "шефа" и "сервитиорките" му се появи дилемата да си намерим ново заведение за срещите....
Очевидно някои хора не умеят да ценят редовните си клиенти и затова ще ги загубят :twisted: :twisted: :twisted:

Би било хубаво да отговаря на следните изисквания:

-централно и комуникативно място

-задължително лятна градина с по-големи масички/имайки впредвид че времето се затопля и все повече хора идват/

-добро обслужване и кухня/с достатъчен асортимент от кехлибарената течност/ :beer: :beer: :beer:

Първото ни предложение беше за "Кривото" на 6-ти септември/където беше голямата ни среща/,но мисля че там няма лятна градина.

Така че чакаме вашите предложения :roll: :roll: :roll: :beer: :beer: :beer: :beer: :idea: :idea: :idea:
Everobody has its own way of making things:)
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Що не се срещате на Баба Яга? Това е в градинката срещу БСФС. Там и без това само бира има (поне навремето беше така). А и си в парка - като нема свободни маси, взимаш си чашката и на полянката в горичката...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
copadenieve

Мнение от copadenieve »

Здравейте на всички, с които се видяхме вчера лично.
Искам да изкажа съжалението ни, че не успяхме да се видим и разговаряме. Имахме голямо желание, но свръх егото на някои хора в случая ("шефа") наистина нямат граница (не искам да използвам обидни термини). Благодаря за разбирането, че ви напуснахме, но при условие че децата бяха с нас не видяхме друго разумно решение. До скоро виждане в новото заведение което и да е то.
Идеята за Баба Яга ми допада, но дали работи? Пък то определено е само за топло време.
Последно промяна от copadenieve на Пон Мар 05, 2007 3:58 pm, променено общо 1 път.
LA VIDA ES UN CARNAVAL
-
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Какво толкова е ставало в Дървеното?
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

Малейййй, въх, как съм изтървала. Бързо дайте подробности.

баба Яга става само за топло, без дъжд, а "Кривото" в останалото време, ама, ако пекне слънце, докато вали дъжд, къде ще е срещата?
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Аватар
copadenieve

Мнение от copadenieve »

Здрасти, ето случката , за тези които проявиха интерес .НЕ Е ТРАГЕДИА, а досадна случка от милата ни деиствителност. На 4 03 аз ,супруга ми ,и 2 деца, около 18 30 , отидохме в Дьрвеното. Голямата маса до камината беше празна с табелка "резервирана" а хората от форума седяхааа на една по- малка маса . При тях нямаше грам място. Учтиво попитах ме сервитиорката дали може да седнем на голиамата маса, отговора беше троснато не. Ние продьлжихме да настоява ме че искаме за малко да седнем че ако триабва като доидат хората резервирали масата ще си трьгнем , но отново ни отризаха,намесиха се и нашите хора но без успех .Оказа се че шефа ,СИ Е ЗАПАЗИЛ МАСАТА, ЗА СЕБЕ СИ :shock: , ЧЕ СИ Е НЕГОВАТА МАСА И НИКОИ НЯМА ПРАВО ДА СЯДА ТАМ ТОвА Е !! :nenam: АКО ИСКАШ.ТОЛКОВА БЕШЕ АБСУРДНА СИТУАЦЯТА ,ЧЕ НИЕ СИ ТРУГНАХМЕ И РЕШИХМЕ ДА СМЕНИМ ЗАВЕДЕНИЕТО ЗАРАДИ ОТВРАТИТЕЛНОТО ОТНОШЕНИЕ КЬМ РЕДОВНИ КЛИЕНТИ . Историята може да звучи нелепо, но е истина
:D

''
LA VIDA ES UN CARNAVAL
-
saaber
Обратна връзка:

:)

Мнение от saaber »

баба Яга става само за топло, без дъжд, а "Кривото" в останалото време, ама, ако пекне слънце, докато вали дъжд, къде ще е срещата?
Миленка,наскоро бях в баба Яга вътре и пих страшно домашно червено вино :wink: .Има 2 стаи като в едната масите са разположени Г-образно и ще съберат поне 10-тина души.Отвън са сложили също доста големи маси.Говорих със собсвеника който може да ни резервира стаята с 2-те маси когато е лошо времето.Кухнята им не е нещо особено ,а и подозирам персонала в работно пиянство но поне няма да ни създават неудобства :roll:
Можем да се съберем там следващият път и да видим как ще е :beer: :beer: Ако не става отсреща в Борисовата е и "Ариана".
Аватар
digit

Мнение от digit »

Ами ние сме ЗА, въпреки че няма да можем да дойдем тази седмица, така че saaber, надяваме се ти да пускаш тема за тази седмица, ама другата седмица сме на линия 100% :lol:
Торонто - 02.09.2007
Аватар
ividani

Мнение от ividani »

Ние също сме за "Баба Яга", въпреки че и на нас ми хрумна за "Ариана", точно по повод на това, което си говорехме на последната среща за лошото време. Но да си призная честно, не сме ходили никога в "Ариана". Така че, ние сме за всяко място стига само да има срещи :)
saaber
Обратна връзка:

Новата среща в "Баба Яга"

Мнение от saaber »

Тогава ще пусна темата за новата среща на Баба Яга.Изглежда и времето ще е хубаво за по бира навън.Смятам че от 17ч ще е по-добре имайки впредвид ,че е все още слънчево. :wink: :beer:
Публикувай отговор