Мъжът ми е завършил военно училище, но освен военната си диплома има и магистърска гражданска специлност -"свързочник на далекосъобщителна техника". Та въпроса ми е: Дали ще му признаят въобще висшето образование или, ако отидем в Канада ще се наложи да учи от начало висше образование? Само да допълня, че той 2 години е работил, като военен, а от 6 години работи в частна фирма, която се занимава с подръжка на компютърни системи!
Съпругът ми има желание да учи магистратура в университет. Има ли такава възможност и ако да, какво например??
Ще признаят ли военната диплома?
-
- Обратна връзка:
Здравейте, аз също бях военен офицер и вече не съм от 2002 г м. декември в армията.
Завърших през 2005 г. във В. Търново друга специалност "Стоп. управление" и съм пуснал документи със семейството ми и вече чакаме покана за интервю.
Та по темата:Не виждам смисъл да не му признават дипломата в Канада вече има много наши колеги на които са им признали дипломите нали на дипломата му пише диплом за висше образование.
Сега доколкото разбирам работи като комп. специалист, а това изобщо не е за пренебрегване тези специалисти се ценят много.
Кураж и действайте. Успех.
Завърших през 2005 г. във В. Търново друга специалност "Стоп. управление" и съм пуснал документи със семейството ми и вече чакаме покана за интервю.
Та по темата:Не виждам смисъл да не му признават дипломата в Канада вече има много наши колеги на които са им признали дипломите нали на дипломата му пише диплом за висше образование.
Сега доколкото разбирам работи като комп. специалист, а това изобщо не е за пренебрегване тези специалисти се ценят много.
Кураж и действайте. Успех.