Лъжа ли е?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
buky

Лъжа ли е?

Мнение от buky »

Здравейте на всички!

ще ви бъда благодарен ако ми отговорите на следния въпрос-намерих си работа в Монтреал и в крайна сметка дойде време за издаване работна виза обаче ме притеснява това че таксата за визата 315cad само с money gram трябва да я платя на име частно лице както e представено от имиграционния офис а не на CIC Immigratiaon като организация
Да не е е някоя измама?
Аватар
Koko

Re: Лъжа ли е?

Мнение от Koko »

buky написа:Здравейте на всички!

ще ви бъда благодарен ако ми отговорите на следния въпрос-намерих си работа в Монтреал и в крайна сметка дойде време за издаване работна виза обаче ме притеснява това че таксата за визата 315cad само с money gram трябва да я платя на име частно лице както e представено от имиграционния офис а не на CIC Immigratiaon като организация
Да не е е някоя измама?
Доста вероятно :(

От това което си написал доста неща не стават ясни, но самите визи определено ги издава само офиса на CIC.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Kiriloff

Мнение от Kiriloff »

100% лъжа. Виза не се плаща на частно лице.
canat

Мнение от canat »

tuk e opisano kakvo e neobhodimo za rabotna viza - WORK PERMIT:
http://www.cic.gc.ca/english/work/index.html
http://www.cic.gc.ca/english/work/tfw-guide.html#6

Ako iskash da si siguren: pishi na posolstvoto, opishi situaziata, i pitai kakvo da pravish. Ako iskash da namalish moshennizite na tazi zemia - mozhesh da dadesh i dannite na "chastnoto lize", na koeto triabva da pratrish parite.

eto i kade da namerish posolstvoto (adres, tel, e-mail)
http://www.cic.gc.ca/english/offices/mi ... arest.html
Аватар
dog

Мнение от dog »

Не прави нищо преди да си се обадил във Виена.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
riba_mech

Мнение от riba_mech »

Alerte à la fraude
À l’attention de tous les demandeurs de visa et de permis de travail : Citoyenneté et Immigration Canada a appris que des demandeurs de visa et de permis de travail pourraient être victimes d’escrocs qui leur vendent de faux documents. Dans plusieurs cas, il semblerait que ces personnes se voient offrir des emplois bien rémunérés dans des hôtels canadiens ou sur de gros navires.

Veuillez prendre note que vous ne pouvez obtenir des documents valides qu’auprès du haut-commissariat ou ambassade du Canada de votre pays et que vous devez verser les frais exigibles pour les visas uniquement au haut-commissariat ou au consulat du Canada le plus près de chez vous.

Si vous souhaiter présenter une demande de visa ou de permis de travail canadien, veuillez consulter les pages Travailler temporairement au Canada ou Immigrer au Canada du site Web officiel de Citoyenneté et Immigration Canada.

Това видях преди два дни в един от официалните им сайтове - мисля беше във федералния на сектор имиграция. Определено е измама -както явно има в момента много такива случаи.

Надявам се да съм ти помогнала, поне малко ;)
DCS - 1-wa chast - 10. 2004
DCS - 2-ra chast - 17.03.2006
Pokana za intervu - 20.07.2006
Uspeshno intervu - 12.10.2006
Pusnati docs kym Bukuresht - 28.11.2006
Barkodowe - 22.02.2007
Medicinski - 16.03.2007
VIZA - 04.06.2007
Заключено