40 hours volunteering for high school students
40 hours volunteering for high school students
Здравейте,
аз в момента волънтиирвам в една организация Epilepsy Mississauga (www.epilepsymississauga.com) която има за цел да покаже на обществото какво е Епилепсия за да може повече хора да знаят как да реагират когато срещнат някой афектиран от това заболяване. Ние в момента търсим волънтиъри основно от гимназии, които искат да попълнят 40те си задължителни часа или просто искат да допринесът за обществото. Трябват ни много хора за кампаниите ни по време на пролетната ваканция - ние ще бъдем в молове - Sqaure 1 and Erin Mills Town Centre както и в някои Го станции и ще продаваме гривни и лентички срещу донации.
Ако някой има ученици в гимназии в Мисисага, които имат интерес да волънтиърват при нас, моля пишете ми!
Също така, ако някой иска да прати донации, ние издаваме касови бележки за донации над 20 долара! Ще бъдем много благодарни!
Нашата организация е charity и ние разчитаме само на волънтиъри за всичките ни кампании!
Благодаря ви много!
аз в момента волънтиирвам в една организация Epilepsy Mississauga (www.epilepsymississauga.com) която има за цел да покаже на обществото какво е Епилепсия за да може повече хора да знаят как да реагират когато срещнат някой афектиран от това заболяване. Ние в момента търсим волънтиъри основно от гимназии, които искат да попълнят 40те си задължителни часа или просто искат да допринесът за обществото. Трябват ни много хора за кампаниите ни по време на пролетната ваканция - ние ще бъдем в молове - Sqaure 1 and Erin Mills Town Centre както и в някои Го станции и ще продаваме гривни и лентички срещу донации.
Ако някой има ученици в гимназии в Мисисага, които имат интерес да волънтиърват при нас, моля пишете ми!
Също така, ако някой иска да прати донации, ние издаваме касови бележки за донации над 20 долара! Ще бъдем много благодарни!
Нашата организация е charity и ние разчитаме само на волънтиъри за всичките ни кампании!
Благодаря ви много!
- Independent
Превод на български:
волънтиирвам = доброволец съм
волънтиъри = доброволци
афектиран = засегнат
донации = дарения
charity = благотворителна дейност (в случая организация)
За "мол" няма да се заяждам, щото и "магазин" не е много българска.
волънтиирвам = доброволец съм
волънтиъри = доброволци
афектиран = засегнат
донации = дарения
charity = благотворителна дейност (в случая организация)
За "мол" няма да се заяждам, щото и "магазин" не е много българска.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
- Independent
Простено да ти е!Galadriel написа:Всъщност аз се надявах някой да пише нещо по темата... съжалявам, че не съм използвала идеален български... моля да ми простите ако можете!

Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- Independent
А иначе - това е много благородно занимание. Епилепсията все още не се възприема от обществото, има вкоренени някакви предразсъдъци, а и медицината не може тотално да се справи с нея. Така че похвално! Дано си намерите съмишленици.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
Това е едно хуманно начинание, обаче се сещам за много други доброволчески работи. Та дайте да изпраскаме една тема за добороволците в Канада, т.е. за хората, които доброволно вършат работата на тези, които получават заплати за това. Канада няма равна на себе си в това отношение.
Life goes on. It always does, until it doesn´t!