Към модераторите, защо не актуализирате ...
Към модераторите, защо не актуализирате ...
информацията относно имиграцията в този сайт за първи и втори документи - адреси, линкове и съвети, а не да се препращаме към други сайтове!
т.е. не знам кой трябва да го прави това де, но предполагам че имате предложение
т.е. не знам кой трябва да го прави това де, но предполагам че имате предложение
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
актуално инфо:
http://www.go-to-quebec.com/
http://www.go-to-quebec.com/
Re: Към модераторите, защо не актуализирате ...
Не съм модератор/администратор, но ще ти отговоря.iv написа:информацията относно имиграцията в този сайт за първи и втори документи - адреси, линкове и съвети, а не да се препращаме към други сайтове!
Имаш изисквания, но те не са основателни.
Това е направено на доброволни начала от многобройни форумци,
имаш възможност да се включиш :idea:
Ако не ти харесва - посещавай други сайтове. Повечето хора тук не могат да се занимават нон-стоп с обновяване, още повече, че от това не си изкарват хляба, нито получават ръкопляскания. След като повечето кандидат-имигранти пристигнат изчезват и с нищо не допринасят за обновяването на сайта, щото така им е или по-лесно, или по-удобно. Най-вероятно не ги влече.
С една дума, ако имаш изисквания, включи се с помощ за обновяването на сайта, защото той се прави на доброволни начала и от доброволци. Всички останали сайтове, включително този, който никито е пуснал са комерсиални и винаги до сега са копирали от информацията на бгканада /няма кой да им търси авторски права, не е това целта на взаимопомощта, пък и на никой не му дреме/
...........
Последно промяна от nikito на Пет Дек 22, 2006 10:09 am, променено общо 1 път.
тук бъркаш, при условие че имаш предвид, че някой печели от това лично и с лична директна облага....krimon написа:Всички останали сайтове, включително този, който никито е пуснал са комерсиални
а че има реклами по сайта е ясно. интернет пространството струва пари..... и то може лесно да се издържа от подобни реклами...
- milla
- Модератор
Тъй като засега мое дело е само статията "От първата стъпка до получаването на визи" (с големи благодарности за помощта при писането и от страна на Linko), бих могла да помогна като обновявам информацията само в нея. Разбира се техническото оправяне ще го направи ssttoo.
Желаещите могат да помогнат като пишат кои линкове не работят или коя част от включената информация вече е променена и коя е актуалната, за да се обнови.
Желаещите могат да помогнат като пишат кои линкове не работят или коя част от включената информация вече е променена и коя е актуалната, за да се обнови.
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
- milla
- Модератор
iv, ето това е написал на портала администратора до някои от статиите:" Възможни са и други варианти или отклонения в процеса. За промени моля уведомявайте ни веднага." Всеки автор на статитите от портала може да пише на ssttoo за промяна или допълване на написаното от него, за да бъде то променено.iv написа:т.е. не знам кой трябва да го прави това де, но предполагам че имате предложение
Когато имах време и възможност като преминах процедурата се заех и написах статията. После докато се качи на портала отне също време, защото всеки си има своите ангажименти и не може само с това да се занимава, въпреки желанието да става бързо. Понякога ми се случва да не мога да посещавам форума с месеци и няма как да следя за всяка възникнала промяна за процедурата. Ако имам ЛС, ще получа известие на е-майл и ще го прочета.
Затова, за да се поддържа постоянно актуална информацията в стъпките за процедурата или в която и да е от статиите на портала, е нужно (според мен) да пишете на съответния автор да се отбележи кое не е актуално или ако има някакви предложения или ако някой линк не се отваря. Съответно той като намери време и възможност ще редактира или допълни или каквото там е нужно в текста, ще пише на ssttoo и така ще се направи промяна на инфото.
Прегледах линковете, където съм писала за първите стъпки и видях сега, че някои пак са ги променили, ще ги потърся, за да се отваря точната страница.
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
бгканада не допуска подобни реклами - това е в правилата на форумаnikito написа:кримон, ще ми обясниш ли защо трябва да се срамувам, затова че правя същото което правех и с този сайт? т.е. реклама
като гледам си модератор, би трябвало да разбереш
Защо да се срамувам: свързал си се с най-шантавия спамаджия на форуми, който непрекъснато атакува бгканада и потребителите й по всякакъв начин, след като сам най-официално напусна, изтри си профила и мненията и т.н. Като не ви харесва информацията и атмосферата на бгканада можете спокойно да си пребивавате във вашия форум без да идвате и да дърпате, агитирате, спамвате с л.с. и реклами потребителите тук. Какъв ви е проблемът ? Липса на потребители и актуална информация ? Собственикът Боцо многократно безапелационно копира от този сайт почти всичко. Останалото е полунеграмотен превод от официалните сайтове. Затова би ме било срам да го популяризирам!
Необходимо е някоя късна вечер, както си си в България да виснеш във форума и да видиш Carribian Pirate как се бори със зъби и нокти за поредния загубен потребител на бгканада, жалка история ... Така не се умножава на хората възможността да се информират и да си подпомогнат процеса на имиграция, точно обратното: обикновено бг делене + популярност на въпросната персона /за какво му е един гявол знае/.
ами отново бъркаш.....krimon написа:бгканада не допуска подобни реклами - това е в правилата на форумаnikito написа:кримон, ще ми обясниш ли защо трябва да се срамувам, затова че правя същото което правех и с този сайт? т.е. реклама
като гледам си модератор, би трябвало да разбереш
Защо да се срамувам: свързал си се с най-шантавия спамаджия на форуми, който непрекъснато атакува бгканада и потребителите й по всякакъв начин, след като сам най-официално напусна, изтри си профила и мненията и т.н. Като не ви харесва информацията и атмосферата на бгканада можете спокойно да си пребивавате във вашия форум без да идвате и да дърпате, агитирате, спамвате с л.с. и реклами потребителите тук. Какъв ви е проблемът ? Липса на потребители и актуална информация ? Собственикът Боцо многократно безапелационно копира от този сайт почти всичко. Останалото е полунеграмотен превод от официалните сайтове. Затова би ме било срам да го популяризирам!
Необходимо е някоя късна вечер, както си си в България да виснеш във форума и да видиш Carribian Pirate как се бори със зъби и нокти за поредния загубен потребител на бгканада, жалка история ... Така не се умножава на хората възможността да се информират и да си подпомогнат процеса на имиграция, точно обратното: обикновено бг делене + популярност на въпросната персона /за какво му е един гявол знае/.
не е си прав относно твърденията си....
както казах, не виждам причина да не рекламирам както този сайт така и другия....
Явно някой хора тук познават други хора в друга светлина, и все пак ми се струва че пречупват познанията си за тях през собствената си изкривена призма... изкривена от непрекъснтаи дразги и пререкания, язвителни подмятания и непрестанно "помагане" на всички които идват в този форум за да получат информация, и помоща им се състои само и единствено в упреци и стряскания свързани с тежкия живот в Канада. За тези които са тук само за да си чешат езиците няма да коментирам. Може да съм от 10 месеца в този форум, но достатъчно се нагледах на БГ-Канада, даже за мен сам си го кръстил БГ vs Канада... Въпреки всичко знам че има много безкористни хора които помагат на принципа "направи добро и го хвърли зад гърба си"...
ПС.

ПС.

Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано

alkaponbg и никито, като не ви харесва сайта не посещавайте в бгканада. Рекламата не се разрешава, още по-малко в този й просташки вид.
Никито, препоръчвам ти да прочетеш правилата на бгканада, ако искаш да я ползваш като потребител. А кой бърка и кой не
- дали бъркам, че потребителят на бгканада Боцо се самоизтри: профил и мнения и се оттегли в неговия форум ?
- дали бъркам, че всяка вечер спамва бгканада с неговия сайт ? Да кажат модераторите - снощи беше над 2 часа.
- дали бъркам, че праща на всеки един потребител л.с. да се присъедини към неговия сайт и посещава подфорум Имиграция в Квебек, за да събира информация и да я пуска в своя форум поради липсата на по-ефикасен метод за събирането й /мен лично ме е питал нееднократно как да отговори на потребител от неговия форум на зададен въпрос/
- дали бъркам, че е копирал информация от бгканада и продължава да го прави ?
- дали бъркам, че въпросния собственик на сайт Боцо, бивш потребител на бгканада, се подвизава отново в бгканада под друг ник с цел да създава дрязги и раздори, както й да рекламира сайта си ?
и т.н.
Един форум се прави от потребителите си. И точно затова бгканада няма нужда от реклама
А ти никито един ден може да останеш много учуден с кого си се свързал и в чие оръдие си се превърнал. Чудна работа, умен човек изглеждаш :nenam:
Хайде, весели празници

Никито, препоръчвам ти да прочетеш правилата на бгканада, ако искаш да я ползваш като потребител. А кой бърка и кой не

- дали бъркам, че потребителят на бгканада Боцо се самоизтри: профил и мнения и се оттегли в неговия форум ?
- дали бъркам, че всяка вечер спамва бгканада с неговия сайт ? Да кажат модераторите - снощи беше над 2 часа.
- дали бъркам, че праща на всеки един потребител л.с. да се присъедини към неговия сайт и посещава подфорум Имиграция в Квебек, за да събира информация и да я пуска в своя форум поради липсата на по-ефикасен метод за събирането й /мен лично ме е питал нееднократно как да отговори на потребител от неговия форум на зададен въпрос/
- дали бъркам, че е копирал информация от бгканада и продължава да го прави ?
- дали бъркам, че въпросния собственик на сайт Боцо, бивш потребител на бгканада, се подвизава отново в бгканада под друг ник с цел да създава дрязги и раздори, както й да рекламира сайта си ?
и т.н.
Един форум се прави от потребителите си. И точно затова бгканада няма нужда от реклама

А ти никито един ден може да останеш много учуден с кого си се свързал и в чие оръдие си се превърнал. Чудна работа, умен човек изглеждаш :nenam:
Хайде, весели празници

Не съм модератор/администратор, но ще ти отговоря.
Имаш изисквания, но те не са основателни.
Това е направено на доброволни начала от многобройни форумци,
имаш възможност да се включиш
Уважаеми krimon,
1. Зададох този въпрос към модератор или администратор!
2. Възможността да помогна в този сайт я използвам като съветвам информацията да се актуализира!
3. Къде прочете че неодобрявам този сайт... , че ми правиш сцени от сапунен сериал!
Просто отговори кратко и ясно, за да те разбера- няма да подържам излишен спор нататък!
На milla Благодаря!
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?