Milenka написа:Helena влязла, казала Бонжур ичакала да й разпечатат сертификата и излязла и всичко това за 10-15 мин...това е клюкината
Миленкааааа, бързо действаш
Та така - аксепте съм и аз

Отидох по-рано, адски ми се спеше. Помотах се и малко и реших да вляза все пак да чакам на топло. Преводачката ме извика - беше 10:50, не знам защо така, моят час беше от 11 часа.
Линда ми се усмихна окуражаващо, макар че нямах нужда от това, мислех си само за топло димящо кафе, защото щях да заспя
Линда си каза речта за трите възможни изхода, поиска ми паспорта, след това дипломата. аз сама си казах че съм сменила в работата. Последва въпроса - какво правите сега, а сега го кажете на английски. Попите ме дали знам за Ордера на инженерите и какви са стъпките, които трябва да предприема, за да стана член. Попита ме също къде съм учила френски, че много съм плямпала

И ..... млъкна и започна да си пише на лаптопа, аз я гледах очакващо. По едно време тя каза - А, всичко е наред, вуз ет аксепте

И така - разпечата ми сертификата, даде ми книжката, подписах договора, и тя продължи да си говори. Аз бях изключила вече и не я слушах, само и се усмихвах. И това беше.
Като излязох си погледнах часовника - беше 11:20.
От предварителната оценка бях събрала 61 точки, видях листа пред Линда. Интервюто ми наистина мина много лесно и приятно .
За статистиката - на 38 год. съм, кандидатствам сама
стаж - много

години
френски - 10/10
английски - 9/9
Това е, благодаря на всички за ценните съвети и за пожеланията за успех