Restorant s jiva muzika v Montreal
-
-
Аз харесвах Biddle's, но отдавна не съм ходила там.
Моят любим Jello bar - там предлагат над 50 вида мартини. Ммммммм.
Ето тук има също лист на такива заведения, но от изброените съм запозната само с двете по-горе и информацията ми е доста неактуална:
http://www.wcities.com/en/cat/149/88/category.html
Моят любим Jello bar - там предлагат над 50 вида мартини. Ммммммм.
Ето тук има също лист на такива заведения, но от изброените съм запозната само с двете по-горе и информацията ми е доста неактуална:
http://www.wcities.com/en/cat/149/88/category.html
Виждам че става въпрос за ресторант"Погребок" ili La Caverne на Код де Неж, ами кво да ви кажа въпрос на вкус и настроика все пак.Бих ви дал информация от извора специално за там тъи като бачках в кухнята почти 9 месеца./едно уточнение аз съм съпругът на Сашка,пиша от неиният ник щото аз нямам/Вярно ресторантчето е малко-събира около 50 ина човека но купон си има и то много эдрав особенно четв.,пет. и събота когато местата са само с резервация и ходят много компании-предимно млади хора,както много руснаци така и местни.Трябва да ви кажа че има всичко,всякакви мезелъци-сельодки,сьомги,салати,пелмени,чибуреки и кво ли още не и много ама много водка.Които е запознат с руската кухня ще остане много доволен а тези които ще я пробват тепърва ще останат приятно изненадани.Всичко е пресно,почти не се задържа по хладилниците защото се готви по малко почти ден за ден.Знаите че братушките си купонясват много здраво и съвсем разкрепостено и никога не правят проблеми като вкарат малко повече водка,за разлика от нас българите които винаги сме голяма работа и след 2-3 чашки вече сме центъра на вселета,накрая се степаме и се "изакаме" върху убавото.Купона се подсилва и от живата музика-само руски песни и романси.Собсвениците са от Казахстан,много приятни хора.Мъжът е и главен певец там които си разбира от музика,бил е музикант и в Съюза преди години. Там до мястото за оркестъра има и едно растение с накачени всякакви банкноти от много страни по листата му , веят се и 2 лава български,тва е мое дело -че един ден някои нашенец като ги види да каже "еи и нии сме дали нещо на света".Така че решите ли отиде,пробваите и просто се забавляваите,след втората водка дори и да сте песимисти вече ще ви харесва всичко.А това че заведението е под равнището на земята не го прави"дупка" по думите на някои хора които винаги се изказват ,в повечето случаи неподготвени, напротив много е чисто и уютно.Вярно малко е но в края на краищата е важно как ще се чувствате след като си тръгнете освен ако не сте вече на черешата но тогава на тръгване може да си вземете една визитна картичка на заведението която е със снимка и на следващата сутрин да избистрите съзнанието си все пак къде сте забравили главата си снощи!
-
Agnesa, samo ruska be6e, az ne sym rusofil no mnogo me izkefi, ima6e daje i Visockii a toi me kefi maximalno -:)agnesa terzyiska написа:Marginal, a muzikata kak beshe? Ruska li samo, haresa li ti?
Po nqkakva slu4ainost pee6e glavatarq na zavedenieto 6toto pevicata se obadila 4e e bolna ( toi taka ili ina4e si peel ot vreme na vreme ) ta toi na vremeto e pql po zavedeniq v Rusiq. Sy6to taka po star bylgarski obi4ai mi razkazaha i biografiqta mu ( ili po-to4no nai-vajnoto a imeno 4e bil golqm jenkar

Ta prepory4vam qko restoranta, sy6to ima6e edno mlado qre ( baq zasukano ) deto se be6e razvihrilo, kvo da ti kaja, qk kupon.
Aide ciao & uspeh -:)

Brat4ed, poznava6 li Ira ot kuhnqta? Tq e biv6a kolejka na jena mi, mnogo svestna jena ...sashka написа:Виждам че става въпрос за ресторант"Погребок" ili La Caverne на Код де Неж, ами кво да ви кажа въпрос на вкус и настроика все пак.Бих ви дал информация от извора специално за там тъи като бачках в кухнята почти 9 месеца./едно уточнение аз съм съпругът на Сашка,пиша от неиният ник щото аз нямам/Вярно ресторантчето е малко-събира около 50 ина човека но купон си има и то много эдрав особенно четв.,пет. и събота когато местата са само с резервация и ходят много компании-предимно млади хора,както много руснаци така и местни.Трябва да ви кажа че има всичко,всякакви мезелъци-сельодки,сьомги,салати,пелмени,чибуреки и кво ли още не и много ама много водка.Които е запознат с руската кухня ще остане много доволен а тези които ще я пробват тепърва ще останат приятно изненадани.Всичко е пресно,почти не се задържа по хладилниците защото се готви по малко почти ден за ден.Знаите че братушките си купонясват много здраво и съвсем разкрепостено и никога не правят проблеми като вкарат малко повече водка,за разлика от нас българите които винаги сме голяма работа и след 2-3 чашки вече сме центъра на вселета,накрая се степаме и се "изакаме" върху убавото.Купона се подсилва и от живата музика-само руски песни и романси.Собсвениците са от Казахстан,много приятни хора.Мъжът е и главен певец там които си разбира от музика,бил е музикант и в Съюза преди години. Там до мястото за оркестъра има и едно растение с накачени всякакви банкноти от много страни по листата му , веят се и 2 лава български,тва е мое дело -че един ден някои нашенец като ги види да каже "еи и нии сме дали нещо на света".Така че решите ли отиде,пробваите и просто се забавляваите,след втората водка дори и да сте песимисти вече ще ви харесва всичко.А това че заведението е под равнището на земята не го прави"дупка" по думите на някои хора които винаги се изказват ,в повечето случаи неподготвени, напротив много е чисто и уютно.Вярно малко е но в края на краищата е важно как ще се чувствате след като си тръгнете освен ако не сте вече на черешата но тогава на тръгване може да си вземете една визитна картичка на заведението която е със снимка и на следващата сутрин да избистрите съзнанието си все пак къде сте забравили главата си снощи!

Казва се Le petit caveau, което ще рече малката изба. Често използвано название за барове и ресторанти под земята.sasho71 написа:a kakво ще рече Льо Каво? има ли превод некакъв?
http://www.pcaveau.netfirms.com/web.htm