Sertifikat za operator na metaloreje6ti ma6ini
Sertifikat za operator na metaloreje6ti ma6ini
Kogato pra6tah DSC,pisah 4e ot srednoto obrazovanie imam specialnost orerator na metalorej6ti ma6ini. Vav vtorite dikumenti mi pi6at na intervjutro da nosq sertifikat za operator na metaloreje6ti ma6ini! Tova be6e UPK i ne ni izdavaha takiva sertifikati
Problem li 6te e,ako obqsnq 4e nqmam takuv sertifikat,za6toto togava sum bil v gimnazia s UPK?

Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
- Helena
Re: Sertifikat za operator na metaloreje6ti ma6ini
сакън !ramone написа:Kogato pra6tah DSC,pisah 4e ot srednoto obrazovanie imam specialnost orerator na metalorej6ti ma6ini. Vav vtorite dikumenti mi pi6at na intervjutro da nosq sertifikat za operator na metaloreje6ti ma6ini! Tova be6e UPK i ne ni izdavaha takiva sertifikatiProblem li 6te e,ako obqsnq 4e nqmam takuv sertifikat,za6toto togava sum bil v gimnazia s UPK?

Рамоне, не обяснявай такива работи - аз съм решила да се перча със специалността си от УПК, ако мине. Но на мен в дипломата ми от средно образование я пише тази специалност, в твоята диплома не пише ли някаква придобита специалност?
-
Helena,mislq da otida do gimnaziqta i da gi pomolq da mi napi6at ne6to kato uverenie ,4e sum karal takova UPK! Kato gledam po novite kriterii davat maksimuma to4ki za operator na metaloreje6ti ma6ini s cifrovo prognamno upravlenie! Ako v diplomata ti pi6e ne6to takova,moje6 da si pi6e6 spokoino o6te 15 to4ki na smetkata! :beer2:
за УПК-то, отивай в училището и хващай директора да ти вади кетап, свидетелство за изкарано УПК. ако откаже хващай се до инспектората и викай, че ти требе за работа, и това е. искаш да ти пишат и разряд, от първи се почва.
ти държал ли си изпити, теория и практика?
тогава трябва да имаш документ. може да не си го взел на врвемето или да си забравил.
аз случайно го открих в докса ми когато взех да си гледам дипломите за средно.
ти държал ли си изпити, теория и практика?
тогава трябва да имаш документ. може да не си го взел на врвемето или да си забравил.
аз случайно го открих в докса ми когато взех да си гледам дипломите за средно.
Nikito,6te se opitam da si izvadq takova udostoverenie! Spomnqm si,4e na vremeto bqhme paralelka s usileno izu4avane na matematika i trqbva6e da se zapi6em za nqkakvo UPK! Tova be6e nai-neangajira6to za momenta,za6toto togava se podgotvqh za kandidatstudenski izpit! Na nikoi ot nas togava ne mu mina prez uma da si izvadi sertifikat za operator na metalo-reje6ti ma6ini,tui kato vsi4ki bqhme optimisti i edva li nqkoi e mislil,4e 6te mu trqbva sertifikat za strugar...
Kakvo da se pravi vremenata se menqt,prioritetite su6to...