на какви концерти ходите?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Al Bundy

Мнение от Al Bundy »

[quote="sasho71"]Бях на Барбра Стрейзанд и Марая Кери последния месец в Ер Канада
Как успя да отидеш на Барбара Страйзанд...Тя беше ли в ACC?Аз пък чувам че сега идва в Торонто...Просто ми напомниха от радиото, зашото и на мен ми се искаше да отида.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Barbra Streisand я гледах в Н.Йорк в началото на тазгодишното и турне, за АЦЦ имах предвид Марая Кери. А за Торонто бяха пуснали билети дето веднага свършиха и тя си насрочи оше един извънреден концерт за 20 окт, освен за 17. Може и да има в тикетмастер.ка, провери, ама са доста скъпи, да те предупредя, за хубавите места над 200 кинта.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

винаги ми е смешно когато интелекта се уравнява с "изкуството".
аз ходя на разни концерти и театри но в 99% от случаите не по желание.

не пропускам Йес когато са в Торонто...ходя и на разни други като един приятел който е скалпър ми даде билети.
иначе си слушам музика в колата и когато имам време у нас и винаги като работя черна работа из къщата.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

JoroF написа:Az hodih na "Lebedovo ezero".ezero niamashe i lebedi ne pusnaha .iazak za novite botushi koito si biah kupil za sluchaia :D
ти видя ли дето раздаваха палтата на излизане?
чух че някъв гонел няква по сцената ама после и тя почнала да го гони иначе някъв колега щял да го гръмне с пушката завалията.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
canat

Мнение от canat »

samo da dobavia 2 imena kam spisaka na izvestni kanadski muzicanti:
Oscar Peterson - Canadian jazz pianist and composer
Angela Hewitt - Canadian classical pianist, iskliuchitelen ispalnitel na Bach, spored men - nai-dobrata!

Kolkoto do conservatoriite v Italia....i tam prepodavat balgari (as lichno uchih pri balgarski profesor tam :wink: , mnogo dobar!)
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Заключено