За първото моля да бъда извиненem4o написа:А вие двамата що не вземете да си ги пишете тия неща на "ЛС" а занимавате форума с глупости.... Освен това си мисля че на снимката на Левски не и е тука мястото......

За второто - по-добра идея имаш ли?
За първото моля да бъда извиненem4o написа:А вие двамата що не вземете да си ги пишете тия неща на "ЛС" а занимавате форума с глупости.... Освен това си мисля че на снимката на Левски не и е тука мястото......
1. Аз съм пълнолетен (41 навършени) и мен в USA ме не щат;JoroF написа: Na men roditelskoto mi tialo da imashe biznes v USA,otdavna da biah izcheznal ot BG ,da sam se "ogramotil" i niamashe da se zanimavam s pisane na gluposti po forumi .
Joroooooooklisurov написа:1. Аз съм пълнолетен (41 навършени) и мен в USA ме не щат;JoroF написа: Na men roditelskoto mi tialo da imashe biznes v USA,otdavna da biah izcheznal ot BG ,da sam se "ogramotil" i niamashe da se zanimavam s pisane na gluposti po forumi .
2. Бизнеса на баща ми е от към 2000г., т.е. след като аз вече се бях "ограмотил";
3. За глупостите:![]()
![]()
Май "Jorooooooo" трябва да съм аз?myha написа:Jorooooooo
1 bashta ti ako imashe biznes v shtatite niamashe da se poznavame
2 Bashta ti niama biznes v USA zatova si trai
klisurov написа:Май "Jorooooooo" трябва да съм аз?myha написа:Jorooooooo
1 bashta ti ako imashe biznes v shtatite niamashe da se poznavame
2 Bashta ti niama biznes v USA zatova si trai!?
Абе браточка myha, че и JoroF, вие да не сте мамини синчета, че все от тати чакате?!? То добре тати носи, мама меси, ама не сте ли големчки да цицате още?!?
Е, аз не съм и това което не е мое, не е, а пък ако ще да е и на тати! Нека си е жив и здрав човека, нека бизнеса му процъфтява, нека все по-хубави подаръци ни (на семейството ми, не на мен и вас) да прави!
И понеже баща ми е много креативен (нищо, че е на 70г.), ако искаш да го питам, може и с теб бизнес да заформи, щото сина му (демек аз) бизнес с роднини не прави. Той е в New Haven, Connecticut
Аре джа, че ще ме баносат!!!
ОК myha, вярно е, че нищо не знам за теб, така че ИЗВИНЯВАЙ.myha написа:... Nikoe roditelsko tialo ne si ostavia decata
Pri mene slycheia e dryg ,az sam otrasnal pochti samichak priately,a dokolkoto do '' Mamin sin'' bi mi haresalo,moje bi tova mi lipsva
Niama problemiklisurov написа:ОК myha, вярно е, че нищо не знам за теб, така че ИЗВИНЯВАЙ.myha написа:... Nikoe roditelsko tialo ne si ostavia decata
Pri mene slycheia e dryg ,az sam otrasnal pochti samichak priately,a dokolkoto do '' Mamin sin'' bi mi haresalo,moje bi tova mi lipsva
А за изоставени деца ... не си прав прав! Даже ги и продават!
Абе муха, ти защо не спиш, да не си вампирясал?myha написа: Niama problemi
Iskah da kaja che na vseki niakoi ot negovite roditeli my e pomognal po niakakav nachin ,koi s kakvoto moje
Ти мен не ме мисли. И аз като Батката го карам на "добро утро" вместо "лека нощ".MrGeek написа: Абе муха, ти защо не спиш, да не си вампирясал?![]()
MrGeek написа:Ти мен не ме мисли. И аз като Батката го карам на "добро утро" вместо "лека нощ".MrGeek написа: Абе муха, ти защо не спиш, да не си вампирясал?![]()
![]()
![]()
Хей муха, спиш и не мислиш. Защо ми е да удрям банки, когато личните ми спестявания надхвърлят свободните авоари на болшинството от финансовите институции по света?myha написа:Neshto mnogo vzemahte da stavate takiva kato nego
Da ne e niakakva BOLEST ??![]()
![]()
Aide sega, i ti mi kaji che shte ydriash i bankata i shte padna ot stola !!!![]()
![]()
Pak razdvoenie Geeka !!!:)MrGeek написа:Хей муха, спиш и не мислиш. Защо ми е да удрям банки, когато личните ми спестявания надхвърлят свободните авоари на болшинството от финансовите институции по света?myha написа:Neshto mnogo vzemahte da stavate takiva kato nego
Da ne e niakakva BOLEST ??![]()
![]()
Aide sega, i ti mi kaji che shte ydriash i bankata i shte padna ot stola !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хей муха, опитай се понякога, когато прелиташ блуждаейки, да хванеш същественото.myha написа: Pak razdvoenie Geeka !!!:)
Hapcheta ti triabvat)) kakto obichash da kazvash
MrGeek написа:Хей муха, опитай се понякога, когато прелиташ блуждаейки, да хванеш същественото.myha написа: Pak razdvoenie Geeka !!!:)
Hapcheta ti triabvat)) kakto obichash da kazvash
![]()
![]()
![]()