SuKi написа:Извинете за некомпетентния въпрос ,но защо сте избрали Канада?
Какво ви предоставя тя? Не ви ли е мъчно за "родината", семейство или приятели? По-добра работа ли има, по-добра обстановка? Заслужава ли си? :idea:
tova porednoto sociologichesko prouchvane li e? ela i shte vidish ....
Не бих казала,че е поредното социологическо,но определено е проучване . Интересувам се,за да знам дали и аз да замина за чужбина... далече от... всичко.
Какво ви предоставя тя? Не ви ли е мъчно за "родината", семейство или приятели? По-добра работа ли има, по-добра обстановка? Заслужава ли си? :idea:
tova porednoto sociologichesko prouchvane li e? ela i shte vidish ....
Не бих казала,че е поредното социологическо,но определено е проучване . Интересувам се,за да знам дали и аз да замина за чужбина... далече от... всичко.
Mi Suki ne iskam da zvu4i sexistsko no mislq 4e v tebe govori nesigurnostta koqto e jenska 4erta ot haraktera ( ili ne6to takova ).
Ta az li4no bih te posyvetval da si izpolzva6 intuiciqta & da re6i6 sama 6toto ina4e 1 den 6te ni spomenava6 nas ( dali 6te e s dobro ili sys zlo tva zavisi ot mnogo obstoqtelstva & ot opredeliq moment ).
Ne vijdam 6to vyprosa da e nekompetenten?
Moje bi 6te6e da e nekompetenten ako go be6e napisala vyv forum v Kitai ili ne6to takova.
SuKi, това дали на някой му е добре тук (или пък зле), дали му е мъчно за приятелите и т.н. не виждам как ще ти помогне лично на теб да вземеш решение дали ще имигрираш или не точно в Канада...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Marginal39 написа:
Mi Suki ne iskam da zvu4i sexistsko no mislq 4e v tebe govori nesigurnostta koqto e jenska 4erta ot haraktera ( ili ne6to takova ).
Ta az li4no bih te posyvetval da si izpolzva6 intuiciqta & da re6i6 sama 6toto ina4e 1 den 6te ni spomenava6 nas ( dali 6te e s dobro ili sys zlo tva zavisi ot mnogo obstoqtelstva & ot opredeliq moment ).
Не бих казала несигурността от женските черти. Интересувам се за да мога да взема някакво решение... и попадайки (съвсем случайно) на форума ви, намирам възможност да намеря отговори на неща,които ме интересуват. А що се отнася до споменаването ви, то такова може и да няма
Lub0 написа:SuKi, това дали на някой му е добре тук (или пък зле), дали му е мъчно за приятелите и т.н. не виждам как ще ти помогне лично на теб да вземеш решение дали ще имигрираш или не точно в Канада...
Да, имаш право, но също така аз се интересувам и от условията, които "предлага" Канада. А за приятелите ме интересува това, че мога от мнението на останалите, може би по-лесно да се мотивирам да замина за някъде... А както пееше Тодор Колев в една песен "в Канада няма баница и боза" е тогава питам какво има?
на органик маркета продават фиданки за едно дръвче, засаждаш и след 1 година вместо листа излизат 100-доларови банкноти. Дава реколта два пъти в годината
Lub0 написа:SuKi, това дали на някой му е добре тук (или пък зле), дали му е мъчно за приятелите и т.н. не виждам как ще ти помогне лично на теб да вземеш решение дали ще имигрираш или не точно в Канада...
Да, имаш право, но също така аз се интересувам и от условията, които "предлага" Канада. А за приятелите ме интересува това, че мога от мнението на останалите, може би по-лесно да се мотивирам да замина за някъде... А както пееше Тодор Колев в една песен "в Канада няма баница и боза" е тогава питам какво има?
Ne e verno, ima & banica & boza.
Otnosno banicata, tq e po-vkusna ot taq v BG.
Za bozata e po-slojno no vse pak ima.
SuKi написа: А както пееше Тодор Колев в една песен "в Канада няма баница и боза" е тогава питам какво има?
Ima vazmozhnost kato zavarshish obrazovanieto si tuk, bez nikakav problem da si osigurish legalen postojanen prestoj i vposledstvie i kanadsko grazhdanstvo. Sled kato se diplomirash, bi imala mnogo po-golemi shansove otkolkoto vav Francija da si namerish rabota po specialnostta. Zavisi kakvo iskash - ako iskash da zavarshish neshto na Zapad i sled tova da si otidesh v Balgaria, maj shte e po-lesno vav Francija.