и аз наскоро си пратих док. за виза...и изглежда ще чакаме какво да се прави.....AniK написа:По принцип, статуса се активира към края на 3 месец от датата на завеждане на досието и до 2 седмици след активиране на статуса ще получите медицински.
Barcodove ot Bucurest - sesia dekemvri.
* * *
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
-
ninaniksan
-
stephie
- Обратна връзка:
https://services3.cic.gc.ca/ecas/Authen ... ret=fileNomaria.com написа: и аз наскоро си пратих док. за виза...и изглежда ще чакаме какво да се прави.....
бихте ли ми казали къде проверявате дали досието ви е качено и е активно....или това се прави след като се получат баркодовете...
Ето тук, но както Ани е казала сигурно става малко по-късно,отколкото на нас ни се иска:)
-
petkomitev
Кога беше интервюто ви? Аз имам същия проблем .Много сам заета и все отлагам да им пиша като всеки ден се надявам ,че ще получа писмо.Опитвам се да си обясня забавянето с това ,че не живея в София,а Бургас.grobari написа:Нашите още ги няма. Не ми харесва тая работа.
Трябва да мобилизирам френския си и да спретна едно писъмце до Виена за сертификатите,а после може и до Букурещ за баркодовете.
Интервюто ми беше на 1 .12,а вторите документи до Букурещ пратих на 23.12 и само обратната разписка получих досега!
Въобще от проблемни пощенски пратки вече ме"втриса".Същият проблем забави процедурата ми с близо 6 месеца и смених адреса за кореспонденция, и сега пак!