Добър вечер, ето ме и мен:
Много интересна тема, но не мога да разбера за какво става въпрос тук - само забелязвам, че всеки си е написал приказката, без да разбира какво са казали другарчетата му. Отделно, за кой ли път са нарушени правилата на форума, да се пише по темата: то даже имаше едно предложение от Марк - който не пише по темата да се наказва, но както виждам и самият Марк не си спазва принципите... Използват се нецензурни изрази, прикрити под някакви благородни мотиви (на това му се казва - преди да коментираш тресчицата в окото на другия, извади дънера от твойто око). Виждам също и някакво недоволство (за щастие не срещу мен, защото не можах да припозная описание на себе си в критиките), но моят съвет е: използвайте имена, защото иначе критиката звучи по този начин: "Има едни другари, които са много лоши, но аз ги знам, и да внимават да не ги посочвам...". Ами посочете ги с имена, за да дойдат и да се защитят, ако имат с какво или да бъдат дружно порицани, иначе ми звучи доста глупаво цял ден да киснеш във форума и да сипеш някакви неопределени закани....
А сега да кажа още нещо по мненията в тази тема: На мама кенга и е много висок критерият и ще има трудности в търсенето на партньор - дори и аз, с моите високи ценности, не отговарям на минимум 3 критерия (ключови думи): не живея в Монтреал, не ям шкембе чорба (ами не я харесвам

), не пия ракия (не мога и да си намеря даже добра такава по тези места). Но ако някой отговаря на всички критерии, то мама кенга трябва да е готова да посрещне обратните критерии, които също може да са много високи... един от тях може да бъде: да не говори необмислени неща на обществени места

- хей, шегувам се, разбира се.
Към Марк: много интересни ценности си описъл, не беше лошо да си отвориш нова тема за да може всички да ги разберем, а не да пишеш в темата на батката, която се отнася за рекламите в мненията. Освен това не е зле и ти да спазваш тези принципи, защото както виждам си използвал доста нецензурни квалификации (както се казва: нека сами да спазваме добрите принципи и да даваме пример с тях в делата си, а не да разваляме добрата идея още в зародиш - имам чувството, че си недоволен от някого - ами посочи го и му дай един личен пример как да спазва тези ценности).
Към ИвХайду: Честит имен ден! Нещо виждам си се ядосал, но защо и ти не посочиш конкретно какво те мъчи, а сипеш обиди и не обясняваш за какво иде реч с думи прости (:))
Пък може и някой да ти помогне, или да разбере за какво си се нацупил, надявам се не си такъв по природа.
И последно: честит имен ден, бате, да си жив и здрав и да ни разсмиваш все така! Честит имен ден и на всички други Ивановци!
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...