Зъболекар ми трябва!
Re: hi
Ти май до домакинската работа няма да стигнеш днес майborsay написа:male kva tema pak se e otvorila. poneze zenata e na rabota, a az dnes sthe domakinstvam vzeh che ya prochetoh tzyalata. i nay mi e interesno todor nameri li si zabolekar, zabar ili veterinar? iba si prostotiite. az kvo da kaza kat mi vikat osthe daskal, a daze i ketap nyamam za tova. vsichko zavissi ot tona ot koito ti go kazvat, a nie sme v neta vse pak i ne moga da razbera k'vo vse si merim 4urkite. a be kade e naistina botzo?

Да не те звзри жената на компа ей, че лошо

Циганите - на Сатурн !
a ha
4e i poker igraya v neta, sha mi yade tya .....ta 

hi
to shahmatisti, osven tornado, yavno nyama tuk ama bridgyori za yahoo-to? che mi pisna s anllofoni prosti i tapite im sistemi ot america. nyakoi da znae sinya trefa
Lubo дай пример:Lub0 написа:Направо ме разбивате, особенно помпи, хем той поне е рабтил в бранша и трябва да ги знае тези неща. Та да се върнем по темата, бихтели ми обяснили, как един току що завършил тук заболекар ще започне раота със заплата от 8000 на месец и ще живее в къща за 1000000? Дори и практиката да му е наследствена?
Ето как ще станат нещата в 99% от случаите: ще дойде човека примерно на 30на години със семейство, заради, което няма да може да кара само на стипендия докато учи, ами ще трябват и пици да се карат, следването ще се проточи и един ден след като завърши, млад специалист на 40на години, ще започне работа в някоя клиника вечер за по няколко часа, от които реално ще взима максимум 22%. И ето ги и сметките, примерно вземаш $160 на / час, от които 22% = $33, при 4 часов работен ден = 33000 на година, върху които се плащат данъци, освен това има и заемите за учене за връщане.
Това с военните, дето помпи е дал линка, ще го коментирам след малко, че то също е доста интересно
аз ти давам:
Д-р Петрова - ти прецени на колко години е ....
дошла тук и след разно перипети взима тапия през 1999
през 2002-3 или нещо такова си купува клиниката където работи и сега.
за къщи и др. не знам
това тя ми го е казала - надявам се 4е не ме е лъгала.
друга сметка :
практика която прави оборот от 350 к годишно с около 2500 файла се продава на цени от 100 до 400 кинта на файл. Обща цена от 250к до 1000 к. за практиката. нека bgmontreal ти обясни как се изплаща заем от 1000к със оборот от 350к годишно даже и да приеме 4е ще падне оборота на половина със 180 к годишно и за колко време.
в4ера поанат запо4на като хигиенист без лиценз за 25 на 4ас - смешное твърдението 4е стоматолог пе4ели 8 долара пове4е
за работата не си мислете 4е в БГ съм работил по малко от 8 до 21 4аса.
сметките ти за у4енето не са верни - в моето семейство жена ми не работи и никога не е работила в Канада, а само у4и за приравняването, аз самия у4а временно за хигиенист и ба4кам part time и по-,малко от БГ и без пици се справяме добре с живота.
и последно нешо което ми хареса
наистина е смешно да ме убеждаваш 4е драпам за 15 или 33 кинта на 4ас. 4е аз 15 взимам и сега като general helpмалко смешна дискусията, Любо, тръгнал си да обясняваш на еврей финансовите параметри на неговото бъдеще
- Lub0
- Обратна връзка:
poumpy, попитай Доктор Петрова, колко време е работила за някой друг и колко е получавала преди да си събере клиентела и да закупи практиката и после ела пак да си говорим за заплащане на токущо завършил заболекар.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
е добре де и жена ми е работила в БГ за 110 лева държавна заплата - пе4елиш , thanks 4е ме светна в живота, утре си тръгвам за Радомир където правех по 22 лева на 4ас и то без лев заем за у4енеLub0 написа:poumpy, попитай Доктор Петрова, колко време е работила за някой друг и колко е получавала преди да си събере клиентела и да закупи практиката и после ела пак да си говорим за заплащане на токущо завършил заболекар.
е добре де и жена ми е работила в БГ за 110 лева държавна заплата - пе4елиш , thanks 4е ме светна в живота, утре си тръгвам за Радомир където правех по 22 лева на 4ас и то без лев заем за у4енеLub0 написа:poumpy, попитай Доктор Петрова, колко време е работила за някой друг и колко е получавала преди да си събере клиентела и да закупи практиката и после ела пак да си говорим за заплащане на токущо завършил заболекар.
ако е взала тапията през 1999 и сега е 2005 колко време е работила за 30к годишно за да събере достатъ4но да си купи клиниката ? а и е плащала и данъци, забравих

- Lub0
- Обратна връзка:
Аз не искам да ти кажа, да си ходиш или да спреш да учиш, просто казвам какви са фактите и реалностите, за да няма после ревове и плач по форума, че човека прочел някъде, че ще взема 8000 заплата на месец. Иначе ако зависеше от мен на всички бих ви дал по 1 милион заплата, ама то само с искане не става...
Lub0 for President!
###############
###############
hi
zastho da davash na vsichki po1 mln., day samo na mene i bez tuy si mi favorita.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Ох, от целата тази тема ме заболя един зъб!!!
И как си представяте, че некой зъболекар ще си купи клиниката като събира пари (от закуските, например
)!!! Има си заеми за тази работа!!!
И хич не ме интересува колко печелят - учили са, работили са - парите са си техни! Евала! Аз кат съм тъпа за доктор не ставам! И мога само да им се възхищавам!
Освен това ме боли зъб! Ето на!
И как си представяте, че некой зъболекар ще си купи клиниката като събира пари (от закуските, например

И хич не ме интересува колко печелят - учили са, работили са - парите са си техни! Евала! Аз кат съм тъпа за доктор не ставам! И мога само да им се възхищавам!
Освен това ме боли зъб! Ето на!
Представителна извадка тип "паплач"