Българска сателитна телевизия??? Айде бе...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

bibco написа:Ето, че пак нищо рационално - българска му работа!
Пинчер, я ми кажи къде в интернет има он-лайн БГ телевизия (не записи за изтегляне), че аз не знам? Иначе, че телевизии там има доста - аз самият съм писал тук на тези тема още преди година време...
Ако сте гледали форума в линка, който съм дал по-горе, ще видите, че и там са същите спорове, но така и не се разбира, знае ли някой нещо стойностно по въпроса - ще има ли БГ телевизия в Северна Америка или не и кога?
Добре де, като си си писал с БНТ, защо не дадеш повечко подробности по въпроса?
И защо не изпратиш същото писмо до другите по-големи български телевизии?
Според мен, българите в щатите са най-много и те биха могли да "издействат" нещо по въпроса...
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
nodi

относно сателитната телевизия

Мнение от nodi »

Мили хора, прочетох всичките ви постинги....виждам че имате желание да гледате телевизия.....мнения и слухове различни. Та реших да ви разкажа, как стоят нещата, които смея да твърдя, че познавам, като служител на един от сателитните оператори в БГ.
В момента всички БГ канали, които се разпространяват на сателит се разпространяват на 4 сателита - единият е Еутелсат, където са Ай Ти Ви партнер, с паневропейско покритие, другият е Тор 3 на Теленор, който не покрива най южните точки на Испания и Италия, третият е Булсатком, които са качили каналите на Хелас сат, те са също с паневропейско покритие и четвъртите са Нетера, които разпространяват Би Ти Ви.
Искам да ви кажа, че няма сателит, който едновременно изцяло да покрива и Европа и Северна Америка, или и да има едва ли ще може да се приема с малка антена, а едва ли има толкова богат БГ канал, който да плаща за да седи на 2 сателита едновременно.
Обикновено националните телевизии си позволяват тези неща за втория сателит, имам предвид нашата БНТ, която както казвате е в преговори, но както се сещате това ще са пари от бюджета, които трябва да се извадят и няма да имат никаква възвращаемост, просто БНТ като национален канал ще го прави за някаква национална кауза и за всички българи живеещи в чужбина. Естествено възвращаемостта им от финансова гледна точка е нулева. Затова и частните телевизии не го правят, освен това повечето чужди филми които частните телевизии в БГ разпространяват , както чужди програми, за които са купили права са кодирани, защото те са купили права само за България. Би било лудост и адски скъпо да купиш права за излъчване за 2 континента. Та така седят нещата. Разбирам ви, че ви липсва, но пък и сателитното разпространение не е евтина услуга!
ако имате въпроси питайте, стига да мога ще ви отговоря :)
Pincher

Мнение от Pincher »

bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Както ясно казах по-горе - в писмото от БНТ пише, че се водят преговори и до края на 2005 г. сигнал ще тръгне. Край, точка. Нито от къде /име наспътник/, нито года точно нито ка /свободно или криптирано/... НО, повтарям - БНТ са сигурни, че ще пуснат отново ТВ България - въпросът е кога и как.
Между другото подобно писмо писах и до БТВ още пролетта - от там пък ми отговориха, е изобщо нямат намерение да излъчват за Северна Америка. Така, че това, което пише Ноди е самата истина - няма пари. То в онази държава кога ли ги е имало?
Това бе и желанието ми - да се събере колективна информация, а не да се заяждаме и да си пишем глупости за БГ он-лайн телевизии като на този сайт, който Пинчера е дал...Аз имах глупостта да го преровя целия и стигнал до препратката към сайта на Нетера. Егати новината! Егати он-лайн гледането...
А македонците вече втори ден си пеят на екрана ми...И не само те - държави, които даже не знам къде точно се намират, излъчват през Т5 за Северна Америка, но не и Ганьо...Ганьо навярно иска да печели и ще пуска сигнал през Диша - срещу 20 долара абонамент!!!
Срам и позор, Българийо!!!
Това е - повече няма да пиша!
Pincher

Мнение от Pincher »

bibco
ne se natajavai a posmili s glavata na ramenete. poveche ot iasno e che nashenci ot Balgarsko niamat finansov interes, a i ne samo finansov da se zanimav s novi i avangardni tehnologii i da podavat signal( pri tova for free). znam che ti se gleda no badi realist. niama nishto bezplatno na tozi sviat. za sajalenie e taka. :D :beer: :beer: :beer:
Pincher

Мнение от Pincher »

specialno za
bibco i kompania
edin hubav sait
whirlpool.net.au
klikvash na forums i posle na On the Internet i si izbirash.......
:D :beer: :beer: :beer:
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

ОК Пинчер, благодарство!
Виж и ти също:
http://wwitv.com/portal.htm?http://wwit ... index.html
както и
http://www.tvsatellite.info/
а също така и
http://www.webtelek.com/
имам и още няколко такива...
Там обаче няма нищо българско - ако не броим НЕЩОТО като он-лайн излъчване на ММ - наричам го така, защото тези от вас, които са се опитвали да го гледат, знаят какво се вижда... и записите на новините от БНТ.
Е, да не забравяме Нетера с бТВ, разбира се!
Заключено