Някой получил ли е

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
bikbg

Някой получил ли е

Мнение от bikbg »

Дата за интервю за първата половина на 2006 г.
ivanq

nqkoy polu4il li e

Мнение от ivanq »

i az se oslu6vam za podobni pokani - pri men li4no nqma takava ..vse o6te,nadqvam se ako ima takiva pokaneni da spodelqt tuk koga sa gi polu4ili za koq data sa im podadeni intervyutata i otkoga sa im DCS-ta !
todevkalin

Някой получил ли е

Мнение от todevkalin »

Здравейте,
Ние чакаме също дата за интервю.Пратихме документите до Виена на 29.08 и на 10.09 получихме отговор,че интервюто ще е първата половина на 2006г.Задължително ще пишем,когато получим точна дата.
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

И ние сме за тогава... аре поне като искате инфо, сложете си в подписа и вашето... давам пример ->
ivanq

nqkoy polu4il li e

Мнение от ivanq »

saobrazqvam se s jelanieto na Jeeves- DCS ,izprateni na 01.08.05 , polu4eno accusé de réception na 24.08.05 s event.intervyu prez 1-ta polovina na 2006...vse o6te v o4akvane na konkretna data ! May poslednite pokaneni na intervyu sa s DCS nay kasno ot yuni 2005 i 6te se qvqvat prez noemvri-dekemvri na intervyu...!
DOLPH

Мнение от DOLPH »

И ние сме от чакащите .Пратихме документи DCS на 01.09.2005,получено accusé de réception na 14.09.05 с евентуално интервю през първата половина на 2006!!!Мисля,че поканите за интервю трябва да се получат през този месец ако има сесия януари-февруари и ако ни одобрят!!Пишете ако има получени писма вече за интервюта през 2006!!Успех на всички! :wink: :)
marcho_bg
Обратна връзка:

Мнение от marcho_bg »

Здравейте,
Леле мале тъй като гледам :( май няма смисъл да споменавам че и аз съм чакащ. Ужас ... Пратих си документите преди седмица едва (25.10) ... Дано ме огрее първата половина на 2006 година, не че имам зор, ама се надявам на някой козове ...
Всъщност някой да знае има ли някакви освобенсти и предимства в инфото на човек да получи по-бързо покана ???
Je vous souhaiter tout le bonheur du monde !!!

DCS Vienna - 25.10.2005
Accuse de .. - 30.11.2005
Entrevue - 14.04.2006 - OK
Médecine - xx.xx.2006
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Nqma li nikoi polu4il?!!! :? :shock:
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Споко, има време.... а и да има някой получил точна дата - веднага ще се похвали, предполагам :lol:
DWEEZIL
Обратна връзка:

Мнение от DWEEZIL »

Ми аз изпратих документите до Виена на 12.10.05 и все още нямам никаква информация. :?
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Ми аз изпратих документите до Виена на 12.10.05 и все още нямам никаква информация
С каква поща я прати?EMS,DHL, или с препоръчано писмо.Питам те защото има голяма разлика във времето което ще пътува и писмото до там.Ако си пратил с препоръчано ще трябва да се въоръжиш с търпение,те пътуват доста време. :?
DWEEZIL
Обратна връзка:

Мнение от DWEEZIL »

Сигорно е така.При мен нещата са такиви,че съм ги изпратил с препоръчано писмо с обратна разписка.Разписката я получих на 21.10.,но оттогава никой не ме е потърсил от Виена.Нямам никакво официално потвърждение от там.
kalia

здравей

Мнение от kalia »

Ние изпратихме DCS на 18.10.2005 и на 19.10. бяха там, но все още нямаме отговор. :cry: Ужасно се тревожим.Ние ги изпратихме с DHL, НО ВСЕ ОЩЕ НЯМАМЕ официален отговор от Виена.Вече мина почти половин месец :cry:
Nelig

Мнение от Nelig »

kogato az si pratih DCS s preporychano pismo (nachaloto na juni tazi godina), poluchih obratnata razpiska sled po-malko ot sedmica, a ot Viena njamah nikakyv otgovor blizo 4 sedmici! Nakraja im pratih mail da pitam kakvo stava, okaza se, che veche sa mi pratili dve pisma- edno potvyrjdenie, che sa mi poluchili DCS i vtoro pismo, s koeto me uvedomjavat kakvi documenti oshte da im pratja, no nishto ne beshe stignalo do men! Taka che, syvetvam mi- izchakajte okolo 3 sedmici i ako ne poluchite nishto po poshata, pratete mail do Viena, vinagi otgovarjat i to sravnitelno byrzo! :wink:
DWEEZIL
Обратна връзка:

Мнение от DWEEZIL »

Благодаря за съвета.Явно трябва да пробваме с мейла.....В тая ....".държава" ,явно и едно писмо не може да получиш. :?
Заключено