hullboy написа:
Zdraveite
Hora kakvo stava, nilkoi ne otgovarja na vaprosa na Baba Pena i moja.
Nikoi li ne znae kade davat poveche ot 5-6 % lihva da maham downpaymenta i da go nosja tam.
Zastoto bilo kostunstvo da se davat za dowmpayment vmesto da generirat dohod na drugo mjasto i daze da sam v pechalba.
Nali tova se ubezdavahme dopredi den dva.
Pozdravi
Hullboy
В момента май няма (поне гарантиран, но дори и някой да ми обещае 10-12% аз лично няма много да вярвам ). Знам че по време на .сом бума някои са си продавали или залагали имотите за да играят на борсата, но се съмнявам в следващите 5 години ( май масата толкова обикновено помни спукването на поредниа балон ) това да се повтори.
Аз обаче обещавам 30% мин вазвращаемост ако инвестираш в новата ми компания

, честна дума.
Ако някои преди около 3 години е сложил 30к ( да кажем ) за да си купи 200к имот ( средна хубост, по това време) сега този имот струва
поне 300к ( мин, в действителност доста повече обикновено).
Така че, тези 30к са направили поне 100к - не знам как се изчислява точно печалбата, ама и на око ми се струва добра.
В случая е може би е малко и въпрос на късмет, точно кога и какво да купиш, и в един момент да се окаже че е по-изгодно да се инвестира
на борсата, но обикновения човек докато разбере какво става вече не е толкова печелившо. Ако не се занимаваш активно ( и да разбираш естествено) с инвестиции,
много по-сигурно е да си купиш недвижим имот, където може и дори да живееш.
Аз лично мисля че, е най-добре и двете - така да си сметнеш разходите по имота, че да ти остават пари и за живот и за инвестиции.
Ако нямаш и за трите, или правиш повече пари или правиш таблица с приоритетите си в живота.