За шофъорските книжки

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Juli-j
Обратна връзка:

За шофъорските книжки

Мнение от Juli-j »

Моля ако имате информация как стои въпроса с щоф.книжки за ТИР т.е. категория С+Е в Канада.Интересува ме ако имаш такава в БГ по какъв начин можеш да вземеш такава в Канада и съответно да работиш като шофъор.Благодаря много на всички ,ще чакам с нетърпение вашите отговори.:)
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

а ми проблема не стои изобщо. като дойдеш тук караш курсове наново и взимаш такава, но за квебек наистина са КУРсове, щото ти требват 3 години местен стаж и после може да ги караш. аз имам приятел който поради тази причина се премести в онтарио.

Знам и още много причини поради които човек требе да се мести в онтарио, ма т'ва е друга тема.

Та в крадце нищо от БГ не се признава тук, к'вото и да ти говорят.
todor++

Мнение от todor++ »

Егати красноречивия отговор! Едва ли има някой дето да може да го каже по-добре. И да добави нещо.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
muller

Мнение от muller »

Имам нужда от помощ по темата.
Живея в Квебек и не искам да чакам въпросните 3 години.Още повече,това работих в бг.Какво да направя за да получа тази книжка от Онтарио?Батето беше споменал за''гимнастика" нещо.Бате,това ме интересува с всичките му подробности.
Има фирми в Монтреал,които предлагат същата схема(срещу доп.заплащане).Има ли смисъл да им ползвам услугите?
Същото ме интересува и за Алберта.Тъкмо да видя на място как е живота там.Моля тези които са минали по този път или имат информация,да споделят.
Заключено