Naduvaemo leglo-IKEA il Wal-Mart

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
agnesa terzyiska

Naduvaemo leglo-IKEA il Wal-Mart

Мнение от agnesa terzyiska »

Kade moje da se nameri naduvaemo leglo: v IKEA ili Wal-Mart?Thanks.
Godis

Мнение от Godis »

Walmart - стоки за къмпинг
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

В IKEA няма такива неща. В Walmart ги има със сигурност, но можеш да провериш и в туристическите секции на големите супермаркети.
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Canadian Tire.
Изображение ... и в темите също!
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

Някой може ли да каже какви съм им цените - на единично и двойно надуваемо легло.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Двойно надуваемо легло (все едно два единични дюшека един връз друг), queen size (2.00m x 1.80m) - $55-$60 в Wal-mart, май имаше даже и електрическа помпичка към него.
Alina

Мнение от Alina »

Аз имам 2 надуваеми, Queen Size, двойно високи. Много съм доволна. И за себе си, и за гости, и за рода на посещение както е нашият случай - опъваш, надуваш, спадаш, прибираш - бързо и лесно. Пренасянето е много лесно, не е като да мъкнеш огромните матраци. А и за някои други неща е много по-удобно :lol:

Едното го купих от Canadian Tire на спешъл 40$- 2 отделни легла, хванати по средата с цип и така става двойно високо - много е удобно. И е доста високо, аз харесвам високи легла. Безкрайно е леко, отвсякъде е гумирано, само отгоре има велур. Много лесно се чисти под и около него, също и самото легло съм го киснала няколко пъти във ваната, профилактично да го пера, така да се каже. Съхне лесно и бързо. То е без помпа и заради него купих малка крачна помпичка за 7-8 долара пак от Канадската Гума.

Другото го купих преди няколко дни от Wal*Mart около 70$(таксите включени) - двойно високо е, но е едно цяло, не може да се разделя на 2. Върви заедно с автоматична помпа, която първо се зарежда няколко часа батерията, и едва тогава може да се ползва, без да има необходимост да е включена в електрозахранването. Но докато батерията не е заредена, това че е включена в електрото е без значение, помпата не работи.
Има леко изпъкнала част където ще е главата и е много удобно. Неудобство е, че почти цялото е от велур - отгоре и от всички страни, само отдолу е като полиетилен или нещо си друго, и много прах събира отстрани. Но като удобство, това легло ми е по-удобно. Малко е по-ниско от другото.

Което и да избереш, хубавото на Канада е, че ако не ти харесва - отиваш на другият ден и го връщаш. Без дори да даваш обяснение защо - просто казваш - не се чувствам удобно, не ми харесва и това е.
Alina
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

Във Wal Mart, Canadian tire или Zellers.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Вижте тези в ЛеБарон, изглеждат ми по-добре от тези в УолМарт:

http://www.lebaron.ca/pdf_access_sp05/index.htm
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Егатисиму, Любо, Барон спорт са най-скъпарския спортен магазин тук и ти го препоръчваш на хора, които си търсят надуваеми дюшеци. Ами те си ги взимат за да спестят пари, а не за да ходят на къмпинг. :wink:
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

В Канадската гума според мен са най-добрите за най-добра цена.От УолМарт съм купувала два три пъти разни неща и всеки път имам някъкъв проблем с съответната стока/лично мнение-големи боклуци в УолМарт/.
Аз имам това с ципа дето го писа Алина...много е функционално..при нужда с повече гости му отваряш ципа и стават две легла.Незнам как е за постоянно спане, защото го отварям за гости...но пък те казват, че е много удобно.За него трябва да купите отделно помпа.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
RABO

hi

Мнение от RABO »

Nie sashto polzvame takova leglo .Vapreki tshe sme ot mesec i polovina v Canada vpetshatleniqta ot WAL MART sa tshe e super magazin pone na men mnogo mi haresva. No naistina kato kupihme legloto imahme problemi izpuskashe.Varnahme go i si kupihme drugo ot Canadian Tire.
Mnogo sme dovolni.
Malkiq spi ma nego i mnogo mu se radva.Kupihme go za 21$ s valur ot gornata strana.
Alina

Мнение от Alina »

Хм, за изпускането си прав. Аз май това на майка ми, което взех от УолМарт ще го връщам, щото се налага всеки ден да го надувам. Другото легло пак си изпуска, то без да пуска не може хич, ама съвсееем лекичко го надувам веднъж седмично. Иначе си е супер.

Абе, тук може да се отвори една друга тема - намирате ли разлика при някои....как да ги нарека... чисто креватни занятия, откакто сте с надуваемо легло. По скромното ми мнение - много е по-гот :lol: :lol: :lol:
Alina
RABO

hi

Мнение от RABO »

Ne razbrah na naduvaemo ili na obiknovennoto e po got? :D Zashtoto na men neshto naduvaemoto za KREVATNI ZANQTIQ neshto ne mi se haresva :?
P.S mnogo mi haresva novata tema :D osobeno kato e podvedena ot gena nqkaksi tshovek ima po golqm has za pisane :thumbsup:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

krimon, нали знаеш лафа "не съм достатъчно богат, та да си копувам ефтини неща" по-добре плати 2 пъти повече и си го ползвай и за къмпинг другото лято, отколкото да си купиш някой боклук от УолМарт дето няма да изкара и 2 месеца...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Заключено