Посрещане

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Mani
Обратна връзка:

Посрещане

Мнение от Mani »

Предлагам Боцо да оглави една комисия за посрещане и установяване на българи в Канада в частност в Монтреал.Така ще се сближим повече като общност.Който иска може да участва като доброволец. Боцо това го умее перфектно и има желание да помага за разлика от мнооооооооооого други. :P
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

:D :D :D
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Абе стига сте го бъзикали пича (между другото бъзикате ли защо си прилича на бъзик :lol: )
п.с. Абе Мани тоя ник откъде е като "мани мани повече не ща мноо ся наядох", като кинти мани или просто мани.
Аватар
Mani
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Тоя ник ми е още от чатовете в нета и близък до името ми.Не се бъзикам а говоря сериозно за да подтикна съвеста на старите българоканадци.Между другото знаете че Боцо е винаги готов да помогне и да даде съвет а аз тука питам българи за един магазин и не искат да ми кажат.Това е.
Аватар
DrJack
Обратна връзка:

Мнение от DrJack »

Botzo rocks
I am whoever I say I am, If I wasn't then why would I say I am....
kostadinz

Мнение от kostadinz »

тя такава "комисия" ще е полезна и за Торонто например, че като си новобранец човек тудно се ориентира и се шашка като не знае къде отива.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

В интерес на истината Мани и аз мисля като теб.
Боцо винаги има желание да помогне с информация на хората и го прави редовно.
Не е лошо момчето!
Е,понякога прекалява ама и това не го прави с умисъл някаква.Просто си е такъв.
Това,че понякога се дърлим с него не означава,че имам нещо персонално против него.
Създайте комисия,нека и Боцо да е вътре ама сложете и други хора,че да му помагат когато обърка работите. :lol: :lol:
Док................
TROUBLEMAKER
Botzo

Мнение от Botzo »

A niakoi da se seshta da me pita dali iskam da sum v takava komisia?
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

Botzo написа:A niakoi da se seshta da me pita dali iskam da sum v takava komisia?
Kаква комисия и к'ви 5 лева :wink: питайте първо момчето бре хора...или поне го назначете на заплатка :wink:
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

:D Боце ми се струва че принципно няма да имаш нещо против. Въпрос е кой ще носи и разгъва червения килим, кой питата със сол, и кои ще пръска листенцата рози.

Може да се вкара и канадски привкус с мажоретки в плесирани поли на черно-бели карета като стил "колежанки в секондер" :D
borsay

Мнение от borsay »

Sorry Botzo ama nyama iskam ne iskam! Sthom partiyata ti vazlaga takava zadacha i ti glasuva doverieto si, ti si dlazen da zastanesh na frontovata liniya. Az mezduvprochem, ako ne znaesh, sam kassier na organizatziyata po posresthaneto vapreki che sam osthe v bg. Sthe ti pratya na ls bank. kod i N na smetkata, vse pak horata sthe imat nuzda ot sredstva parvite nyakolko sedmitzi :D
Аватар
Mani
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Много рано почна работа днес бе!!!!
Аватар
Mani
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Няма ли хабер от Румънско :roll:
Заключено