Otnosno staza ti ot USA....
Az prilozih neshto kato Certificate of Service, koito pomolih da mi bade izdadeno s podpis na Supervisora i preporaka razbira se...

Tova beshe "just in case"za pred badeshti rabotodateli, no go prieha za staz pri procedurata v Quebec....
Tai kato tova beshe samo s podpis na supervisor( pechatite v USA i Canada ne sa tova, koeto sa v BG) na intervuto trjabvashe da donesa pismo v koeto da se upomenava tochno ot koga do koga sam rabotila...
Razbira se, da se nakara sluztelka v administraciata na kompanija v USA da izdade takova pismo otnema vreme...osobenno kogato i se zvani ot druga darzava i ne si na mjasto...vse pak mi izpratiha takova s absolutno greshni dati, koeto vaobshte ne ulesni polozenieto...
Na intervuto objasnih s 20 dnevnia si frenski situaciata i che chakam drugo takova pismo i intervuirashtata razbra...Dade mi certifikata i se ugovorihme, kogato pismoto pristigne da im go izpratja...
Predpolagam che v tvoja sluchai sashto ste svarshi rabota...Kogato im iskash takova pismo objasni za kakvo ti trjanva....Mislja, njama da imash problem...