просто е добре да се знае-едни спират , а други почваме

е,5 бона,за тези пари никой няма да бачка по казинатаbateto написа:,тука няmа казина и рулетки и крупиета с по 5 бона заплати,а голяmта mотика ,поне за в началото и яко гърбене за без пари,после някой mоже и да се поправи,друг не.
A ti otkade znaesh , che v Canada e taka?Shtoto v USA moje da niama shurobadjanashtina, ama tuk tia si e navsiakade.Za niakoi profesiii moje i da stigat 2-3 godini, ama za drugi i sled 20 pak niama da si cafnal i varzal.I ako samo jelanieto beshe dostatachno , eheee, shtiahme da veem kanadskite znamena bez tvoeto podkanavane,ama ne e taka.A choveshkite vazmojnosti sa neogranicheni navsiakade, samo che nie horata si vijdame limitite.goliama mechka написа:bateto написа:Не си прав за мотиката,всеки,който има акъл,учи,приравнява,и след 2-3 години е напред.Тук човешките възможности нямат граници,никой не те спира със шуробаджанащината и мисленето"не искам аз да съм добре,искам на Вуте да му е зле".Не е ли така?Аз не ходя след теб,просто ме дразнят крайно черните ти мисли.Помни,че повечето хора,които идват тук,не са били бизнесмени и пачкаджий в БГ.Повечето са вишисти,без възможности за професионална реализация в БГ.Тук само желание да имаш,всичко останало е 6.
darklady написа:Благодаря за изказаните мнения на всички!
Влади, много добре си описал стъпките.
G_Rosi, не предполагах, че администратор може да те откаже от писането във форум! Но съвсем не смятам, че е невъзможно!
Дарклейди, не съм се покрил. Аз да не съм водолаз като някои хора тукdarklady написа: Ето, и LaRue ... Не си спомням откъде дочух, че бил вече във Ванкувър и естествено се покри. Какво става там?
Натрапчиво ме преследва мисълта, че отказа от споделяне във форумите е вследствие на някаква завладяваща депресия, отколкото на добре устроен живот!
Абе не си се покрил само дет никъв те нямаLaRue написа: Дарклейди, не съм се покрил. Аз да не съм водолаз като някои хора тук![]()
Хубав град е Ванкувър, не съм бил в Китай, но вече знам как би изглеждал, пълен с китайци :idea: Нямам време за разходки и снимки по кварталите.
Имамmiteto написа:Абе не си се покрил само дет никъв те нямаНикви впечатления ли нямаш от Ванконг