iskash da kajesh che bg grajdani mogat da vlizat v Canada bez viza za poveche ot 1 mesec li ?MrGeek написа: Гениално! Изобретателността на родната администрация не познава граници (нищо чудно да е някаква мярка за увеличаване на туристическия поток).
Виза за България
Аз ли съм чужд гражданин беSneji написа:Анито, всеки чужд гражданин се регистрира, независимо за колко време ще бъде в страната - това за чужди граждани

Корекция: Мислех, че се рабира, но да се доуточня: аз се възползвах от темата, така и така се заговори за регистрация при престой в БГ, и питах за мен, а не за дете, родено тук.
Последно промяна от anito на Вто Май 31, 2005 3:10 pm, променено общо 1 път.
Обичам да преча
скоро говорих с една позната, та според нейното инфо:
ако детето (канадски гражданин) пресрочи 30 дневният срок на излизане на летището се плаща глоба от 100 долара.
самото издаване на визата е било е 50 долара+ 25 долара за услугата. та за 25 долара може да не си струва губенето на половин ден да се ходи до консулството. нейни познати го правели този номер редовно.
ако детето (канадски гражданин) пресрочи 30 дневният срок на излизане на летището се плаща глоба от 100 долара.
самото издаване на визата е било е 50 долара+ 25 долара за услугата. та за 25 долара може да не си струва губенето на половин ден да се ходи до консулството. нейни познати го правели този номер редовно.
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
- Rainmaker
dobre a ako prez tozi 30 dneven period mu se izvadi bg passport na detetopantata написа:скоро говорих с една позната, та според нейното инфо:
ne moje li to da si izleze s nego veche kato bulgarski grajdanin
това може. ние точно тъй ще направим тази година. малкия и жена ми сега са в БГ и тя ще му извади БГ паспорт. после насам малкият излиза с него. според БГ консулство това е формално нарушение на правилата, но никой не се заяжда за това - правено е от доста хора.Rainmaker написа:dobre a ako prez tozi 30 dneven period mu se izvadi bg passport na detetopantata написа:скоро говорих с една позната, та според нейното инфо:
ne moje li to da si izleze s nego veche kato bulgarski grajdanin
Everyone should believe in something -