Първи стъпки!
- darklady
- Непокорна
Ама, вие двете съвсем сериозно сте решили да опропастите темата на човека!Ombudsman написа:и аз това разправям на Дарки, много по-добре звучи Улицата отколкото Двор, ама тя не ми вярва

А на въпроса ти, Омби, ако ще и златна Улица да е, пак си е Улица! Двор е къде по-изискано! Какъвто и да му е превода на френски!

И да те попитам ти ...... няма да те питам нищо. Темата е за друго!
Не разваляйте хубавите пожелания за момчето, което е обичано от съдбата!

Невъзможното е предизвикателство!
- darklady
- Непокорна
Отгоре на всичкото и кавалер!muskul4e написа:След кратък размисъл искам да се извиня на Джой за тона който си позволих да държа ... Не обичам да съм груб с хората особено с жените и написах това което четете защото когато се регистрирах в този форум бях готов да приемам за коректни всички мнения които получавам от Вас ..!
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Сега тук ще изляза с резолюция (само да не ми загори соса на печката!!!): намираме се на 6та страница от темата! И обратът е очакван! На новодошлите - ами добре дошли, хубаво го посрещнахме мускулчето...Като го гледам - не се уплаши! Хайде, чедо, действай, аз мога да дойда да те чакам на летището! 

Представителна извадка тип "паплач"

- darklady
- Непокорна
Това е страхотно!ilian79 написа:да ти кажа,по-лесно понасяли презокеанските полети кучетата,затова по добре си вземи някой пудел от тук

Аз си мислех, че тази тема е приключила, а то - изненада!

Сега ще си говорим за жени!
Мускулче, имаше тук един Наскофлекс, който се загуби напоследък и който яростно защитаваше тезата, че българките не струват и ще ходи в Канада да си намери булка! На всяка цена!

Ако питаш мен, по-хубави от нас - няма да намериш!

ХехеVanBC написа:Тоя въпрос по-добре да го беше задал в нова тема, че сега ще се натрупат още 6 страници за нула време ...muskul4e написа:Блгаодаря Елиа:) Само искам да задам един процедурен въпрос ... от България ли да си взимам жена или някоя канадска мадама може да ми върже)

Последно промяна от muskul4e на Вто Апр 05, 2005 8:03 am, променено общо 2 пъти.