Няма да светне, ама той що да пробва като "може да му изгори ретината"...Ако беше послушал някой съвет дори нямаше да се налага да правиш видео. ЛАМПА или каквото и да е друго няма да светне там с тия фалшиви 50В. По-горе обясних от къде идват.

Няма да светне, ама той що да пробва като "може да му изгори ретината"...Ако беше послушал някой съвет дори нямаше да се налага да правиш видео. ЛАМПА или каквото и да е друго няма да светне там с тия фалшиви 50В. По-горе обясних от къде идват.
Аз не мога да разбера как в държава като Канада, се допуска хора, нямащи нужното образование и ценз(електричарско), да барат контактите на хората. Тая държава, определено има проблем с количеството имигранти, пристигащи ежедневно. Вместо тя да ги асимилира, се получава обратното.optics написа:Няма да светне, ама той що да пробва като "може да му изгори ретината"...Ако беше послушал някой съвет дори нямаше да се налага да правиш видео. ЛАМПА или каквото и да е друго няма да светне там с тия фалшиви 50В. По-горе обясних от къде идват.
Ами те и французите навремето са искали да католизират индианците... ама на, не станало . По-скоро те станали индианци...Аз не мога да разбера как в държава като Канада, се допуска хора, нямащи нужното образование и ценз(електричарско), да барат контактите на хората. Тая държава, определено има проблем с количеството имигранти, пристигащи ежедневно. Вместо тя да ги асимилира, се получава обратното.
А може би ако имаха ценз, нямаше да се чудят що тока тука е толкоз волта, пък там не не е.driver написа:Ами те и французите навремето са искали да католизират индианците... ама на, не станало . По-скоро те станали индианци...Аз не мога да разбера как в държава като Канада, се допуска хора, нямащи нужното образование и ценз(електричарско), да барат контактите на хората. Тая държава, определено има проблем с количеството имигранти, пристигащи ежедневно. Вместо тя да ги асимилира, се получава обратното.
А относно ценза, не знам дали ще намериш някой с ценз да ти свърши работа като хората... може би 1 на 10
Не само лампа свети, ами две години сме вклю4вали кафема6ини, тостери миксери и кво ли не преди да ре6а да сменям контактите. Пък и не съм виждал контакт на кухненски плот да минава през клю4.driver написа:Единия контакт да се включва от ключ е нещо ново в Канада. Ако беше послушал някой съвет дори нямаше да се налага да правиш видео. ЛАМПА или каквото и да е друго няма да светне там с тия фалшиви 50В.
Въпросът ми е съвсем сериозен. На снимката, която е кадър буквално четвърт секунда преди камерата да покаже измереното напрежение от уреда, съвсем ясно се вижда, че черния пробник е забучен някъде на много странно място, меко казано. Затова е интересно просто да обясниш по някакъв начин видяното в клипа.ablood написа:Сега идва ред да посочиш сянката на евентуален съучастник, който в тази част от секундата да държи масата към загадъчен уред, докато аз с едната ръка снимам, а с другата държа фазата.
Нали се сещаш че с 50В няма начин да си го ползвал въпросния контакт.ablood написа:Не само лампа свети, ами две години сме вклю4вали кафема6ини, тостери миксери и кво ли не преди да ре6а да сменям контактите. Пък и не съм виждал контакт на кухненски плот да минава през клю4.driver написа:Единия контакт да се включва от ключ е нещо ново в Канада. Ако беше послушал някой съвет дори нямаше да се налага да правиш видео. ЛАМПА или каквото и да е друго няма да светне там с тия фалшиви 50В.