Телефонни номера от Канада и България на атрактивни цени!

Интересни търговски или други оферти.
Отговор
User avatar
balbi
Мнения: 2847
Членство от: Чет Авг 28, 2003 6:32 am
Местонахождение: Sibir

Телефонни номера от Канада и България на атрактивни цени!

Post by balbi » Нед Юни 02, 2013 10:55 am

Услугата може да се използва от хора, които все още не са в Канада, но желаят да имат свой канадски номер - за търсене на квартира, работа, удобство, евтина комуникация с приятели, познати и бизнес партньори!!!

За тези, които все още не са в Канада може да се конфигурира софтфон, който е приложение като скайп, но ползва реален Канадски номер - можете да звъните от него, а също могат да ви търсят при условие, че компютъра ви е включен.
Конфигурацията на софтфон е с по-ниска цена от конфигурацията на Адаптер или АйПи телефон. При интерес ползвайте контактите по-долу!


Канадски и Български номер на атрактивни цени !!!

Предлагаме на Вашето внимание новите ни услуги:

- Канадски телефонен номер за $0,99 на месец + Български телефонен номер в Канада (Софийски, Варненски, Бургаски, Пловдивски, Старо-Загорски и т.н) за 3 лева на месец;

- Цената на минута към цяла Канада и САЩ е $0,01 на минута (премиум качество);

- Цената на минута към стационарни номера в България е 0,07 лева (премиум качество) и 0,49 лв. към мобилните оператори (премиум качество), има възможност да не се използва най-високото качество - в този случай се набира 1 преди номера, който се набира в България и цените в този случай са съответно 0.04лв/минута и 0.25лв/минута;

- За да използвате тази услуга са ви нужни единствено Интернет и подходящ IP телефонен апарат или VOIP адаптер (ако желаете да продължите ползването на обикновения ви телефонен апарат); Вариант е и използването на компютърно приложение - софтфоун.


Плюсовете на тази услуга са изключителни, не само защото ще спрете да плащате по $25 и нагоре за стационарен телефон от Бел, но и огромното удоволствие вашите близки и приятели от България да говорят с Вас на цената на един градски разговор (все едно сте в България*);

*Входящите обаждания от България към българските номера са напълно безплатни


Ако проявявате интерес или имате нужда от повече информация моля посетете нашия уеб сайт и попълнете заявката за запитвания:

http://www.gdcom.ca

e-mail: info@gdcom.ca

Телефон: 1 866 900 0376

За запитвания, моля ползвайте формата за обратна връзка!

ПРИ ПОПЪЛВАНЕ НА ФОРМАТА МОЛЯ ОСТАВЯЙТЕ ВАШИ КООРДИНАТИ ЗА ВРЪЗКА - e-mail, телефон и адрес!

БЛАГОДАРИМ ВИ!
Отговор