Otkude da se iztegli TOEFL test???
Otkude da se iztegli TOEFL test???
Molia pomognete-znae li niakoi otkude da se nameri/iztegli/zapi6e/kupi TOEFL test - jena mi smiata da zapisva v McGill i tova mai e iziskvaneto-TOEFL-dobre e predvaritelno da se podgotvi...
Su6to taka 6te vi pomolia da dadete suvet kakvo da u4i:
-s4etovodstvo
-human resources
-logistics
-i t.n.
ili kakvo 6te nameri dobra realizacia,pri polojenie ,4e tia e zavur6ila "ikonomika i upravlenie na industriata"
vaob6te McGill e nai-dobria universitet tuk v MTRL,kakto razbiram,a puk i ako edin den re6i6 da se maha6 ot frankofonska provincia ,mai niama polza ot frankofonski universitet.
Pls urgent help 6toto sme mnogo neorientirani
Predvaritelno blagodaria na vsi4ki otzovali se!!!
Su6to taka 6te vi pomolia da dadete suvet kakvo da u4i:
-s4etovodstvo
-human resources
-logistics
-i t.n.
ili kakvo 6te nameri dobra realizacia,pri polojenie ,4e tia e zavur6ila "ikonomika i upravlenie na industriata"
vaob6te McGill e nai-dobria universitet tuk v MTRL,kakto razbiram,a puk i ako edin den re6i6 da se maha6 ot frankofonska provincia ,mai niama polza ot frankofonski universitet.
Pls urgent help 6toto sme mnogo neorientirani
Predvaritelno blagodaria na vsi4ki otzovali se!!!
Sa6o- iskam da izteglim testa ot internet,da go zapi6em da go kupim ili ne6to takova...
az sum go pravil testa '92 i togava be6e na hartia i mi be6e lesen...no tova be6e v gimnaziata ,a togava go znaeh po-dobre nespecialnia angliiski-sega si znam terminologiata v sferata ,ama gramatikata sigurno sum ia zabravil
:
1)sega kakvo predstavliava TOEFL-hartia,komputer ili i dvete?
2)ot kude moje da go kupim/ zapi6em / izteglim ot nekakuv sait?
vav vsi4ki slu4ai iskame da imame testa ,za da se podgotvia jena mi za izpit
Ako stava6e da se iavi6 vmesto neia -az li4no ne sum skrundza za takiva raboti,no mislia 4e jena mi znae angliiski dosta dobre i moje da si mine testa sama-samo i triabva da se podgotvi,za da ima predstava kakvo e testa,
abe MSAT e televizia vuv Varna ti kvo si pravil tam ???:lol:
az su6to sum pravil edin nekakuv test s niakakvi glupovati zada4ki po matematika i fizika-GMAT li kvo be6e
no sega drugo me interesuva,kakto vigda6 ot zaglavieto!
az sum go pravil testa '92 i togava be6e na hartia i mi be6e lesen...no tova be6e v gimnaziata ,a togava go znaeh po-dobre nespecialnia angliiski-sega si znam terminologiata v sferata ,ama gramatikata sigurno sum ia zabravil
:
1)sega kakvo predstavliava TOEFL-hartia,komputer ili i dvete?
2)ot kude moje da go kupim/ zapi6em / izteglim ot nekakuv sait?
vav vsi4ki slu4ai iskame da imame testa ,za da se podgotvia jena mi za izpit
Ako stava6e da se iavi6 vmesto neia -az li4no ne sum skrundza za takiva raboti,no mislia 4e jena mi znae angliiski dosta dobre i moje da si mine testa sama-samo i triabva da se podgotvi,za da ima predstava kakvo e testa,
abe MSAT e televizia vuv Varna ti kvo si pravil tam ???:lol:
az su6to sum pravil edin nekakuv test s niakakvi glupovati zada4ki po matematika i fizika-GMAT li kvo be6e
no sega drugo me interesuva,kakto vigda6 ot zaglavieto!
Мите,извинявай че се вмъквам в темата ти,ама не мога да пропусна покрай ушите си Сашовото...Абре,Сашо,ти няма ли така да решиш да разкажеш малко що за птица е туй МСАТ и как в края на краищата протече?sasho71 написа:MItko,
ne разбрах какво точно искаш? ако е за явяване на ТОЕФЛ, нямаш проблем-явявяам се вместо жена ти и изкарвам 250 на компютърен, аама тарифата ми е висока. аЗ оня ден на МСАТ се явих та един Тоефл ли ще ме изплаши сега чакам резултата за да се обожествя
Az sashto darjah TOEFL 94 god., a naskoro mi popadna disk s kompiutarnia test i se probvah. Niamah absoluitno nikakav problem. Izpita e sashtia samo che ne se popalva na hartia a e interaktiven sas zachekvane na otgovorite s mishkata. Izpolzva se sashata struktura na uprajneniata, taka che ne bi triabvalo da e novost za teb. Predi malko opitah v Google tarsene na "TOEFL free download" i dade dosta rezultati. Uspeh!
- avve
- Обратна връзка:
zdravei!
ako si v BG az imam kserokopie na TOIFL - 2 knijki uprajnenij, jivej v Sofij - ako imash interes jivej v Sofij, a i putuvam 4esto do Berkovitsa. Prati mi LS! dano namertite neshto po-dobro, no spored men i tova shte i svurshi rabota na jena ti!
Savoir c'est pouvoir!
- avve
- Обратна връзка:
Re: zdravei!
upssss ....mai ne sum razbrala, 4e ne si v BG!avve написа:ako si v BG az imam kserokopie na TOIFL - 2 knijki uprajnenij - ako imash interes jivej v Sofij, a i putuvam 4esto do Berkovitsa. Prati mi LS! dano namertite neshto po-dobro, no spored men i tova shte i svurshi rabota na jena ti!
Savoir c'est pouvoir!
mite,
abe МСАТ е нещо гнусно, това е тест за кандиддатстващите медицина в канада.
JOY, ne знам още дали да се радвам или не. теста мина, но нямам още резултат, до 10 дена ще кажат, кофти е че не е като ТОЙФЕЛА да ти кажат някаква граница преди есето-220 до 280 например, ами чакаш и се надяваш че няма да ти ударят секирата. според мен съм на границата, може и за първи път в живота си дА ме скъсат, но наистина беше бая трудно.
abe МСАТ е нещо гнусно, това е тест за кандиддатстващите медицина в канада.
JOY, ne знам още дали да се радвам или не. теста мина, но нямам още резултат, до 10 дена ще кажат, кофти е че не е като ТОЙФЕЛА да ти кажат някаква граница преди есето-220 до 280 например, ами чакаш и се надяваш че няма да ти ударят секирата. според мен съм на границата, може и за първи път в живота си дА ме скъсат, но наистина беше бая трудно.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
мите,
също така от септември 2005 се въвежда устен тойфел + 2 есета, така че става сложно. колкото се може по бързо го вземете иначе ще гледате университета през крив макарон. сега е компютърен, може и хартиен но не се препоръчва. значи 250 се равняват на 600 на хартиен
също така от септември 2005 се въвежда устен тойфел + 2 есета, така че става сложно. колкото се може по бързо го вземете иначе ще гледате университета през крив макарон. сега е компютърен, може и хартиен но не се препоръчва. значи 250 се равняват на 600 на хартиен
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Mitko, otidete w naj-blizkata biblioteka i si wzemete kolkoto wi dusha iska materiali za TOEFL. Ako ste w Canada de, za BG ne znam. Testa weche e komputaren, dyrzhah go fefruari. Eseto mozhe da se pishe i na ryka, no rezultatite idwat po-bavno. Kato se registrirate za izpita shte poluchite edin disk s materiali za testa ( sydyrzha i 2 primerni testa 1:1 s dejstwitelnia). Inache w neta ima dosta neshta, potyrsi s niakoa tyrsachka. Uspeh
Zabrawih da spomena che pyrwite dwe sekcii - slushane i struktura sa adaptiwni, demek, ako otgoworish wiarno, komputyra ti dawa sledwasht wypros s po-goliama trudnost. Ako ne otgoworish prawilno te wryshta pak nadolu. Imaj predwid che izpita se e uslozhnil. MAteriali po-stari ot 2-3 god ne polzwajte, zashtoto sa po-lesni. Abe pod 2002 ne padajte.
Да обобщим дотук:
Ние сме в Монреал,
-теста е компютърен ,както разбирам
-материали за подготовка могат да се намерят в библиотеките тук,но трябва да са актуални,т.е. след 2002
-Сашо тоя саит май го е пробвала жена ми ,но не може да се изтегли от там-сигурно е платено,както и да е пак ще се пробва...
-G_Rosi- благодаря за линковете-ще ги пробваме довечера -сега съм на работа и нямам време
Идеята е жена ми да започне преди септември 2005,но ако има устен ще е още по-лесно за нея предполагам от писмения-все пак тя е работила 2 години в американска компания
Аз засега нямам намерение да уча,квалификацията ми позволи да работя на бюро
За мойта работа има само едно училище на света и то е в Лондон,Англия ,но може да се учи като кореспондент по-нататък ще помисля вече ми отговориха от там ,че мога да започвам,обаче се плаща това -онова и засега чакам,преди тъкмо затова бях пуснал тема ,дали мога да получавам помощ като кореспондент.
Пишете друго полезно за ТОЕFL ,McGill...
Благодаря.
Ние сме в Монреал,
-теста е компютърен ,както разбирам
-материали за подготовка могат да се намерят в библиотеките тук,но трябва да са актуални,т.е. след 2002
-Сашо тоя саит май го е пробвала жена ми ,но не може да се изтегли от там-сигурно е платено,както и да е пак ще се пробва...
-G_Rosi- благодаря за линковете-ще ги пробваме довечера -сега съм на работа и нямам време
Идеята е жена ми да започне преди септември 2005,но ако има устен ще е още по-лесно за нея предполагам от писмения-все пак тя е работила 2 години в американска компания
Аз засега нямам намерение да уча,квалификацията ми позволи да работя на бюро
За мойта работа има само едно училище на света и то е в Лондон,Англия ,но може да се учи като кореспондент по-нататък ще помисля вече ми отговориха от там ,че мога да започвам,обаче се плаща това -онова и засега чакам,преди тъкмо затова бях пуснал тема ,дали мога да получавам помощ като кореспондент.
Пишете друго полезно за ТОЕFL ,McGill...
Благодаря.