Otkude da se iztegli TOEFL test???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Dimitar Kolev

Otkude da se iztegli TOEFL test???

Мнение от Dimitar Kolev »

Molia pomognete-znae li niakoi otkude da se nameri/iztegli/zapi6e/kupi TOEFL test - jena mi smiata da zapisva v McGill i tova mai e iziskvaneto-TOEFL-dobre e predvaritelno da se podgotvi...
Su6to taka 6te vi pomolia da dadete suvet kakvo da u4i:
-s4etovodstvo
-human resources
-logistics
-i t.n.
ili kakvo 6te nameri dobra realizacia,pri polojenie ,4e tia e zavur6ila "ikonomika i upravlenie na industriata"

vaob6te McGill e nai-dobria universitet tuk v MTRL,kakto razbiram,a puk i ako edin den re6i6 da se maha6 ot frankofonska provincia ,mai niama polza ot frankofonski universitet.
Pls urgent help 6toto sme mnogo neorientirani :oops: :oops:

Predvaritelno blagodaria na vsi4ki otzovali se!!!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

MItko,
ne разбрах какво точно искаш? ако е за явяване на ТОЕФЛ, нямаш проблем-явявяам се вместо жена ти и изкарвам 250 на компютърен, аама тарифата ми е висока. аЗ оня ден на МСАТ се явих та един Тоефл ли ще ме изплаши :lol: сега чакам резултата за да се обожествя :roll:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Dimitar Kolev

Sa6o- iskam da izteglim testa ot internet,da go zapi6em da go kupim ili ne6to takova...
az sum go pravil testa '92 i togava be6e na hartia i mi be6e lesen...no tova be6e v gimnaziata ,a togava go znaeh po-dobre :lol: nespecialnia angliiski-sega si znam terminologiata v sferata ,ama gramatikata sigurno sum ia zabravil
:
1)sega kakvo predstavliava TOEFL-hartia,komputer ili i dvete?

2)ot kude moje da go kupim/ zapi6em / izteglim ot nekakuv sait?

vav vsi4ki slu4ai iskame da imame testa ,za da se podgotvia jena mi za izpit
Ako stava6e da se iavi6 vmesto neia -az li4no ne sum skrundza za takiva raboti,no mislia 4e jena mi znae angliiski dosta dobre i moje da si mine testa sama-samo i triabva da se podgotvi,za da ima predstava kakvo e testa,
abe MSAT e televizia vuv Varna ti kvo si pravil tam ???:lol: :lol:
az su6to sum pravil edin nekakuv test s niakakvi glupovati zada4ki po matematika i fizika-GMAT li kvo be6e :?
no sega drugo me interesuva,kakto vigda6 ot zaglavieto!
Joy

Мнение от Joy »

sasho71 написа:MItko,
ne разбрах какво точно искаш? ако е за явяване на ТОЕФЛ, нямаш проблем-явявяам се вместо жена ти и изкарвам 250 на компютърен, аама тарифата ми е висока. аЗ оня ден на МСАТ се явих та един Тоефл ли ще ме изплаши :lol: сега чакам резултата за да се обожествя :roll:
Мите,извинявай че се вмъквам в темата ти,ама не мога да пропусна покрай ушите си Сашовото...Абре,Сашо,ти няма ли така да решиш да разкажеш малко що за птица е туй МСАТ и как в края на краищата протече?
Angie

Мнение от Angie »

Az sashto darjah TOEFL 94 god., a naskoro mi popadna disk s kompiutarnia test i se probvah. Niamah absoluitno nikakav problem. Izpita e sashtia samo che ne se popalva na hartia a e interaktiven sas zachekvane na otgovorite s mishkata. Izpolzva se sashata struktura na uprajneniata, taka che ne bi triabvalo da e novost za teb. Predi malko opitah v Google tarsene na "TOEFL free download" i dade dosta rezultati. Uspeh!
Аватар
avve
Обратна връзка:

zdravei!

Мнение от avve »

ako si v BG az imam kserokopie na TOIFL - 2 knijki uprajnenij, jivej v Sofij - ako imash interes jivej v Sofij, a i putuvam 4esto do Berkovitsa. Prati mi LS! dano namertite neshto po-dobro, no spored men i tova shte i svurshi rabota na jena ti!
Savoir c'est pouvoir!
Аватар
avve
Обратна връзка:

Re: zdravei!

Мнение от avve »

avve написа:ako si v BG az imam kserokopie na TOIFL - 2 knijki uprajnenij - ako imash interes jivej v Sofij, a i putuvam 4esto do Berkovitsa. Prati mi LS! dano namertite neshto po-dobro, no spored men i tova shte i svurshi rabota na jena ti!
upssss ....mai ne sum razbrala, 4e ne si v BG! :oops: :lol:
Savoir c'est pouvoir!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

mite,
abe МСАТ е нещо гнусно, това е тест за кандиддатстващите медицина в канада.
JOY, ne знам още дали да се радвам или не. теста мина, но нямам още резултат, до 10 дена ще кажат, кофти е че не е като ТОЙФЕЛА да ти кажат някаква граница преди есето-220 до 280 например, ами чакаш и се надяваш че няма да ти ударят секирата. според мен съм на границата, може и за първи път в живота си дА ме скъсат, но наистина беше бая трудно.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

мите,
също така от септември 2005 се въвежда устен тойфел + 2 есета, така че става сложно. колкото се може по бързо го вземете иначе ще гледате университета през крив макарон. сега е компютърен, може и хартиен но не се препоръчва. значи 250 се равняват на 600 на хартиен
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

idi na toefl.org :idea:
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Veliko

Мнение от Veliko »

Mitko, otidete w naj-blizkata biblioteka i si wzemete kolkoto wi dusha iska materiali za TOEFL. Ako ste w Canada de, za BG ne znam. Testa weche e komputaren, dyrzhah go fefruari. Eseto mozhe da se pishe i na ryka, no rezultatite idwat po-bavno. Kato se registrirate za izpita shte poluchite edin disk s materiali za testa ( sydyrzha i 2 primerni testa 1:1 s dejstwitelnia). Inache w neta ima dosta neshta, potyrsi s niakoa tyrsachka. Uspeh
Veliko

Мнение от Veliko »

Zabrawih da spomena che pyrwite dwe sekcii - slushane i struktura sa adaptiwni, demek, ako otgoworish wiarno, komputyra ti dawa sledwasht wypros s po-goliama trudnost. Ako ne otgoworish prawilno te wryshta pak nadolu. Imaj predwid che izpita se e uslozhnil. MAteriali po-stari ot 2-3 god ne polzwajte, zashtoto sa po-lesni. Abe pod 2002 ne padajte.
Dimitar Kolev

Да обобщим дотук:
Ние сме в Монреал,
-теста е компютърен ,както разбирам
-материали за подготовка могат да се намерят в библиотеките тук,но трябва да са актуални,т.е. след 2002
-Сашо тоя саит май го е пробвала жена ми ,но не може да се изтегли от там-сигурно е платено,както и да е пак ще се пробва...
-G_Rosi- благодаря за линковете-ще ги пробваме довечера -сега съм на работа и нямам време

Идеята е жена ми да започне преди септември 2005,но ако има устен ще е още по-лесно за нея предполагам от писмения-все пак тя е работила 2 години в американска компания :lol:
Аз засега нямам намерение да уча,квалификацията ми позволи да работя на бюро :lol: :lol: :beer:
За мойта работа има само едно училище на света и то е в Лондон,Англия ,но може да се учи като кореспондент по-нататък ще помисля вече ми отговориха от там ,че мога да започвам,обаче се плаща това -онова и засега чакам,преди тъкмо затова бях пуснал тема ,дали мога да получавам помощ като кореспондент.

Пишете друго полезно за ТОЕFL ,McGill...

Благодаря.
Dimitar Kolev

Повдигам :lol:
Заключено